kornel91 84430 #6826 Napisano 8 Marca 12 godzin temu, beriam napisał(-a): Jak jest realna wartość ? Ori ? Słabe zdjęcia chociaż wygląda na ori. Wartość stan średni albo słabe zdjęcia. Pewnie koło 1k patrząc, że to już kilkuletni zegarek chociaż mój 11 letni ma się dobrze. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39076 #6827 Napisano 8 Marca Słabe zdjęcia chociaż wygląda na ori. Wartość stan średni albo słabe zdjęcia. Pewnie koło 1k patrząc, że to już kilkuletni zegarek chociaż mój 11 letni ma się dobrze. Podzielam i zgadzam się z opinią [mention=58392]kornel91[/mention].Jeżeli stan wizualny i techniczny jest akceptowany przez Ciebie, to dodatkowo należy się liczyć z ewentualną wymianą akumulatorka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62601 #6828 Napisano 8 Marca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26959 #6829 Napisano 8 Marca (edytowane) Była mini sesja foto. Edytowane 8 Marca przez Mirosuaw 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17649 #6830 Napisano 8 Marca 6 godzin temu, alpaczino napisał(-a): Podzielam i zgadzam się z opinią [mention=58392]kornel91[/mention]. Jeżeli stan wizualny i techniczny jest akceptowany przez Ciebie, to dodatkowo należy się liczyć z ewentualną wymianą akumulatorka. Stan bez szału, ciężki kontakt ze sprzedającym. Dałem sobie spokój mimo dobrej ceny, 540 PLN. Do tego kwestia akumulatora. Po drugie jak dla mnie zbyt dużo dzieje się na tarczy 🤫 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 45953 #6831 Napisano 8 Marca 15 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39076 #6832 Napisano 8 Marca Stan bez szału, ciężki kontakt ze sprzedającym. Dałem sobie spokój mimo dobrej ceny, 540 PLN. Do tego kwestia akumulatora. Po drugie jak dla mnie zbyt dużo dzieje się na tarczy Akumulator nie powinien być droższy niż 200 zł, tak więc cena poniżej 600 zł (+200 aku) jest atrakcyjna.Jest szafir a więc duży plus.Nie wiem, jaki masz nadgarstek, ale pamiętaj jeszcze, że to duży zegar.O tym, czy na tarczy się dużo dzieje, czy nie, nie wypowiadam się, bo to kwestia gustu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17649 #6833 Napisano 9 Marca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84430 #6834 Napisano 10 Marca 13 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #6835 Napisano 10 Marca Stan bez szału, ciężki kontakt ze sprzedającym. Dałem sobie spokój mimo dobrej ceny, 540 PLN. Do tego kwestia akumulatora. Po drugie jak dla mnie zbyt dużo dzieje się na tarczy Z tą wymianą to trzeba się liczyć, ale jeżeli teraz chodzi normalnie to z duzym prawdopodobieństwem nie trzeba nic ruszać. Na bardzo grube kilkadziesiąt Eco-drive, w tym takich bliżej 20 lat, nie musiałem wymieniać żadnego aku. W starszych pojemność aku już sporo mniejsza niż fabryczna, ale jak się je trzyma w jasnym miejscu to nie powinny się zatrzymać. Dodatkowo większość lepszych mechanizmów ma jakiś tryb oszczędzania energii i nawet po latach w szufladzie potrafią iść dalej bez doładowania (np. E764 powinien trzymać czas przez 5 lat w ciemności).Zabija je schowanie w ciemności i zapomnienie o zegarku. Jak długo leży rozładowany do 0, to czasem już nie wstanie i trzeba wymienić akumulator.Ale jak się nie podoba to inna sprawa 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7867 #6836 Napisano 11 Marca (edytowane) EDIT: nie ten dział 🤦♂️ Edytowane 11 Marca przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84430 #6837 Napisano 11 Marca 19 minut temu, cordi7 napisał(-a): Dominik chyba nie tutaj. Za to ten pasuje 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #6838 Napisano 11 Marca Poszukuję jakiejś bransy do tych "gaci". Jubilee na pełnych endlinkach lub też mesh. Co myślicie? Polecacie coś? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7867 #6839 Napisano 11 Marca 2 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Dominik chyba nie tutaj. Za to ten pasuje Przed kawą było - sypie głowę popiołem 😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17649 #6840 Napisano 11 Marca 5 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Poszukuję jakiejś bransy do tych "gaci". Jubilee na pełnych endlinkach lub też mesh. Co myślicie? Polecacie coś? https://longislandwatch.com/islander-20mm-brushed-and-polished-solid-link-bracelet-for-citizen-automatic-promaster-dive-watch-brac-71/ Było wcześniej chyba w tym wątku, chyba 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26959 #6841 Napisano 11 Marca 7 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Poszukuję jakiejś bransy do tych "gaci". Jubilee na pełnych endlinkach lub też mesh. Co myślicie? Polecacie coś? 2 godziny temu, beriam napisał(-a): https://longislandwatch.com/islander-20mm-brushed-and-polished-solid-link-bracelet-for-citizen-automatic-promaster-dive-watch-brac-71/ Było wcześniej chyba w tym wątku, chyba 🙂 Potwierdzam, mogę jeszcze raz pokazać moją z Long Island Watch. Jest idealnie spasowana i bardzo dobrze wygląda. Wysyłka była z Holandii, więc obeszło się bez dodatkowych opłat. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #6842 Napisano 11 Marca 2 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a): Potwierdzam, mogę jeszcze raz pokazać moją z Long Island Watch. Jest idealnie spasowana i bardzo dobrze wygląda. Wysyłka była z Holandii, więc obeszło się bez dodatkowych opłat. Ja zamawiałem kilka razy od nich i ani razu nie było wysyłki z NL. Wiem że mają dobre te bransolety. Bo do Ray'a miałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26959 #6843 Napisano 12 Marca (edytowane) Oba kajdany z New Island Watch. Ten do Citizena jest nieco lepiej dopracowany. Edytowane 12 Marca przez Mirosuaw 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68740 #6844 Napisano 13 Marca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39076 #6845 Napisano 13 Marca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39076 #6846 Napisano 16 Marca 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39076 #6847 Napisano 18 Marca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sekcja_Eksploatacyjna 501 #6848 Napisano 19 Marca Fajne ten nowy Citizen BN1024-0, 365 dni na w pełni naładowanej baterii, WR 300, szafir i brak uszu. W końcu można dłużej ponurkować 😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17649 #6849 Napisano 19 Marca Od wczoraj "majty" mają konkurencję 😉 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 240 #6850 Napisano 19 Marca 12 godzin temu, beriam napisał(-a): Od wczoraj "majty" mają konkurencję 😉 Na tym pasku wygląda "the best"! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach