Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznam sie, ze osobiscie mam problem z ostatnimi wypustami Zelosa. Dla mnie to marka, ktora byla zbudowana wokol solidnych tool watchy.

Teraz, choc doceniam chec rozwoju i unikniecia zaszufladkowania, wypuszczaja mlotkowane kolorowe tarcze i jakies inne pierdy - coraz mniej Zelosa w Zelosie.

Ostrzylem sobie zeby na Aurore w brazie - no i sie rozczarowalem. Jaki to field watch? Toz to jest blizej dress watcha w brazowej kopercie niz fielda!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, cordi7 napisał(-a):

Przyznam sie, ze osobiscie mam problem z ostatnimi wypustami Zelosa. Dla mnie to marka, ktora byla zbudowana wokol solidnych tool watchy.

Teraz, choc doceniam chec rozwoju i unikniecia zaszufladkowania, wypuszczaja mlotkowane kolorowe tarcze i jakies inne pierdy - coraz mniej Zelosa w Zelosie.

Ostrzylem sobie zeby na Aurore w brazie - no i sie rozczarowalem. Jaki to field watch? Toz to jest blizej dress watcha w brazowej kopercie niz fielda!

Lubię ich divery. Ale co do reszty oferty to się zgadzam, ni w kij, ni w oko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostaję od nich maile z info o nowych wypustach. Zaglądam i coraz rzadziej mnie poruszają. Kiedyś nawet fajny dress watch potrafili wypuścić, ale teraz też coraz słabiej do mnie docierają. Tym bardziej muszę docenić swojego Swordfisha w brązie. Mój najczęstszy towarzysz spacerów z psem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest kwestią gustu. Polowałem na starszą Aurore z identyczna tracza różniącą się kolorem. Ale żółta nie jest taka zła 😉

IMG_1290.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.02.2020 o 13:32, kornel91 napisał(-a):

Taki dzisiaj przybył.

Pb9tNf8.jpg
roV1wle.jpg
3eUxdRa.jpg
3lB91Yd.jpg
Hhb7cYY.jpg

Jestem stały w uczuciach prawie 5 lat jest u mnie :)

IfeyodC.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zl4WBCU.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idzie nowe. GT:

IMG_20250328_142407.jpg

IMG_20250328_142252.jpg

IMG_20250328_142204.jpg

IMG_20250328_142343.jpg

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy koledzy, potrzebuje pomocy/porady . Skończył mi się gwint tubusa w HH V 1, toteż nie mogę już zakręcić koronki. Znacie może zegarmistrza ,który wymyśliłby jakiś sposób aby naprawić to co się zużyło? (Niestety dwóch zagarmistrzów poległo na temacie).

Proszę uprzejmie i radę co tu dalej robić, bo zegarek jest jednym z moich ulubionych, ale w tym stanie nie można go użytkować. 

20250411_133226.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.04.2025 o 21:12, Brtsz3t napisał(-a):

Drodzy koledzy, potrzebuje pomocy/porady . Skończył mi się gwint tubusa w HH V 1, toteż nie mogę już zakręcić koronki. Znacie może zegarmistrza ,który wymyśliłby jakiś sposób aby naprawić to co się zużyło? (Niestety dwóch zagarmistrzów poległo na temacie).

Proszę uprzejmie i radę co tu dalej robić, bo zegarek jest jednym z moich ulubionych, ale w tym stanie nie można go użytkować. 

20250411_133226.jpg

Napisać do producenta może ma zapasowe części. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HEiyZyY.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe Swordfishe w tytanie dostępne jutro. Ten pierwszy nawet mi się podoba. Cena też całkiem rozsądna.

obraz.thumb.png.f972fb7e1b870d291c404dec182ebd0c.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bym miał trochę wolnych środków to Blood Moon w DLC byłby mój :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG_2500.jpeg

IMG_2504.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi