rado s 33 #44401 Napisano 25 Kwietnia 2018 Nitro Ci usunie bezel . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michlacz231 0 #44402 Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) tak myślałem, to może jakiś środek tar&glue, w detaillingu to działa Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez michlacz231 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #44403 Napisano 25 Kwietnia 2018 Witam jak usunąć resztki superglue na bezelu gst? Nitro da radę ?Zmywacz do paznokci. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michlacz231 0 #44404 Napisano 25 Kwietnia 2018 Faktycznie , zapomniałem o najprostszej rzeczy, będe w domu to spróbuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #44405 Napisano 25 Kwietnia 2018 Faktycznie , zapomniałem o najprostszej rzeczy, będe w domu to spróbuje Koniecznie z acetonem Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10236 #44406 Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Przeglądałem właśnie forum odnośnie gwg 1000i zachorowałem ????I teraz pytanie czy wymieniać GW 9400 na GWG 1000, doradźcie koledzy co robić ???? bo biję się sam ze sobą.Nie. Przejdzie Ci Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #44407 Napisano 25 Kwietnia 2018 Przeglądałem właśnie forum odnośnie gwg 1000i zachorowałem ????I teraz pytanie czy wymieniać GW 9400 na GWG 1000, doradźcie koledzy co robić ???? bo biję się sam ze sobą.Dla mnie sprawa jest prosta: albo akceptuje się wskazówki w G, albo nie.Ana-digi? Nie, dziękuję. Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5739 #44408 Napisano 25 Kwietnia 2018 Przeglądałem właśnie forum odnośnie gwg 1000i zachorowałem ????I teraz pytanie czy wymieniać GW 9400 naGWG 1000, doradźcie koledzy co robić ????bo biję się sam ze sobą.Powiem Ci tak z własnego podwórka:ZAMIEŃ - ponosisz "kilka chwil" i wrócisz do GW-9400 Jak nie zamienisz to się będziesz zastanawiał do uxxnej śmierci Dla mnie sprawa jest prosta: albo akceptuje się wskazówki w G, albo nie.Ana-digi? Nie, dziękuję."G" ze wskazówkami to nie "G" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #44409 Napisano 25 Kwietnia 2018 @Daito - piąteczka! Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #44410 Napisano 25 Kwietnia 2018 I się malkontenci wskazówek wypowiedzieli. @Misior A mi GWG cholernie podchodzi. Z Romanem biegałem 5 miesięcy i zamieniłem na Mundka, z którym uprawiam radykalny deskdiving, jeżdżę autobusem po mieście, bawię się z małymi dziećmi i uprawiam jeszcze kilka innych równie ekstremalnych sportów. Nie schodzi z nadgarstka od ponad pół roku i nie zanosi się, aby miało się to zmienić. Świetny design, porządny, męski "look", czasem tylko jak zahaczysz nim o futrynę, to musisz rozrobić szpachlę, żeby ubytek w ścianie załatać. Oczywiście i mnie czasem wkurza, że aby na szybko coś odczytać z wyświetlacza, muszę odsuwać wskazówki oraz że aby zmienić czas timera lub alarmu muszę wykręcić koronkę, ale dzięki temu mam dodatkowy pretekst, żeby trochę pobawić się zegarkiem. A najwięcej racji ma Piotrek @Daito: kup, ponoś, oceń - cena już chyba niżej nie spadnie, więc moment na zakup jest dobry - i zdecyduj, czy zostanie na dłużej czy też bedziesz dalej szukał "swojego" zegarka. Niemniej spróbować GWG zdecydowanie warto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #44411 Napisano 25 Kwietnia 2018 Pozwolę sobie zacytować zdjęcie.. Ja nie mam pytań, też nie lubię wskazówek w G, ale ten zegar jest wyjątkowo udany. Gdyby nie był tak gigantyczny to bym na niego zbierał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #44412 Napisano 25 Kwietnia 2018 W takim razie za ciosem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misior 17 #44413 Napisano 26 Kwietnia 2018 Po nocnych przemyśleniach ( w pracy ) na tematgwg zastanawiam się czy mając całe życie jeden zegarek potrzebny mi drugi. Gw 9400 raczej nie, napewno nie wymienię zostaje u mnie do końca dla mnie jest mega. Wiec gwg musi poczekać jakiś czas na zebranie funduszy narazie pozostają zdjęcia kolegów z forum które tylko motywują mnie żeby go mieć bo jest mega maszyna. Dziękuje za zainteresowanie i porady jak tylko będzie mój to się pochwałę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #44414 Napisano 26 Kwietnia 2018 wskazowkowce sa fajne,ale tylko do momentu kiedy przesiądziesz się na wersje digital, potem już tylko irytują, a z wiekiem (np. u mnie) coraz bardziej,glownie przez slabsza czytelność, wśród G miałem dwie wersje ana-digit.nie nosiłem i nie pasowaly mi w żaden sposób, jeden w zeszłym tygodniu pojechal do polski jako prezent..drugi, ga 400 zostaje jako ciekawostka techniczna, za gleboka czern i jego rotary switch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #44415 Napisano 26 Kwietnia 2018 Rock (czyt. King) crawling Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masterzomp 8 #44416 Napisano 26 Kwietnia 2018 Witam,poszukuje modułu 2866, od gw-700e, moze komus zalega, moze byc kompletny zegarek po przejsciach (np z rozbitym szkłem), jesli ktoś coś to zapraszam ma priv. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balovorten 0 #44417 Napisano 26 Kwietnia 2018 Witam.Czy jest może na tym forum przedstawiciel handlowy Casio? Chciałbym porozmawiać na temat paru rzeczy..W razie czego, pm lub [email protected]Z góry dzięki i sorry za lekki offtop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #44418 Napisano 26 Kwietnia 2018 Witam.Czy jest może na tym forum przedstawiciel handlowy Casio? Chciałbym porozmawiać na temat paru rzeczy..W razie czego, pm lub [email protected]Z góry dzięki i sorry za lekki offtop Myślę, że najszybciej skontaktujesz się przez media społecznościowe typu Facebook. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #44419 Napisano 26 Kwietnia 2018 Witam.Czy jest może na tym forum przedstawiciel handlowy Casio? Chciałbym porozmawiać na temat paru rzeczy..W razie czego, pm lub [email protected]Z góry dzięki i sorry za lekki offtopMoże po prostu zadaj tutaj pytania, jeśli dotyczą G to zapewne zna ktoś z nas odpowiedzi na nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Classified #44420 Napisano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Czy mnie pamięć myli czy mieliśmy kiedyś na forum Kolegę mającego zwiazki z Casio? Kolega NETRUNNER, paging NETRUNNER, do you read me, over... Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Classified 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #44421 Napisano 27 Kwietnia 2018 Czy mnie pamięć myli czy mieliśmy kiedyś na forum Kolegę mającego zwiazki z Casio? Kolega NETRUNNER, paging NETRUNNER, do you read me, over...Już dawno dawno nie ma go na forum. A i od kilku lat nie jest już brand managerem G-Shocka na Polskę. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #44422 Napisano 28 Kwietnia 2018 Dziś wiosennie z GWG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #44423 Napisano 29 Kwietnia 2018 Ciekawe w jakich miastach będą ? Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #44424 Napisano 29 Kwietnia 2018 Ciekawe w jakich miastach będą ? Wysłane przy użyciu TapatalkaWarszawa, Gdańsk, Bydgoszcz i Białystok, jeśli się nie mylę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #44425 Napisano 30 Kwietnia 2018 Warszawa, Gdańsk, Bydgoszcz i Białystok, jeśli się nie mylę Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach