Grzegrz 0 #8651 Napisano 22 Listopada 2013 No i stało się, miało być coś innego a jest gw7900 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turbo 1 #8652 Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) Grzegrz - bardzo fajny "G", niech się nosi! Kiedyś chciałem go kupić, ale skrzydełka mnie odstraszyły. Edytowane 22 Listopada 2013 przez turbo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #8653 Napisano 22 Listopada 2013 Atrapy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azuel 0 #8654 Napisano 22 Listopada 2013 Kto chce nowego Ryśka za 460zł plus koszta wysyłki? Oficjalna dystrybucja, gwarancja Zibi za taką kwotę może bym sie skusił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azuel 0 #8655 Napisano 22 Listopada 2013 Zegarek zakupiony 14 listopada, dotarł do mnie chyba 17. Miałem go wczoraj wręczyć jako prezent pożegnalny, ale osoba która miała być obdarowana uciekła mi dzień wcześniej i zegarek został. Chciałem go zwrócić, ale zdjąłem naklejkę "Zibi" z dekla i nie można bez niej zwrócić zegarka. Zegarek kupiony za 560 plus koszta wysyłki, oddam ze stratą 100zł. Zegarek nie był używany, jest fabrycznie nowy. Jest do niego cały komplet, łącznie z 3 letnią gwarancją i drukiem do przedłużenia gwarancji na 6 lat.wysłałem ci wiadomość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turbo 1 #8656 Napisano 22 Listopada 2013 http://allegro.pl/nowy-casio-g-shock-gw-9200-riseman-rysiek-i3737106025.html Gdyby ktoś był zainteresowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #8657 Napisano 22 Listopada 2013 http://allegro.pl/nowy-casio-g-shock-gw-9200-riseman-rysiek-i3737106025.html Gdyby ktoś był zainteresowany A dlaczego nie na bazarek z nim? Masz już wystarczającą liczbę postów i tam mniejsza podejrzliwość, bo forum zobowiązuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turbo 1 #8658 Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) Chciałem, ale nie mogę pisać tam postów, nie wiem dlaczego. Jest tam napisane "oferty sprzedawców profesjonalnych" - może nie tam szukałem, ale innego działu nie widziałem. Edytowane 22 Listopada 2013 przez turbo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #8659 Napisano 22 Listopada 2013 Spróbuj jeszcze raz, trzeba mieć minimum 50 postów a tyle otrzymałeś w poście o chęci sprzedaży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #8660 Napisano 22 Listopada 2013 Mój miał MultiBand 6, Twój tylko 5. To Ci dopłacę 20 funtów za dodatkowy multiband. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 351 #8661 Napisano 22 Listopada 2013 NETRUNNER? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #8662 Napisano 23 Listopada 2013 To tylko zbieg okoliczności, chyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8663 Napisano 23 Listopada 2013 Także zwróciło moją uwagę Tapnięte z SGS3 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #8664 Napisano 23 Listopada 2013 A o co chodzi z tym netrunner? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #8665 Napisano 23 Listopada 2013 To tylko zbieg okoliczności, chyba A swoją drogą jakoś go nie widać. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #8666 Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) A swoją drogą jakoś go nie widać. Z tego co pamiętam to pisał, że nie ma sensu udzielać się na forum, po tym jak było kilka kłótni o prywatny import na allegro. @tomaliusz - netrunner75 (chyba tak dokładnie) to nick na naszym forum jaki miał/ma brand manager casio pracujący w zibi. Edytowane 23 Listopada 2013 przez Pablos_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turbo 1 #8667 Napisano 23 Listopada 2013 Tak to ja stary NETRUNNER z forum, Zibi master plaster. Nie pracuję już w Zibi, wyrzucili mnie, bo przyłapali mnie jak pompowałem parę do mudmanów . Nie no, oczywiście że podobieństwo mojego nicku z Allegro jest przypadkowe, nie mam nic wspólnego z tamtym Panem Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #8668 Napisano 23 Listopada 2013 No w końcu się dowiedziałem o co biega, czytałem stare posty i wiem kim jest netrunner, ale nie wiedziałem dlaczego Go wspominacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistralx 1 #8669 Napisano 24 Listopada 2013 Powoli przymierzam się do zakupu G-Shocka i zdecydowałem, że będzie to G-7900A-7ER.Nie mam niestety możliwości przymierzenia tego zegarka, dlatego jeżeli któryś z Forumowiczów posiada go i mógłby zrobić zdjęcia na swoim nadgarstku (z dopiskiem ile cm nadgarstek), byłbym bardzo wdzięczny Ogólnie prosiłbym też o jakieś komentarze czy to dobry wybór. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turbo 1 #8670 Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Jeżeli chodzi o G-7900, to najlepiej gdybyś mógł go przymierzyć. Model ten posiada skrzydełka, które jednym pasują, ale dla innych są mega niewygodne. Również zastanawiałem się nad zakupem G/GW-7900, ale zrezygnowałem gdyż również nie miałem możliwości przymiarki. Wiele osób przeklina te skrzydełka (po demontażu ich podobno wcale nie jest lepiej), to zależy od ręki, ja bym nie brał w ciemno tego modelu. Edytowane 24 Listopada 2013 przez turbo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #8671 Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Powoli przymierzam się do zakupu G-Shocka i zdecydowałem, że będzie to G-7900A-7ER.Nie mam niestety możliwości przymierzenia tego zegarka, dlatego jeżeli któryś z Forumowiczów posiada go i mógłby zrobić zdjęcia na swoim nadgarstku (z dopiskiem ile cm nadgarstek), byłbym bardzo wdzięczny Ogólnie prosiłbym też o jakieś komentarze czy to dobry wybór. Pozdrawiam Bardzo proszę, nadgarstek 17 cm. A tutaj masz filmiki, próbowałem pokazać co dają skrzydełka http://www.youtube.com/watch?v=7-cKNjuq1QMhttp://www.youtube.com/watch?v=twsgFkWZAdU Bardzo solidny sikor. Dla mnie dzięki skrzydełkom jest mega wygodny. Pasek ruchomy przy bezelu, składa się do kąta (filmik) i razem w połączeniu z skrzydełkami sprawia że można Go nosić na mniejszych nadgarstkach (niweluje powstałą dziurę między paskiem a nadgarstkiem i ładnie leży-nie lata po przegubie). Edytowane 24 Listopada 2013 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #8672 Napisano 24 Listopada 2013 Tomaliusz, fajnego masz kucyka Jak się wabi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #8673 Napisano 24 Listopada 2013 Tomaliusz, fajnego masz kucyka Jak się wabi?Filmik powstał w pokoju moich còreczek Pytałem, jest bezimienny, możesz coś podrzucić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28574 #8674 Napisano 24 Listopada 2013 Jak na tym podforum to może G-Horse 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #8675 Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Jak na tym podforum to może G-Horse Spodobało się Małej A więc G-HORSE Edytowane 24 Listopada 2013 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach