Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wodolej
1 minutę temu, artme napisał(-a):

W kwestii formalnej - watek zostal wydzielony z dzialu milosnikow i tam tez zaczely sie juz dawno (jeszcze przed problemami kolejkowymi) takie "wycieczki" 😔

Sytuacja kolejkowa Rolexa wydzielona z działu miłośników Rolexa nie jest już częścią działu miłośników, gdyż została z niego wydzielona. Nie musimy jednak  wzajemnie się przekonywać co do swoich racji, gdyż obiektywnie rzecz biorąc i tak rację mam ja 🙂

Niemniej miłego końca weekendu życzę Tobie, miłośnikom i nienawistnikom też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.10.2021 o 22:03, desmo napisał(-a):

Ty się kolego nie odzywaj…masz lewacki awatar, nick i opisy w obcych językach i w dodatku świecisz po oczach Daytoną…ja bym Cię zlustrował ;-)

To bedziesz mial okazje jak sie za tydzien spotkamy na podstoliku 😂

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, artme napisał(-a):

To bedziesz mial okazje jak sie za tydzien spotkamy na podstoliku 😂

mnie nikt nie zaprosił, pewnie to spotkanie milionerów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, zielony.m napisał(-a):

mnie nikt nie zaprosił, pewnie to spotkanie milionerów...

Tylko bez takich plisss... 😉

Spotkanie dotyczylo 2 osob i mialo byc spontaniczne i kolezenskie oraz kameralne ze wzgledu na czas (wszystkich swietych). Okazalo sie jednak, ze rozwinelo sie totalnym przypadkiem do kilkunastu osob i to byl zwyczajny przypadek. Ale jesli Poznan nie jest Ci daleki i mialbys ochote wpasc w sobote, to nie ma problemu - daj tylko znaka na PM 😎

ps

spora czesc jak myslelismy i tak nie moze przyjsc ze wzgledu na okres swieta, jednak nigdy nikt "normalny" na tym forum nie wyrzuci Kolegow chetnych na spotkanie 😎👍

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, mandaryn44 napisał(-a):

Mogę już przestać ? 

Byłoby wskazane.

Gdzie wysłać kwiaty i czekoladki ? 

Do salonu Kruka, w którym karygodnie Cię potraktowali w ramach nadstawienia drugiego policzka  😂

Pozwól, że sam zdecyduje jaki zegarek jest dla mnie dobry i jak leży. 

Jakbyś nie decydował to 38.6 jest mniejsze od 40 i 42. Matematyki nie oszukasz, a tym przypadku dodatkowo na niekorzyść twojej pokrętnej "logiki" działa profil koperty Daytony.

Wy się tu nie możecie pogodzic z tym, że daliście się ogolić cwaniakom. 

😆

A jak wchodziłeś do Kruka to zdjales czapkę ?

Nie sądź innych swoją miarą 😉

Bezproduktywna ta dyskusja, normalna rozmowa, pytania i przemyślenia, ale widać niezbyt godny jestem wśród jasniepanow. Zdumiewające. Sądziłem, że o tym ten temat.

Temat jest o sytuacji kolejkowej. Zapytałeś o Daytonę dostałeś odpowiedź, że się nie zapiszesz. Koniec kropka. Dalsze gorzkie żale i fakt jak bardzo Cię obrazili w salonie Kruka mogłeś zachować dla siebie lub opisać na forum onetu zamiast tu dalej trollować co Ty byś chciał, jak Ty się czujesz upodlony przez sprzedawcę w Kruku, kim są kupujący Rolexy i na co Cię stać. 

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Memento mori robisz to samo co On, nie potrafisz przestac. Wiec pewnie sie w koncu dogadacie😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dostałem informację od Kruka, że przestali podawać miejsce w kolejce. Skandal! Podobno od wrzesnia już nie udzielają takich informacji. 

Jestem zapisany na GMT Pepsi i miałem ~45 miejsce w kolejce w sierpniu 2021 (przesunąłem się z miejsca 115 od września 2020). Jedyne co chcą powiedziec, to że teraz realizują zamówienia złożone w 2019 i estymowany czas oczekiwania to 2 lata. Już nie wiem czy sytuacja jest tak zła i nie mają wcale dostaw od producenta, czy wpychają do kolejki swoich kolesi i chcą to robić nietransparentnie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Phoenix1989 napisał(-a):

Właśnie dostałem informację od Kruka, że przestali podawać miejsce w kolejce. Skandal! Podobno od wrzesnia już nie udzielają takich informacji. 

Jestem zapisany na GMT Pepsi i miałem ~45 miejsce w kolejce w sierpniu 2021 (przesunąłem się z miejsca 115 od września 2020). Jedyne co chcą powiedziec, to że teraz realizują zamówienia złożone w 2019 i estymowany czas oczekiwania to 2 lata. Już nie wiem czy sytuacja jest tak zła i nie mają wcale dostaw od producenta, czy wpychają do kolejki swoich kolesi i chcą to robić nietransparentnie ;).

Nie wiem jak ten system wygląda, ale są koledzy, którzy odebrali pepsi na oyster zamówione w kwietniu.

Może rodzaj bransy ma znaczenie, przy dostarczanych sztukach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, sanik napisał(-a):

Nie wiem jak ten system wygląda, ale są koledzy, którzy odebrali pepsi na oyster zamówione w kwietniu.

No tak, pewnie dostają w obu wersjach, więc siła rzeczy na Oyster odbierają z tego roku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Phoenix1989 napisał(-a):

Tej informacji nie udzielaja juz od dawna - dziwne, ze w ogole podali Ci miejsce w kolejce w 2020r.

Godzinę temu, sanik napisał(-a):

Mozesz miec racje, bo wielokrotnie jak bywalem w Kruku (czekajac na swoje Pepsi) tylko raz trafilem na przybyly model, ktory czekal na odbior (jubilee) a juz 2 miesiace po premierze moglem zobaczyc nowe na oysterze i w zeszlym tyg. jak odbieralem Daytone 2 ludzi odbieralo Pepsi na oysterze.

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, artme napisał(-a):

Tej informacji nie udzielaja juz od dawna - dziwne, ze w ogole podali Ci miejsce w kolejce w 2020r.

Mozesz miec racje, bo wielokrotnie jak bywalem w Kruku (czekajac na swoje Pepsi) tylko raz trafilem na przybyly model, ktory czekal na odbior (jubilee) a juz 2 miesiace po premierze moglem zobaczyc nowe na oysterze i w zeszlym tyg. jak odbieralem Daytone 2 ludzi odbieralo Pepsi na oysterze.

Ostatni raz podali mi w sierpniu 2021 i podobno zaprzestali zgodnie z nową polityką od września 2021. Ja zamówiłem na jubilee, więc rzeczywiście to inna historia niż rzut, który pojawił się na oyster w tym roku. Tak czy siak, podejście do obsługi klienta jest dla mnie skandaliczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz nie raz o tym bylo pisane - rowniez uwazam, ze najmniej zrozumialym jest brak podawania miejsca w kolejce. Przy tak dlugich okresach oczekiwania (po 3-4 lata a nawet i dluzej) niemoznosc sprawdzenia i dowiedzenia sie o swoim miejscu jest niefajne... 😔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, artme napisał(-a):

Juz nie raz o tym bylo pisane - rowniez uwazam, ze najmniej zrozumialym jest brak podawania miejsca w kolejce. Przy tak dlugich okresach oczekiwania (po 3-4 lata a nawet i dluzej) niemoznosc sprawdzenia i dowiedzenia sie o swoim miejscu jest niefajne... 😔

Ale jaka radocha, jak po tych 4 latach w końcu zadzwonią! A Ty, obsikany ze szczęścia powtarzasz sobie, nie zapomnieli o mnie, nie zapomnieli! :lol:

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radochę już można było mieć po przejściu weryfikacji po złożeniu deklaracji, że Kruk nie zadzwonił z tekstem jak do tej pani ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, mario1971 napisał(-a):

Ale jaka radocha, jak po tych 4 latach w końcu zadzwonią! A Ty, obsikany ze szczęścia powtarzasz sobie, nie zapomnieli o mnie, nie zapomnieli! :lol:

Tak rozumujac, to po 10 latach radocha jeszcze wieksza 🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie chcę Rolexa ale powinienem go kupić jako inwestycję bo sprzedam drożej… a to nie dlatego mamy bańkę i dzikie przebicie na grey’u? 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupy inwestycyjne nie zawsze kończą się happy endem. Pamiętam, jak bodajże w 2007 roku wykupiłem dla dzieciaków fundusze inwestycyjne Aviva. :)

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, mario1971 napisał(-a):

Zakupy inwestycyjne nie zawsze kończą się happy endem. Pamiętam, jak bodajże w 2007 roku wykupiłem dla dzieciaków fundusze inwestycyjne Aviva. :)

Trzeba było Dayton nakupować  😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jestem zapisany na GMT Pepsi i miałem ~45 miejsce w kolejce w sierpniu 2021 (przesunąłem się z miejsca 115 od września 2020). Jedyne co chcą powiedziec, to że teraz realizują zamówienia złożone w 2019 i estymowany czas oczekiwania to 2 lata. Już nie wiem czy sytuacja jest tak zła i nie mają wcale dostaw od producenta, czy wpychają do kolejki swoich kolesi i chcą to robić nietransparentnie .
Dlatego ja w Polsce Rolexa już nigdy nie zamówię. Nawet jak sytuacja na rynku się zmieni. W innych krajach to naprawdę wygląda lepiej.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, warloard napisał(-a):

...W innych krajach to naprawdę wygląda lepiej.

Rozwiniesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, warloard napisał(-a):

Dlatego ja w Polsce Rolexa już nigdy nie zamówię. Nawet jak sytuacja na rynku się zmieni. W innych krajach to naprawdę wygląda lepiej.

to chyba nie masz niestety pojęcia jak to wygląda w innych krajach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.10.2021 o 18:59, mario1971 napisał(-a):

Na bezludnej wyspie wyladowalo po zatonięciu statku małżeństwo. Znikąd żadnej nadziei ratunku. Pełni beznadziej siedzą na plaży nad turkusową wodą i w końcu żona pyta:

- ratę za samochód zapłaciłeś ? 
- tak, zapłaciłem .....

- a rachunek za prąd ?

- zapłaciłem ...

- czynsz za mieszkanie ?

- też zapłaciłem ...

- a na Roleksa w Kruku zapisałeś się ?

- tak ....

- hurrraaaa, w takim razie znajdą nas skur ... syny, znajdą nas 🤪

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak się składa, że mam. Niedawno odebrałem jedną sztukę. Czekam jeszcze na 4 i najprawdopodobniej prędzej czy później się doczekam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, dariusz chlastawa napisał(-a):

Np. we Włoszech żadnych deklaracji się nie wypełnia. Jak cię wpiszą, to cię wpiszą i nic nie musisz wypełniać ani deklarować. Znajomy zamówił Suba dla syna i odebrał po 4 miesiącach. 

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi