dopeman 179 #44251 Napisano 4 Kwietnia 2018 Czy ktoś może ma gg-1000? Jestem ciekaw jak wypada wielkością w porównaniu z takim np. Ryśkiem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5893 #44252 Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Czy ktoś może ma gg-1000? Jestem ciekaw jak wypada wielkością w porównaniu z takim np. Ryśkiem? GG-1000 jest gabarytów zbliżonych do GWG-1000 wiec to kawał zegara - na łapę 20 + Zdjęcia z sieci. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #44253 Napisano 4 Kwietnia 2018 To prawda, to już klocki są. Chociaż leżą w miarę fajnie na nadgarstku, mimo wszystko jest bardzo wysoki i zegarek wydaję się ogromny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #44254 Napisano 4 Kwietnia 2018 Nie ma co się bać Tomek nosi GWG chyba na 18 cm i daje radę. Najlepiej przymierzyć w sklepie na początek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9275 #44255 Napisano 4 Kwietnia 2018 Czy ktoś może ma gg-1000? Jestem ciekaw jak wypada wielkością w porównaniu z takim np. Ryśkiem?Tylko zanim się zdecydujesz na GG-1000, najpierw obejrzyj film Mateja o awaryjności tego zegarka. Ja miałem to samo w PRG-280 - tam jest ta sama elektronika, co w GG-1000. Dozbieraj i weź GWG-1000. Będziesz na 100% zadowolony. Na mojej łapie 18cm leży wyśmienicie, parę wiele razy wrzucałem to swoje zdjęcia nadgarstkowe, to już nie będę dublował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #44256 Napisano 4 Kwietnia 2018 Miałem go jakiś czas i faktycznie nie ma się czego bać, zegarek jest bardzo fajny. Ale mimo wszystko lepiej nosić go latem kiedy nie ma się długiego rękawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #44257 Napisano 4 Kwietnia 2018 Dzięki! GWG wydaje się dużo większy od GG, no i dużo droższy.. Rozochociłem się po zakupie Riesmana, ponieważ kompletnie nie wydaje się za duży na mój nadgarstek. Zajrzę do jakiejś galerii, może akurat będzie to sobie sprawdzę i GG i GWG Te zdjęcia z sieci już widziałem, ale nie mam punktu odniesienia, bo jedyne G jakie miałem i mam to gw5600 i Riesman. Natomiast na wielu innych, GWG wygląda jakby do noszenia na łydce nie na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #44258 Napisano 4 Kwietnia 2018 Porównanie 5600 z GWG. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #44259 Napisano 4 Kwietnia 2018 ciach kosteczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5893 #44260 Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Te zdjęcia z sieci już widziałem, ale nie mam punktu odniesienia, bo jedyne G jakie miałem i mam to gw5600 i Riesman. Natomiast na wielu innych, GWG wygląda jakby do noszenia na łydce nie na ręce No to mnie zmobilizowałeś Pragnę tylko zaznaczyć że choć mam łapę 20 - 21cm w nadgarstku to ostatnio częściej GW-9200 noszę - Szanowna mi pożycza bo to jej zegarek jest Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #44261 Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Gwg to tak jakbyś założył dwie kostki i do tego jeszcze jednego risemana jest bardzo duży ale też wygodny. Zdjęcia różnicy nie pokażą. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #44262 Napisano 4 Kwietnia 2018 @murcins @daito dzięki wielkie! GWG i king są gigantyczne W wygodę nie wątpię i przypuszczam że GWG też by mi się wygodnie nosiło, ale chyba do mojej wątłej postury taka busola nie pasuje. Nie mniej nie omieszkam przymierzyć jak tylko będzie okazja Riesman i kostka są super wygodne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 468 #44263 Napisano 4 Kwietnia 2018 Moim zdaniem gwg dobrze lezy na nadgarstku 18-18,5 cm. Poprzez specyficzną konstrukcję na większym nadgarstku moze byc niewygodny. Te narożniki poddają sie w niewielkim zakresie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk18,5cm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5893 #44264 Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Na większych też jest wygodny, no chyba ze ktoś ma "płaską łapę" tylko łatwo można nim dupnąć o wszelkie futryny i takie tam, o schowaniu pod mankietem też można zapomnieć bo jest mocno przerośnięty.Ogólnie nosi się go bardzo dobrze - mnie przeszkadzają wskazówki które utrudniają odczyt wyświetlacza, o ile ktoś nie korzysta zbyt często ze stopera i barometru i innych "bajerów" które czyta się z wyświetlacza to będzie bardzo z tego zegarka zadowolony - w GPW, MTG i GWF irytowało mnie że te zegarki "odstają" na łapie jak "decha". W sumie rozważałem wywalenie GWG na bazarek kilka razy ale zawsze jak na łapę zakładałem to mi ochota na sprzedaż przechodzi - w celu wyeliminowania problemu przeszkadzających wskazówek "zanabyłem drogą kupna" PRW-2500 i ... dalej się zastanawiam czy się pozbyć czy zatrzymać... Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #44265 Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja mam nadgarstek 18-18,5 i dosyć płaski. Niestety gwg jest dla mnie niewygodny. Najlepiej chyba jak ręka jest o przekroju rury :-) Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez pmedela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #44266 Napisano 4 Kwietnia 2018 Żabka mała DW-9900 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #44267 Napisano 4 Kwietnia 2018 No żaba to też genialny projekt. I też niemały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #44268 Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) No żaba to też genialny projekt. I też niemały To akurat najmniejszy model Froga.Reszta modeli zazwyczaj jest dużych rozmiarów. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartosz 9999999 1 #44269 Napisano 4 Kwietnia 2018 Moj Wysłane z mojego ASUS_Z010D przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #44270 Napisano 4 Kwietnia 2018 Ja tam chyba Beevora widzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
debowiakr 19 #44271 Napisano 4 Kwietnia 2018 Pierwszy raz zobaczyłem Frogmana - jezu, co za brzydalZałożyłem - bleeeee, jaki on... Ej, fajny nawet A ostatnio coś mi się ,,chciej" włącza jak je widzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9275 #44272 Napisano 4 Kwietnia 2018 @dopeman To masz jeszcze do kompletu ode mnie parę porównawczych dwóch czarnuchów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #44273 Napisano 5 Kwietnia 2018 To akurat najmniejszy model Froga.Reszta modeli zazwyczaj jest dużych rozmiarów.Pierwszy raz zobaczyłem Frogmana - jezu, co za brzydalZałożyłem - bleeeee, jaki on... Ej, fajny nawet A ostatnio coś mi się ,,chciej" włącza jak je widzęWłaśnie zbadałem ten model i jego wymiary no i 'zachrowałem'. Oczywiście, podobnie jak z Riesmanem - nieprodukowany Ale może to i lepiej, większe wyzwanie, a jak się upoluje to i radość większa. Myślę że zepchnął na drugi plan GG 1000. @dopeman To masz jeszcze do kompletu ode mnie parę porównawczych dwóch czarnuchówDziękuję. Wszelkie wątpliwości zostały rozwiane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #44274 Napisano 5 Kwietnia 2018 Nowy Frog wcale nie jest taki duży, tutaj z maluszkiem MTG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartosz 9999999 1 #44275 Napisano 5 Kwietnia 2018 Ja tam chyba Beevora widzęTak zgadza sie Wysłane z mojego ASUS_Z010D przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach