mabok 1 #576 Napisano 18 Listopada 2007 Zwycięzca Masters Cup 2007 w Rolexie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #577 Napisano 18 Listopada 2007 O, znowu wygrał? coś takiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark191 0 #578 Napisano 19 Listopada 2007 to jak to jest koledzy ?Federer mimo, że płaci mu MAURICE LACROIX za reklamę i firmowanie swoim nazwiskiem kilku modeli to może nosić oficjalnie inne marki ?a może zmienił ostatnio zegarkowego sponsora?chociaż dobrze, że na lepszego 0 mark191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #579 Napisano 19 Listopada 2007 to jak to jest koledzy ?Federer mimo, że płaci mu MAURICE LACROIX za reklamę i firmowanie swoim nazwiskiem kilku modeli to może nosić oficjalnie inne marki ?a może zmienił ostatnio zegarkowego sponsora?chociaż dobrze, że na lepszego tak, zmienił zegarkowego sponsora 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark191 0 #580 Napisano 19 Listopada 2007 mimo, że oglądam dużo tenisa, przegapiłem ten fakt.teraz poszukałem i nawet znalazłem reklamę Federera i Rolkahttp://www.youtube.com/watch?v=Rk2KKi98MWoCieszę się, że mój sportowy idol związał się z lepszą marką chociaż tez nie całkiem kochaną przeze mnie. 0 mark191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #581 Napisano 21 Listopada 2007 Pewnie mi nie uwiezycie bo nie mam zadnuch zdjec zeby to udokumentowac ale ostatnio mialem okazje spotkac Billa Clintona 8) , i on mial akurat Franck Muller na rece . tak poza tym to moniki z nim nie bylo pozdroweinia z Vancouver 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #582 Napisano 22 Listopada 2007 Dzsiaj w dzienniku "Metro" jest zdjęcie Jana Rokity i widac dość dobrze zegarek na ręku - można poznać Maurice Lacroix po logo na skórzanym pasku. Nie wiem jaki to model - kopera złota, indeksy rzymskie, biała tarcza bez bajerów. 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #583 Napisano 26 Listopada 2007 Pewnie mi nie uwiezycie bo nie mam zadnuch zdjec zeby to udokumentowac ale ostatnio mialem okazje spotkac Billa Clintona 8) , i on mial akurat Franck Muller na rece ...Dlaczego mamy ci nie wierzyc. Ja mialem kiedys okazje zamienic kilka slow z Hillary Clinton (w czasach kiedy byla jeszcze ona 'Pierwsza Dama,' mialo to miejsce w warszawskich Lazienkach, bylem akurat wtedy w Polsce w tym samym czasie w ktorym ona byla w Polsce z wizyta). Mialem rowniez okazje obcowac z Tedem Kennedy'm (senator z Massachusetts), takze wszystko jest w zyciu mozliwe. BTW, pamietam, ze czasomierzem jaki mial na reku Edek byl 'shitty' Casio... (oczywiscie zartuje z tym "shitty", , byl to tani model prostokatny G-shock z czarnego plastyku) __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #584 Napisano 28 Listopada 2007 Premier Ehud Olmert nosi Breitling-a model: Aerospace chyba dokladnie ten na zdjeciu ponizej..(tylko na pasku)chodz nie jestem dokladnie pewnien , moze Wy macie lepsze oko..WPROST nr.46 (18listopada 2007) strona: 108 pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #585 Napisano 28 Listopada 2007 Dzsiaj w dzienniku "Metro" jest zdjęcie Jana Rokity i widac dość dobrze zegarek na ręku - można poznać Marice Lacroix po logo na skórzanym pasku. Nie wiem jaki to model - kopera złota, indeksy rzymskie, biała tarcza bez bajerów. Zobacz jedna z pierwszych stron tego tematu: Jest i zdjęcie i opis zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #586 Napisano 7 Grudnia 2007 G. Soros i Patek Philippe "Aquanaut" na okładce biografii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #587 Napisano 11 Grudnia 2007 Chyba jeszcze nie bylo, a warto pokazac ten zegarek !Znany wszystkim : Enrique Iglesias nosi : Girard-Perregaux VINTAGE 1945 JACKPOT TOURBILLON zegarek wedlug chronosa kosztuje 472000euro.. sporo a tutaj foto piosenkarza z zegarkiem, oraz sam zegarek na osobnej fotce.. Czy Enrique Iglesias nie jest przypadkiem ambasadorem GP? pozdrawiam serdecznie 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renko 0 #588 Napisano 11 Grudnia 2007 Nic sobie za to nie dam uciąć, ale jesteś pewien, że to jest Enrique? Bo z tego, co kojarzę, to nie jest to on 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 477 #589 Napisano 11 Grudnia 2007 on czy nie on, śpiewać nie umie, zegarek to jakaś masakryczna porażka, :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #590 Napisano 11 Grudnia 2007 Hah to faktycznie nie on :shock: a podobny Lecz co tam , nie szkoda:p na zdjeciu tez czlowiek: Eduord Henn.Oto link do wiekszej galerii tego cudnego zegarka.. werk robi niesamowite wrazenie! 8) :shock: http://www.horomundi.com/forum/showthread.php?t=1638 Niezla pomylka.. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #591 Napisano 11 Grudnia 2007 zegarek jest piękny... :shock: :shock: :shock: i zawsze masz rozrywkę w wolnym czasie... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #592 Napisano 11 Grudnia 2007 zegarek jest piękny... :shock: :shock: :shock: i zawsze masz rozrywkę w wolnym czasie...tylko szkoda że pieniędzy nie wypłaca :twisted: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #593 Napisano 12 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4710 #594 Napisano 12 Grudnia 2007 GP koszmarny.A Putinowi - nie żebym sie czepiał - guma pasuje do garniaka jak .....nie wiem co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #595 Napisano 12 Grudnia 2007 nowy Bond tez nosi PO na gumie do stroju eleganckiego- obydwoje sa/byli agentami. Widac ten typ tak ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #596 Napisano 12 Grudnia 2007 GP koszmarny.A Putinowi - nie żebym sie czepiał - guma pasuje do garniaka jak .....nie wiem co Marynarka może być strojem sportowym. Ubranie marynarki na jacht lub do mariny i założenie do tego Brequet Marine jest moim zdaniem jak najbardziej OK i pasuje. Putin lubi drogie zegarki i ma ich trochę, jestem pewien, że zawsze są dobrane jak najbardziej prawidłowo do stroju i okazji, szczególnie, jeśli w pobliżu mają być fotoreporterzy. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4710 #597 Napisano 12 Grudnia 2007 Pewnie, ale ta marynarka nie wydaje sie byc sportowa. Do tego biala koszula z krawatem - przecież bez, nie zapiąłby pod szyją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #598 Napisano 12 Grudnia 2007 Putin z Patkiem w podobnej pozie: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4710 #599 Napisano 12 Grudnia 2007 O nie. Na Twoim zdjęciu Igor, Putin wypatruje jaka przyszłość czeka mateczke Rossiję. A na tym z Brequetem lapie się za glowę z myślą: loj jaka ta mateczka Rossija wielka i wspaniała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #600 Napisano 12 Grudnia 2007 nowy Bond tez nosi PO na gumie do stroju eleganckiego- obydwoje sa/byli agentami. Widac ten typ tak ma Do garniaka miał z branzoletą :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach