Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, mylof napisał(-a):

Elegancko ubrany mężczyzna z garminem (lub innym podobnie obrzydliwym urządzeniem) niszczy moim zdaniem cały swój wygląd, wizerunek i ubiór. Wygląda to tragikomicznie i świadczy o tym, że taki człowiek jest całkowicie pozbawiony stylu oraz gustu. Każdy może nosić co chce, ale ja mam prawo mieć swoje zdanie na temat takich "stylistycznych" połączeń.   

to działa też w drugą stronę , idealnie by było jakby wszystko było spójne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, gszydlowsky napisał(-a):

to działa też w drugą stronę , idealnie by było jakby wszystko było spójne 

W dresach akurat nie chodzę, ale zapewniam Cię, że mój garniturowiec Hamilton American Classic z czarną tarczą doskonale pasuje do czarnych jeansów, czarnego t-shirta, czarnego kapelusza i czarnych glanów. To tylko przykładowa stylizacja, do wielu innych ten zegarek także pasuje znakomicie.

I nie zmusisz mnie do noszenia zegarka typu Garmin lub Apple Watch tylko dlatego, że ubieram się nieformalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, mtu napisał(-a):

W dresach akurat nie chodzę, ale zapewniam Cię, że mój garniturowiec Hamilton American Classic z czarną tarczą doskonale pasuje do czarnych jeansów, czarnego t-shirta, czarnego kapelusza i czarnych glanów. To tylko przykładowa stylizacja, do wielu innych ten zegarek także pasuje znakomicie.

I nie zmusisz mnie do noszenia zegarka typu Garmin lub Apple Watch tylko dlatego, że ubieram się nieformalnie.

ale ja nawet nie pisałem do Ciebie więc nie wiem o czym do mnie mówisz 😆

Edytowane przez gszydlowsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nawet duża wiocha. Aż trudno uwierzyć, że to nie fake zdjęcie 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i tak.

Ale zegarek z różową tarczą, różowym bezelem, z różowymi kamieniami i do tego jeszcze na dokładkę całość na różowym pasku to już serio nawet dla Barbie za dużo cukru w cukrze. 

Choć z drugiej strony- ma oczy i jakiś tam swój gust, więc skoro dobrze się w tym czuje... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi