M.Mike 1907 #4526 Napisano 17 Grudnia 2021 Panowie, ktoś ma albo chociaż miał na łapie ten model, bo ostatnio chodzi za mną…Ja mam wiśniaka niechrono na pasku w tej kopercie, ale że go jeszcze nie nosiłem to nie pomogę w kwestii dziadzienia i rysowania 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15760 #4527 Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, M.Mike napisał(-a): Ja mam wiśniaka niechrono na pasku w tej kopercie, ale że go jeszcze nie nosiłem to nie pomogę w kwestii dziadzienia i rysowania Nie musisz nosić. Przejedź sikorem parę razy po futrynie i podziel się spostrzeżeniami 😄 Edytowane 17 Grudnia 2021 przez Louis Cypher 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #4528 Napisano 17 Grudnia 2021 Nie musisz nosić. Przejedź sikorem parę razy po futrynie i podziel się spostrzeżeniami Na samą myśl... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #4529 Napisano 17 Grudnia 2021 Sikor musi być duży - na dzielni, jak wsiadam do czarnego Merca, ma być widać duży zegarek. Ma wzbudzać respekt i wysyłać informację podprogową chamstwu, że mnie się powodzi…to z S100tką słabo to wychodzi, co? 🤭 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15760 #4530 Napisano 17 Grudnia 2021 3 minuty temu, plszcto napisał(-a): to z S100tką słabo to wychodzi, co? 🤭 Pod kurtką nie widać. Jak mam małego Ocka, to przerzucam ciężar perswazji na auto i mocnej gazuję przy ruszaniu… 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4531 Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) 16 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Pod kurtką nie widać. Jak mam małego Ocka, to przerzucam ciężar perswazji na auto i mocnej gazuję przy ruszaniu… Żeby nie trzeba było mocniej gazować przy ruszaniu Edytowane 18 Grudnia 2021 przez zorro 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4532 Napisano 17 Grudnia 2021 Godzinę temu, zorro napisał(-a): Żeby nie trzeba było mocniej gazować przy ruszaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8122 #4533 Napisano 17 Grudnia 2021 Godzinę temu, zorro napisał(-a): Żeby nie trzeba było mocniej gazować przy ruszaniu Tego bierzta. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28062 #4534 Napisano 18 Grudnia 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4535 Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Tani i dobry Citizen Promaster Aqualand NY0040-50W nazywany zabójcą Seiko SKX007/009 Edytowane 18 Grudnia 2021 przez zorro 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #4536 Napisano 18 Grudnia 2021 Bn100 na gumie to raczej średnie rozwiązanie zważywszy na 23mm między uszami? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2219 #4537 Napisano 18 Grudnia 2021 Staruszek cosmotron chciałby się przywitać 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4538 Napisano 18 Grudnia 2021 Teraz, krisu2 napisał(-a): Staruszek cosmotron chciałby się przywitać ..a witamy witamy Cosmortona i jego właściciela - Witamy, Witamy - czym dział Citizena bogaty 🍾🥂🍺🍹🍸🍷 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129204 #4539 Napisano 19 Grudnia 2021 Jeden z mojej parki Stiletto. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4540 Napisano 19 Grudnia 2021 Jak dla mnie to był najładniejszy Stilleto. Made in Japan Może dlatego że był ładny już go nie produkują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129204 #4541 Napisano 19 Grudnia 2021 19 minut temu, zorro napisał(-a): Jak dla mnie to był najładniejszy Stilleto. Made in Japan Może dlatego że był ładny już go nie produkują. Całkiem ładny, ale dla mnie nr 1 jest czarna szachownica na bransolecie (srebrnej). Ja mam jeszcze wersję białą w złotej kopercie na pasku. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4542 Napisano 19 Grudnia 2021 To jest number one Mogłem jakiś czas temu kupić używkę w idealnym stanie na chrono24 za 3k zł Ale jak się przespałem z tematem to ktoś mnie uprzedził 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129204 #4543 Napisano 19 Grudnia 2021 6 minut temu, zorro napisał(-a): To jest number one Mogłem jakiś czas temu kupić używkę w idealnym stanie na chrono24 za 3k zł Ale jak się przespałem z tematem to ktoś mnie uprzedził To już nie Stiletto, tylko wyższa półka. Na dodatek też jeszcze chudszy. Eco-Drive One (2,98 mm). Stiletto ma 4,5 mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4544 Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Paulus57 napisał(-a): To już nie Stiletto, tylko wyższa półka. Na dodatek też jeszcze chudszy. Eco-Drive One (2,98 mm). Stiletto ma 4,5 mm. To ja wiem. Dlatego w poście było One. Do dzisiaj nie mogę przeboleć ze nie wziąłem od Niemca z chrono24 za 3K zł. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez zorro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129204 #4545 Napisano 19 Grudnia 2021 1 minutę temu, zorro napisał(-a): To ja wiem. Dlatego w poście było One. Do dzisiaj nie mogę przeboleć ze nie wziąłem od Niemca z chrono24 za 3K zł. Nie można mieć wszystkiego a cena za niego była rzeczywiście okazyjna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15760 #4546 Napisano 19 Grudnia 2021 W dniu 17.12.2021 o 21:17, zorro napisał(-a): Żeby nie trzeba było mocniej gazować przy ruszaniu Ten jest super - ale na piankę do nurkowania. A w piance zbyt często nie chodzę… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4547 Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) 28 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Ten jest super - ale na piankę do nurkowania. A w piance zbyt często nie chodzę… dla takiego to i warto do sklepu się przejść po zakupy w płetwach i piance !!! Edytowane 19 Grudnia 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #4548 Napisano 20 Grudnia 2021 Dobra Panowie...Z Bordową Attesa wyszło że każdy oferuje ale nikt nie ma więc lipa... Ale chęć spróbowania Ecodriva od Citzena dalej jest więc zacząłem szukać i szukać i doszukałem się że u Citzena podobnie jak u Seiko ciężko o zrozumienie ciągu przyczynowo skutkowego w nadawaniu numerów referencyjnych dla określonej gamy modeli / kolekcji. A i już tym bardziej nie potrafię się odnaleźć w oznaczeniach modułów/mechanizmów.Ogólnie czegoś w stylu pilot nie mam i tu może bym chętnie poszedł ale nie za bardzo się orientuje w jakich referencjach szukać. Chciałbym żeby jakość była jak najbardziej zbliżona do niedoszłej Attesy. Jak nie będzie tytanu z Duratect to też się nie załamie. Dla przykładu takie oto na szybko przeszły wstępna selekcję. Aha no i żeby to było na moją 17 - 17.5 cm witkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4549 Napisano 20 Grudnia 2021 (edytowane) 17 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Dobra Panowie... Z Bordową Attesa wyszło że każdy oferuje ale nikt nie ma więc lipa... Ale chęć spróbowania Ecodriva od Citzena dalej jest więc zacząłem szukać i szukać i doszukałem się że u Citzena podobnie jak u Seiko ciężko o zrozumienie ciągu przyczynowo skutkowego w nadawaniu numerów referencyjnych dla określonej gamy modeli / kolekcji. A i już tym bardziej nie potrafię się odnaleźć w oznaczeniach modułów/mechanizmów. Ogólnie czegoś w stylu pilot nie mam i tu może bym chętnie poszedł ale nie za bardzo się orientuje w jakich referencjach szukać. Chciałbym żeby jakość była jak najbardziej zbliżona do niedoszłej Attesy. Jak nie będzie tytanu z Duratect to też się nie załamie. Dla przykładu takie oto na szybko przeszły wstępna selekcję. Aha no i żeby to było na moją 17 - 17.5 cm witkę JY8058-50L AS4050-51E Edytowane 20 Grudnia 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #4550 Napisano 20 Grudnia 2021 (edytowane) 54 minuty temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Dobra Panowie... Z Bordową Attesa wyszło że każdy oferuje ale nikt nie ma więc lipa... Ale chęć spróbowania Ecodriva od Citzena dalej jest więc zacząłem szukać i szukać i doszukałem się że u Citzena podobnie jak u Seiko ciężko o zrozumienie ciągu przyczynowo skutkowego w nadawaniu numerów referencyjnych dla określonej gamy modeli / kolekcji. A i już tym bardziej nie potrafię się odnaleźć w oznaczeniach modułów/mechanizmów. Ogólnie czegoś w stylu pilot nie mam i tu może bym chętnie poszedł ale nie za bardzo się orientuje w jakich referencjach szukać. Chciałbym żeby jakość była jak najbardziej zbliżona do niedoszłej Attesy. Jak nie będzie tytanu z Duratect to też się nie załamie. Dla przykładu takie oto na szybko przeszły wstępna selekcję. Aha no i żeby to było na moją 17 - 17.5 cm witkę Mam tego niebieskiego, na żywo bardzo fajny kolor. Nadgarstek 17,5 leży świetnie. Masz do wyboru wersję stalową lub tytan (droższy). Ja swojego stalowego kupowałem tu: https://www.amazon.pl/Citizen-CB0240-88L-zegarek-citizen-męski/dp/B08JGDT7RJ/ref=sr_1_1?__mk_pl_PL=ÅMÅŽÕÑ&crid=2VX1EUSRNETCP&keywords=CB0240-88L&qid=1640040106&sprefix=cb0240-88l%2Caps%2C72&sr=8-1 fota po ciemku ale może coś pomoże Edytowane 20 Grudnia 2021 przez john.doe 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach