Diego04 318 #43226 Napisano 26 Stycznia 2018 Do dw-8300 powinien pasować moduł od dw-6800 ☺ 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #43227 Napisano 26 Stycznia 2018 Mój pierwszy G. Żona powiedziała, że wygląda jakbym go miał od I Komunii. Przesadziła trochę, bo wtedy G-shocków jeszcze nie było, ale coś w tym jest. Kształt jest "ponadczasowy". Zbierałem się kiedyś na Risemanna, ale teraz NOS-y, zwłaszcza moje ulubione negatywowe, stoją chyba zbyt wysoko. No i nie mają "tego czegoś" https://i.imgur.coK4y9UMC.jpgMoja żona też zawsze z tym samym tekstem jak widzi kwadrata... że od komunii i dziadkowy:p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #43228 Napisano 26 Stycznia 2018 Mam jeszcze kilka dziadków do złożenia tylko brakuje mi modułów. Mam bebechy od 6600, nie wiem czy sprawne, chyba bez jednej linii gumowo-przewodzącej, tej pod wyświetlaczem.Ja po nieudanej akcji z 6600 (miał być 1 z 2 wyszło 0) zrobiłem z obu kompasy, jeden nawet gdzieś go tu pokazywałem. Klik Klak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #43229 Napisano 26 Stycznia 2018 G-shocki mają jedną zaletę. Można kupić Frogmana i powiedzieć żonie, że kosztował 200 zł, łyknie bez problemu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #43230 Napisano 26 Stycznia 2018 Masz Pan duże piwo 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #43231 Napisano 26 Stycznia 2018 Piateczek ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #43232 Napisano 26 Stycznia 2018 Gdy kupiłem Paganiego, zerżniętego z Taga, nie chciała wierzyć, że dałem 2 i pół stówki, przy Frogu nawet nie mrugnęła okiem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #43233 Napisano 26 Stycznia 2018 Weekend - wszędzie zdjęcia zegarków z butelkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #43234 Napisano 26 Stycznia 2018 Weekend - wszędzie zdjęcia zegarków z butelkami Waldek raczej butelek przy zegarkach 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #43235 Napisano 26 Stycznia 2018 Waldek raczej butelek przy zegarkach Racja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #43236 Napisano 27 Stycznia 2018 Długo się zastanawiałem, jaki kolejny zegarek kupić. Chciałem mieć coś wyjątkowego i niepowtarzalnego, coś małego, ale z charakterem. Kilka miesięcy trwało zanim decyzja zapadła: złożę sobie kostkę, od podstaw. Rozmowy z GitBit bardzo pomogły. zdecydowanie zna się na rzeczy. Dzięki niemu dobrałem odpowiednie części i złożyłem kompletne zamówienie do ZIBI. Gdyby nie on, to ten zegarek by nie powstał. Za poświęcony czas, cierpliwość i pomoc bardzo dziękuję. 2 miesiące i 11 dni- tyle czasu czekałem na części, ale było warto! Koperta i bezel od modelu GW-5000, moduł od limitki na 30-lecie GW-M5630, zakręcany dekielek od jubileuszowego DW-5030D, bransoleta od GW-M5610BC. Resztę części, o istnieniu, których nawet nie wiedziałem, pominę No dobra.. projekt był, części zamówione, tylko kto go złoży w integralną całość? Z pomocą przyszła Aleksandra Meller i Zegarki Diament. Pełen profesjonalizm, nie boją się wyzwań, napotkane problemy rozwiązują w mig realizacja natychmiastowa, test szczelności-zaliczony... Bajka w prawdziwym życiu Bardzo dziękuję za złożenie i na pewno jeszcze skorzystam z Waszych usług w przyszłości Tak oto powstał mój wymarzony zegarek, jedyny w swoim rodzaju pierwszy w Polsce zrealizowany projekt tego typu Moje cygańskie wnętrze jest zachwycone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #43237 Napisano 27 Stycznia 2018 Grubo żeś pojechał z tematem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #43238 Napisano 27 Stycznia 2018 Dekiel przebija wszystko. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #43239 Napisano 27 Stycznia 2018 Ładnie wyszło Hubert, gratuluję ☺ Ale czy moduł nie siedzi krzywo w kopercie, tak widac na ostatnim zdjeciu? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23171 #43240 Napisano 27 Stycznia 2018 Krzywo, niech poprawią a tak to fajnie wyszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11989 #43241 Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Świetnie wyszedł! Gratuluje świetnego kwadrata Edytowane 27 Stycznia 2018 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #43242 Napisano 27 Stycznia 2018 Gratulacje Hub, fajnie wyszło, ale z tym pierwszym projektem zrealizowanym w Polsce to troszkę ... jakby nie patrzeć, to jednak Maciek jest ojcem i prekursorem składanych kostek w PL 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocean 41 #43243 Napisano 27 Stycznia 2018 Hejka. Zamówiłem DW-5600 BB-1ERhttps://www.ceneo.pl/15761526 Pytanko mam. Czy ta piżamka będzie pasować do tego czasomierza?http://allegro.pl/bezel-obudowy-casio-dw-5600-m-oryginalny-zielony-i6967837424.html Jak by dało radę zapakować tego czarnucha w zielone ubranko to by wyglądał nieziemsko. W sumie ten zegarek ma być tylko do ciorania w pracy - smary, części maszyn i takie tam... Ale jeszcze go w rękach nie mam, a już mam wizję jak go ubrać po swojemu. Tylko nie wiem czy da się tak żonglować bezelami, bo do 5600 jest tego trochę a modeli kolorystycznych tych zegarków też nie brakuje. Czy one mają wszystkie jeden rozmiar i różnią się tylko kolorami bezeli a wkład jest ten sam? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Randin 2 #43244 Napisano 27 Stycznia 2018 Tylko pozazdrościć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rubicon 18 #43245 Napisano 27 Stycznia 2018 Hejka. Zamówiłem DW-5600 BB-1ERhttps://www.ceneo.pl/15761526 Pytanko mam. Czy ta piżamka będzie pasować do tego czasomierza?http://allegro.pl/bezel-obudowy-casio-dw-5600-m-oryginalny-zielony-i6967837424.html Jak by dało radę zapakować tego czarnucha w zielone ubranko to by wyglądał nieziemsko. W sumie ten zegarek ma być tylko do ciorania w pracy - smary, części maszyn i takie tam... Ale jeszcze go w rękach nie mam, a już mam wizję jak go ubrać po swojemu. Tylko nie wiem czy da się tak żonglować bezelami, bo do 5600 jest tego trochę a modeli kolorystycznych tych zegarków też nie brakuje. Czy one mają wszystkie jeden rozmiar i różnią się tylko kolorami bezeli a wkład jest ten sam?Będzie pasować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocean 41 #43246 Napisano 27 Stycznia 2018 Ohoho baardzo mnie to cieszy . W zielonym bezelu i z zielonym paskiem mu będzie do twarzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #43247 Napisano 27 Stycznia 2018 Ładnie wyszło Hubert, gratuluję ☺ Ale czy moduł nie siedzi krzywo w kopercie, tak widac na ostatnim zdjeciu?To bardziej solar źle wklejony :/ ale nie wiem czy będę odsyłać Gratulacje Hub, fajnie wyszło, ale z tym pierwszym projektem zrealizowanym w Polsce to troszkę ... jakby nie patrzeć, to jednak Maciek jest ojcem i prekursorem składanych kostek w PL Jasne bardziej chodziło mi o to, że gw5000... no być może nie słusznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #43248 Napisano 27 Stycznia 2018 Oj będzie Cię to denerwować. Odsyłaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11624 #43249 Napisano 27 Stycznia 2018 To bardziej solar źle wklejony :/ ale nie wiem czy będę odsyłać Myślę, podobnie jak koledzy, że to jednak kwestia modułu, też z tym walczyłem 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #43250 Napisano 27 Stycznia 2018 Panel słoneczny krzywo wkleili, moduł siedzi prosto inaczej się go nie da włożyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach