SphinX 77 #3276 Napisano 18 Października 2011 może nie koniecznie sławna, ale za to jaka ładna...Izabel Goulart - modelka m.in. Victoria's Secret i Sports Illustrated nosi ROLEXY tutaj chyba Explorer: a w tym video Daytona: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 606 #3277 Napisano 18 Października 2011 wow !!!! Ale bym ją....... tzn ten.... chciałem napisać fajny Rolex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike2009 0 #3278 Napisano 18 Października 2011 Ja tez bym ja zapytal ktora godzina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #3279 Napisano 19 Października 2011 Ja tez bym ja zapytal ktora godzina ...albo przeczyścił szkiełko.....gdyby zaszła taka potrzeba 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #3280 Napisano 19 Października 2011 Panowie, o zegarkach miało być, a nie o...czyszczeniu szkiełka Ale fakt, jak nie lubię rolexów, ten może się podobać 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #3281 Napisano 19 Października 2011 Anthony Kiedis.Rolex Explorer? 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3282 Napisano 20 Października 2011 Wynton Marsalis, światowej sławy trębacz jazzowy od dawna już nosi zegarki Movado Aktualnie taki model: Uwielbiam taki design. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #3283 Napisano 21 Października 2011 Muammar al-Kaddafi - zamordowany pułkownik, polityk, przywódca Libii w latach 1969?2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #3284 Napisano 21 Października 2011 (edytowane) - zamordowany pułkownik, polityk, przywódca Libii w latach 1969?2011Zamordowany to moim zdaniem nietrafne określenie."Kto mieczem wojuje ,od miecza ginie"Ciekawe jakby nie zaistniała ta rewolucja ,czy hrabina "bul" też by go pocałowała w rękę? Edytowane 21 Października 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3285 Napisano 21 Października 2011 Może skupmy się na tym co ma na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1548 #3286 Napisano 21 Października 2011 Jaki kurna zamordowany? Głupi mógł zwiać a zamiast tego wolał strzelać do własnego narodu! Wiedziałem od pół roku że tak skończy. Jeśli chodzi o zegarki to jako nieoficjalnie najbogatszy człowiek na świecie trochę tego miał.!Niech spoczywa w pokoju! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #3287 Napisano 21 Października 2011 Tom Cruise - aktor Bremont ALT1-C 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek42 0 #3288 Napisano 24 Października 2011 (edytowane) Jakieś dowody ? Jesli posiadasz to zgłoś się do prokuratury. Za publiczne pomówienia można beknąć....ja bym uważał na Twoim miejscu. Policja znalazla dzis dowody na pana Dubienieckiego (ogólnie sliski typ) i zabrała mu prawo jazdy za totalne lekceważenie przepisow prawa drogowego (cos kolo 35pktow) i ucieczkę przed kontrolą drogową.. Edytowane 24 Października 2011 przez tomek42 0 JLC Extrem World Chronograph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3289 Napisano 24 Października 2011 PowitołDwaj aktorzy widziani w życiu codziennym z roleksami submeriner Lloyd Bridges - http://www.filmweb.pl/person/Lloyd+Bridges-3582 Johny Deep... ten od piratów http://www.filmweb.pl/person/Johnny.Depp Zamordowany to moim zdaniem nietrafne określenie.True, też wolę określenie: przypadkowo śmiertelnie postrzelony... raz w głowę, dwa razy w szyje i pięć razy w plecy Przepraszam, czarny humor mnie zawsze na kacu ogarnia 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asmagus 0 #3290 Napisano 24 Października 2011 Clarkson + U-BOAT FLIGHTDECK 50mm Stallone + j.w. Schwarzenegger + U-BOAT CLASSICO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdek3318 0 #3291 Napisano 24 Października 2011 Znalazłem taka stronkę, może ktoś nie widział?http://www.tiptopwatches.com/watches-and-fashion/celebwatches.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1703 #3292 Napisano 24 Października 2011 Szpynie, kojarzy ktoś z Was co może mieć na ręce Palikot? Czerwony zegarek, fajnie wygląda(kolor). Zdjęcia znaleźć nie mogę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #3293 Napisano 24 Października 2011 Szpynie, kojarzy ktoś z Was co może mieć na ręce Palikot? Czerwony zegarek, fajnie wygląda(kolor). Zdjęcia znaleźć nie mogę... Był już Palikot i jego czerowny zegarek kilka razy....postudiuj poprzednie strony tego tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1703 #3294 Napisano 24 Października 2011 Było było ale jakoś nie odnotowałem konkretów... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #3295 Napisano 24 Października 2011 Co do Kadafiego, to prawda jest taka, że tam jest tyle plemion, takie rozbicie kulturowe, że musi być ktoś, kto trzyma naród za mordę. Oni się tam pozabijają albo do władzy dojdzie ten, kto najlepiej podliże się stanom. A, że rewolucja zaczęła się od tego, że Kadafi postanowił dać pozwolenie Rosjanom na wiercenie w Libii, to sobie odpowiedzcie o co chodziło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #3296 Napisano 25 Października 2011 Daniel Craig i jego Speedmaster 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamix_13 0 #3297 Napisano 25 Października 2011 (edytowane) Edytowane 25 Października 2011 przez kamix_13 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #3298 Napisano 25 Października 2011 Swatch SUIR400 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny8800 0 #3299 Napisano 27 Października 2011 Bardzo dużo sławnych osób nosi teraz duże kolorowe zegarki:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asmagus 0 #3300 Napisano 2 Listopada 2011 Muzycy i ich U-Boat'y Joe Bonamassa i jego U-Boat James Blunt i jego U-Boat Karylee i U-Boat fightdeck 43 white 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach