MieszkoMieszko 2783 #4376 Napisano 5 Grudnia 2021 To automatyczny słownik sam zmienia diver na driver 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4377 Napisano 5 Grudnia 2021 21 minut temu, Admof napisał(-a): driver to kierowca ale w sumie nie pierwszy raz spotykam się z tym, że ktoś na zegarki diver - nurkowe używa określenia driver jak zwał ta zwał ten podwodny zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2255 #4378 Napisano 5 Grudnia 2021 54 minuty temu, MieszkoMieszko napisał(-a): To automatyczny słownik sam zmienia diver na driver może i racja, ale mój jeden kolega tak też mówi na ten typ zegarka w realu, może autokorekta za bardzo mu weszła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bos_kg 30 #4379 Napisano 5 Grudnia 2021 6 godzin temu, Admof napisał(-a): może i racja, ale mój jeden kolega tak też mówi na ten typ zegarka w realu, może autokorekta za bardzo mu weszła Czepiacie się ją tak jak słyszę nazewnictwo to tak napisałem, pisałem z tel i nie poprawił mi i cała historia.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #4380 Napisano 5 Grudnia 2021 Dobra Panowie bo trza decyzję podejmować... Brać tą attese w burgundzie czy są jakieś głosy przeciw? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4381 Napisano 5 Grudnia 2021 5 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Dobra Panowie bo trza decyzję podejmować... Brać tą attese w burgundzie czy są jakieś głosy przeciw? .. jak nie weźmiesz to będziesz żałował do końca życia a możne nawet i dłużej bo po inkarnacji możesz też żałować że w poprzednim wcieleniu nie wziąłeś tego zegareczka - ale jak zacznie się psuć to wtedy będziesz tak samo żałować że wziąłeś - no bądź tu mądry .... wiem... wiem.... nie pomagam w podjęciu męskiej decyzji .... PS ja bym sobie wziął bo życie w tym wcieleniu jest zbyt krótkie aby sobie odmawiać Citizenów !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4382 Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) 19 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Dobra Panowie bo trza decyzję podejmować... Brać tą attese w burgundzie czy są jakieś głosy przeciw? W najgorszym przypadku jak nie podejdzie to wystawisz na bazarek i sprzedasz bez problemu. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez zorro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57810 #4383 Napisano 5 Grudnia 2021 Też tak myślę- bierz, inaczej będzie Cię męczyć🇯🇵 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2255 #4384 Napisano 6 Grudnia 2021 9 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Dobra Panowie bo trza decyzję podejmować... Brać tą attese w burgundzie czy są jakieś głosy przeciw? Jak masz środki finansowe to bierz. Wygląda jak milion dolarów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28173 #4385 Napisano 6 Grudnia 2021 Attese, w ciemno, jak się podoba. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4386 Napisano 6 Grudnia 2021 7 minut temu, Miszkolc napisał(-a): Attese, w ciemno, jak się podoba. jak się nie podoba też !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4387 Napisano 6 Grudnia 2021 13 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Dobra Panowie bo trza decyzję podejmować... Brać tą attese w burgundzie czy są jakieś głosy przeciw? Jak będzie parzyć w rękę odkupię za 2K zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #4388 Napisano 6 Grudnia 2021 Jak będzie parzyć w rękę odkupię za 2K zł Plus VAT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4389 Napisano 6 Grudnia 2021 Teraz, MieszkoMieszko napisał(-a): Plus VAT Może cudem przejdzie bez VAT-u 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28173 #4390 Napisano 6 Grudnia 2021 Attese, w ciemno, jak się podoba.A właściwie to daj sobie spokój z nim. Po cholerę masz później wkurzać zdjęciami 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #4391 Napisano 6 Grudnia 2021 To na razie powkurzam zdjęciami tego: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4392 Napisano 6 Grudnia 2021 Jaki to rozmiar ? „Lugi” nie powinny wystawać poza szerokość nadgarstka. A na tym zdjęciu wystają. 28 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): To na razie powkurzam zdjęciami tego: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #4393 Napisano 6 Grudnia 2021 38 mm Nie martw się nie wystają. Zdjęcie mocno przekłamuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4394 Napisano 6 Grudnia 2021 3 godziny temu, MieszkoMieszko napisał(-a): 38 mm Nie martw się nie wystają. Zdjęcie mocno przekłamuje. Trzeba robić zdjęcia z pewnej perspektywy. Wtedy nie przekłamują. Ja odniosłem się do tego co widzę na zdjęciu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #4395 Napisano 6 Grudnia 2021 Ten zegarek z każdej perspektywy wygląda świetnie. Nawet jak perspektywa jest gorsza 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4396 Napisano 6 Grudnia 2021 6 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Ten zegarek z każdej perspektywy wygląda świetnie. Nawet jak perspektywa jest gorsza jak będziesz tyle medytował nad zakupem to przez ten czas wyjdzie z trzy nowsze modele .... Ty już powinieneś zdjęcia wstawiać tego zegareczka na swoim nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #4397 Napisano 6 Grudnia 2021 Przecież wstawilem nb1050. I to o nim mówiłem że z każdej perspektywy jest cacy A Attesa opłacona i czeka na kuriera DyHyLy... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4398 Napisano 6 Grudnia 2021 Teraz, MieszkoMieszko napisał(-a): Przecież wstawilem nb1050. I to o nim mówiłem że z każdej perspektywy jest cacy A Attesa opłacona i czeka na kuriera DyHyLy... aaaaaa..... niedopatrzenie moje słuszne ruchy podjąłeś w tym zakresie !!! 👍😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129537 #4399 Napisano 6 Grudnia 2021 9 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Przecież wstawilem nb1050. I to o nim mówiłem że z każdej perspektywy jest cacy A Attesa opłacona i czeka na kuriera DyHyLy... To zakup który da Ci wiele przyjemności a z ewentualną odsprzedażą nie będziesz miał nigdy kłopotu, O gustach się nie dyskutuje, ale jak dla mnie pozbywanie się go to albo czysty masochizm, albo konieczność życiowa (to drugie można zrozumieć). Z góry gratuluję pięknej Atessy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #4400 Napisano 6 Grudnia 2021 Coś czuję że Seikowa redukcja będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach