SphinX 77 #6351 Napisano 1 Lutego 2015 Dosa na pewno nie AP ani Hublot... coś typu Invicta albo w ten deseń... Meller ma Luminoxa - prezent od bliskiego przyjaciela. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6352 Napisano 1 Lutego 2015 I co z tym Stochem, nikt nic nie wie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1uk4sz 11 #6353 Napisano 1 Lutego 2015 Panowie, pomóżcie! Za bardzo rzucał mi się w oczy podczas transmisji wręczania medali, ale jakość na powtórce na Youtube jest mierna i ciężko stwierdzić. Bovet? link: https://www.youtube.com/watch?v=QFVVPF4t3ww 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4823 #6354 Napisano 1 Lutego 2015 Najnowsza 22 seria TopGear i premierowy odcinek nr. 2 w dniu dzisiejszym, James May ma białego Milgaussa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #6355 Napisano 1 Lutego 2015 Też oglądałem nawet dwa odcinki, i zastanawiałem się co na pomarańczowym pasku miał Hamond 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #6356 Napisano 1 Lutego 2015 Panowie, pomóżcie! Za bardzo rzucał mi się w oczy podczas transmisji wręczania medali, ale jakość na powtórce na Youtube jest mierna i ciężko stwierdzić. Bovet? link: https://www.youtube.com/watch?v=QFVVPF4t3ww Też się zastanawiałem co to. Myślę jednak, że to nie Bovet,mogę się mylić... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #6357 Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Jeden z dzisiejszych bohaterów - Tissot?OT z zakończonych mistrzostw: podobno w pudełeczkach (jasnoniebieskie, chyba z 3 paskami jak Adidas), które dostawali MVP każdego meczu, były zegarki. Ktoś zna detale? Edytowane 1 Lutego 2015 przez gourmet 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #6358 Napisano 2 Lutego 2015 To nie żaden AP, zegarek wygląda na jakiegoś chińczyka bling bling. Podróba Linde Werdeline 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6359 Napisano 2 Lutego 2015 A Hardkorowy Koksu (jeżeli można uznac go za sławnego), co ma na "łapie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #6360 Napisano 2 Lutego 2015 Jeden z dzisiejszych bohaterów - Tissot?OT z zakończonych mistrzostw: podobno w pudełeczkach (jasnoniebieskie, chyba z 3 paskami jak Adidas), które dostawali MVP każdego meczu, były zegarki. Ktoś zna detale?To są zegarki adidasa z serii originals. Typowo modowe z jakimś chińskim kwarcem w środku. 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #6361 Napisano 2 Lutego 2015 Lipa. Ładniej wyglądałby np. Rolex z okolicznościowym grawerem od szejków. Na zakup drużyny i kibiców ich stać, na dobre gadżety już nie. 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #6362 Napisano 2 Lutego 2015 Bo to upominki nie od organizatorów a od sponsora. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6363 Napisano 3 Lutego 2015 Lipa. Ładniej wyglądałby np. Rolex z okolicznościowym grawerem od szejków. Na zakup drużyny i kibiców ich stać, na dobre gadżety już nie.Zapewniam Cię, że ich stać, ale wybrali inne wyjście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmatt 0 #6364 Napisano 3 Lutego 2015 Chciałbym zapytać czy ktoś może wie co to za bransolety w Rolexach Johna Mayera: Dosyć często widzę u niego bransolety z takim ciemniejszym (czarnym?) środkowym rzędem ogniw - ma to może jakąś nazwę czy też jest to po prostu jego autorski wyrób (połączenie różnych bransolet, malowanie itp.) ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #6365 Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) Możesz go osobiście zapytać na stronie Hodinkee - czasem tam zagląda Nie chcę mi się oglądać ani czytać Talking Watches z nim, więc możesz też tam zajrzeć, być może wyjaśniał. Osobiście wydaje mi się, że on ma klasyczne, niezmodyfikowane, seryjnie produkowane zegarki, lecz, w przypadku Rolexów, wybiera, zbiegiem okoliczności, te z częściowo polerowanymi bransoletami, jak np. GMT-Master II ze zdjęcia. Taki kontrast ogniw bransolety i gra świateł powodują, że wydają Ci się być czarnymi, ciemnymi, a nie są. Edytowane 4 Lutego 2015 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmatt 0 #6366 Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) Dziękuję za odpowiedzi Teksty Mayera na Hodinkee czasem czytuję, ale myślałem że może taki rodzaj brasolety ma jakąś przyjętą nazwę jak np. bicolor w wypadku złotych, stąd pytanie tutaj. Postaram się w takim razie tam zapytać. Aa, poszukałem zdjęć tych bransolet z polerowanym środkiem i rzeczywiście coś w tym jest, więc wyjaśnienie o zwykłej grze świateł chyba jest właściwe. Edytowane 4 Lutego 2015 przez bmatt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6501 #6367 Napisano 4 Lutego 2015 Udo Lattek - zmarły parę dni temu słynny niemiecki trener. Zdjęcie z czasów pracy w Schalke (sportowa moda lat 90. w zenicie) i - no właśnie - czy to Omega Speedmaster? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1748 #6368 Napisano 4 Lutego 2015 Buty z pokrętłem zamiast sznurówek, zawsze chciałem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #6369 Napisano 4 Lutego 2015 Edmund: Według mnie, to jest Speedmaster, dokładnie taki sam jak ma kolega Caliber89(niedawno wrzucał fotki po renowacji), oraz, jeżeli dobrze pamiętam, kilku innych kolegów z forum. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #6370 Napisano 4 Lutego 2015 Buty z pokrętłem zamiast sznurówek, zawsze chciałem! Ja też, a nigdy nie miałem , to chyba patent Pumy był? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #6371 Napisano 4 Lutego 2015 Ja też, a nigdy nie miałem , to chyba patent Pumy był? To sie nazywa PUMA DISC,nadal sa produkowane i sprzedawane na polskim rynku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #6372 Napisano 4 Lutego 2015 miałem takie na początku lat 90-tych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6373 Napisano 4 Lutego 2015 miałem takie na początku lat 90-tych kupiłem kiedyś w Rembertowie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #6374 Napisano 4 Lutego 2015 To sie nazywa PUMA DISC,nadal sa produkowane i sprzedawane na polskim rynku O, dobrze wiedzieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #6375 Napisano 4 Lutego 2015 Udo Lattek - zmarły parę dni temu słynny niemiecki trener. Zdjęcie z czasów pracy w Schalke (sportowa moda lat 90. w zenicie) i - no właśnie - czy to Omega Speedmaster? Omega Speedmaster Mark II. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach