Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

I podrzucił to paskudztwo? icon_twisted.gif

Prawie jak Multipla :D:P

Panie ... guza szukasz ??? ;) ;) ;)

Jak i KING tak i multipla sa tak brzydkie, ze az ladne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie ... guza szukasz ??? ;) ;) ;)

Jak i KING tak i multipla sa tak brzydkie, ze az ladne :)

Kinga raczej przyrównał bym do Hummer H1, równie kwadratowy i wielki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, dopiero dziś zauważyłem, że w AWG-101 jak się go kilka dni nie używa, to nie tylko wygaszają się subtarcze, ale i przestaje działać analog.

I jak się go "odpali" na nowo, to wskazówki same się ustawiają na godzinie z wyświetlacza  :P

Edytowane przez seeby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehhe, no miłe zaskoczenie, że sikor tak dba o akumulator  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, dopiero dziś zauważyłem, że w AWG-101 jak się go kilka dni nie używa, to nie tylko wygaszają się subtarcze, ale i przestaje działać analog.

I jak się go "odpali" na nowo, to wskazówki same się ustawiają na godzinie z wyświetlacza :P

Wskazowki powinny przestać pracować i ustawić się na godzinie 12 po 7 dniach bez dostępu do światła lub użycia funkcji.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazowki powinny przestać pracować i ustawić się na godzinie 12 po 7 dniach bez dostępu do światła lub użycia funkcji.

No bardzo możliwe, że już tydzień leżał w szufladzie, a może i więcej...  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak się go "odpali" na nowo, to wskazówki same się ustawiają na godzinie z wyświetlacza  :P

:D :D :D :D ja bym Ci za ten wpis "pomniejszył" ilość napisanych postów do dwóch :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak się go "odpali" na nowo, to wskazówki same się ustawiają na godzinie z wyświetlacza :P

Pierwsze pieszczoty z koleżanką z podstawówki, pierwsza przejażdżka samochodem taty bez pozwolenia, pierwsze odkrycie, jak działa tryb Power Saving w Casio ana-digi... Kolejny etap za Tobą! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :D :D :D ja bym Ci za ten wpis "pomniejszył" ilość napisanych postów do dwóch :D

Jak dla mnie może być i pomniejszona do zera, bylebym mógł wystawiać na bazarku  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś poczciwy G8900 doczekał się nowego przebrania. 23 tygodnie zajęło w Zibi zorganizowanie bezela i paska. Co raz to lepiej.

Po zmianie na czarny wyglada tak.

1532d82c1410f0b045b423bea5ecf9d8.jpg

0e45d7d6e59884a4125c522ed653a203.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Też mi się podoba. Ma fajne mięsiste cyfry i szkoda mi było go gdy leżał w starych gaciach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pół roku czekania ale efekt świetny. Swoją drogą mogłoby się Zibi troszkę bardziej postarać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pomyśleć, że zanim znalazłem to forum, jeden G-Shock dla mnie to było aż nadto...

post-90102-0-11440200-1502388593_thumb.jpg

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pomyśleć, że zanim znalazłem to forum, jeden G-Shock dla mnie to było aż nadto...

I po co było tu zaglądać? ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 to zdecydowanie za mało ;)

Mam tego świadomość - robię, co mogę :)

I po co było tu zaglądać? ;)

Nie wiedziałem, czym to grozi ;)

A później konczy się hurtem:)

Z tym hurtem w moim przypadku to bym się nie zapędzał, ale kto wie ;) Swoją drogą świetny Rangeman - gdybym kiedyś kupował, to właśnie taki.

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi