sikkens 3 #426 Napisano 19 Stycznia 2007 Hmm ciekawie do tego podchodzisz:) jak dla mnie liczy sie piekno tych zegarkow a nie kto je nosi... pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #427 Napisano 20 Stycznia 2007 Jan Kulczyk: Breguet Jolanta Kwaśniewska: Cartier Robert Smoktunowicz: Frank Muller Dorota Soszyńska: Cartier Leszek Miller: IWC Jan Paweł II: Ulysee Nardin Krystyna Janda: Cartier Ryszard Kalisz: Rolex Ryszard Krauze: IWC Aleksander Kwaśniewski: Patek Philippe, Frank Muller, Piaget, Maurice Lacroix Andrzej Olechowski: Cartier Józef Oleksy: IWC Michał Tober: Jaeger-LeCoultre Marek Wagner: Patek Philippe pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #428 Napisano 20 Stycznia 2007 ?ąródło: "Wprost" :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #429 Napisano 24 Stycznia 2007 Tego pana stać pewnie na dowolny zegarek. A nosi Timexa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #430 Napisano 24 Stycznia 2007 heheh kurde nie dośc że mam takiego samego timexa ( a może to on ma takiego jak ja ) to jeszcze od narzeczonej niedawno taki krawat dostałem 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #431 Napisano 25 Stycznia 2007 Ryszard Kapuściński nosił mniej więcej taką Omegę: ...:-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #432 Napisano 28 Stycznia 2007 Federer z Daytoną klik to enlardż 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #433 Napisano 1 Lutego 2007 Czy wiecie co nosi prof Balcerowicz :?: 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #434 Napisano 3 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 448 #435 Napisano 16 Lutego 2007 Widzieliście materiał z zatrzymania Garlickiego w Faktach :?: W domu jako prezenty były zegarki :roll: Ktoś wie co to było :?: Swoją drogą koleś miał niezły składzik alkoholi porównywalny chyba z dobrym monopolowym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #436 Napisano 16 Lutego 2007 ML Pontos i Roamer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #437 Napisano 16 Lutego 2007 Na pewno był tani FC, za takiego to pewnie najwyżej konsultacja była :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #438 Napisano 16 Lutego 2007 Jan Kulczyk: Breguet Widać to na niektórych zdjęciach w gazetach, mało wyraźnie np. tu ( z"Wprost"): To chyba Breguet z wiecznym kalendarzem i rzadką komplikacją "Equation of Time" - ten model ma charakterystyczny łańcuszek przy bransolecie. Kiedyś czytając jakiś reportaż o Kulczyku, moi koledzy zapytali jakie to brzydkie cudactwo nosi on na ręku 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #439 Napisano 19 Lutego 2007 CherClaudia SchifferJennifer CapriatiBill ClintonPatrick Ewing......nosza (i to podobno regularnie) zegarki marki Daniel Mink. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #440 Napisano 19 Lutego 2007 rzadką komplikacją "Equation of Time" na czym polega ta kompilacja?sorki za OT :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #441 Napisano 19 Lutego 2007 na czym polega ta kompilacja? Zdaje się, że pokazuje aktualną rozbieżność pomiędzy czasem, którego używamy (z dobą mającą 24h), a czasem słonecznym, który zależnie może się różnić od naszego o kilkanaście minut (w przód lub w tył). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #442 Napisano 20 Lutego 2007 Widzieliście materiał z zatrzymania Garlickiego w Faktach :?: W domu jako prezenty były zegarki :roll: Ktoś wie co to było :?: Swoją drogą koleś miał niezły składzik alkoholi porównywalny chyba z dobrym monopolowym. Miał FC, Atlantica, Roamera, tyle zobaczyłem. A co do składu alkoholi to nie przesadzajmy, ja mam w domu podobny składowo i objętosciowo a łapówek nie biorę (abstrahując od tego czy on brał czy nie bo to zostawiam sądowi a nie mediom i Ziobrze ) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #443 Napisano 20 Lutego 2007 A co do składu alkoholi to nie przesadzajmy, ja mam w domu podobny składowo i objętosciowono to ja w takim razie proponuję następne spotkanie podstolika zorganizować u Ciebie :shock: :wink: 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #444 Napisano 20 Lutego 2007 A co do składu alkoholi to nie przesadzajmy, ja mam w domu podobny składowo i objętosciowono to ja w takim razie proponuję następne spotkanie podstolika zorganizować u Ciebie :shock: :wink: Pożyjemy, zobaczymy 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #445 Napisano 25 Lutego 2007 Omegamania dotarła do Beverly Hills: tutaj raport na TimeZone: http://www.timezone.com/library/extras/200702221924 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1268 #446 Napisano 26 Lutego 2007 Widzieliście co nosi David Caruso w Kryminalnych zagadkach Miami? Jakiś Pam tylko na tyle dyskretnie go pokazują, że jeszcze nie wiem jaki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #447 Napisano 26 Lutego 2007 HEhehe, tez to wczoraj przyczailem. Jeszcze jakis "pseudo" (?) rolex zloty byl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #448 Napisano 7 Marca 2007 FPJ i A. Delon. Może Delon nosi coś od Journe ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qoobson 0 #449 Napisano 8 Marca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #450 Napisano 9 Marca 2007 Dodatkowo: http://www.gemnation.com/base?processor=ge...atchcelebrities 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach