Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Recommended Posts

Posted (edited)
8 minut temu, piteks napisał(-a):

Żona mi mówi, że gadam głupoty i powinienem się przespać z tym tematem. Chyba tak zrobię.

No jak żona mówi, to lepiej słuchać😉 Ja kupiłem zegarek parę dni temu (jeszcze nie przyszedł). Żona na razie nic nie wie. Niestety, z jej świadomością zegarkową nie ma szans na zachowanie tajemnicy - zauważy nowinę na nadgarstku.

Z polarem pewnie byłoby tak samo, bo dość charakterystyczny jest, ale nie ma tematu, bo już się przyznałeś...

Edited by facecik

13 minut temu, facecik napisał(-a):

No jak żona mówi, to lepiej słuchać😉 Ja kupiłem zegarek parę dni temu (jeszcze nie przyszedł). Żona na razie nic nie wie. Niestety, z jej świadomością zegarkową nie ma szans na zachowanie tajemnicy - zauważy nowinę na nadgarstku.

Z polarem pewnie byłoby tak samo, bo dość charakterystyczny jest, ale nie ma tematu, bo już się przyznałeś...

Moja od samego początku wiedziała. Nawet sama mnie wyganiała abym się zapisał😄.

IWC

Żona mi mówi, że gadam głupoty i powinienem się przespać z tym tematem. Chyba tak zrobię.

Z doświadczenia - jeśli teraz masz wątpliwości (o ile widziałeś zegarek na żywo przed zamówieniem, bo to inna sprawa), to zegarek na długo nie zostanie

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Moja od samego początku wiedziała. Nawet sama mnie wyganiała abym się zapisał.

Nie igraj z żoną. Odbierz!

Jeśli to nie problem finansowy to odbierz, ponos i zobaczysz czy Ci pasuje, a jak nie to za cenę retail powinien łatwo pójść dalej
A że polar to świetny zegar to pewnie zostanie ;)

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]]]" timestamp="[emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]" name="piteks" userid="[emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]]]"] Dzięki. I tak ostatnio coraz częściej leżą w pudełku.

No to sam sobie odpowiedziałeś. Nie jest Ci potrzebny ;)
Jak nie ma radości z zegarka, to po co wydawać tyle kasy?
Przeznacz na coś co sprawi Ci frajdę.

W dniu 1.03.2025 o 16:23, piteks napisał(-a):
W końcu się doczekałem. Po ponad 15 miesiącach dostałem info, że mój zegarek już jest. Na piątek wieczorem jestem umówiony.
Po krótkiej euforii, zaczęły mnie nachodzić wątpliwości czy faktycznie jest mi potrzebny.
Chyba dziwny jestem

Mam nadzieję, że pomogłem w wyborze 😂

IMG_3185.jpeg

Będą. Na razie czekam na piątek🙂

IWC

Czy jest szansa na zapisanie się na Wimbledon 41 mm czy można pomarzyć?

14 minut temu, Djw1 napisał(-a):

Napewno nie w Raffles, dziś zajrzałem po drodze spojrzeć co tam mają.

Na pytanie o zapisy, Pani powiedziała że na "stalowe" żadnych szans, można na bicolor.

Napewno nie w Raffles, dziś zajrzałem po drodze spojrzeć co tam mają.
Na pytanie o zapisy, Pani powiedziała że na "stalowe" żadnych szans, można na bicolor.
Mieli coś ciekawego od ręki?

23 godziny temu, bober5264 napisał(-a):

Mieli coś ciekawego od ręki?

Prawie wszystko ale w tylko do oglądania. 😃

W dniu 5.03.2025 o 21:31, Djw1 napisał(-a):

Czekam na niego ponad 2 lata, z tego co mówią w salonach bardzo rzadko dostają tę konfigurację. Pewnie słabo z zapisami na obecną chwilę. 

Chyba każdemu tak mówią przy zapisie ze rzadko dostają ta konfigurację

Że wam się naprawdę chce bawić w podchody z Krukiem mając całą Europę otworem, to ja się dziwię permanentnie. 

1 godzinę temu, beniowski napisał(-a):

Że wam się naprawdę chce bawić w podchody z Krukiem mając całą Europę otworem, to ja się dziwię permanentnie. 

Gdzie w Europie można w takim razie zapisać się na GMT master 2 Batman/pepsi albo Wimbledon 41 , bez proszenia się i robienia w balona w tych śmiesznych krukach? 

1 godzinę temu, beniowski napisał(-a):

Wspieramy polskich przedsiębiorców - dobre, bo polskie! 😄🇵🇱

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

28 minut temu, Djw1 napisał(-a):

Gdzie w Europie można w takim razie zapisać się na GMT master 2 Batman/pepsi albo Wimbledon 41 , bez proszenia się i robienia w balona w tych śmiesznych krukach? 

Koledzy pisali już wiele razy - wybierz na stronie Rolexa salony w państwach do których ci najłatwieć dojechać/dolecieć i napisz maila/zadzwoń. Robisz sobie szablon maila i wysyłasz ich kilka lub poświęcasz kilkanaście minut na kilka telefonów. Ja ostatnio koledze z forum (pisałem tu już) pomogłem załatwić DJ Bicolora u mnie  - dostał w niecałe dwa miesiące konfigurację jaką chciał. To nie jest tak że masz szansę dostać np. GMT bardzo szybko na 100%, ale na pewno będzie szybciej niż w Kuku (i do tego taniej też).

Ja akurat dostalem szybciej w kruku niz myślałem ze będzie z bucherer 🤷‍♂️ wszystko zależy od farta

Ja próbuje raz/dwa razy w miesiącu  zapisać się na Batmana w Poznaniu(w dwóch punktach),ale od pół roku za każdym razem słyszę tą samą gadkę,trochę się człowiekowi już odechciewa jak mam być szczery 

W U.K. to samo.... Tu nie ma "list zapisów" tylko jest tak zwany "dealer dance" czyli jak jesteś stałym klientem i wydajesz u nich minimum £20,000 rocznie na inne dostepne od ręki diamenty / zegarki.......wtedy sami tobie za oferują jakieś perełki... Podobno na "pandę" trzeba miec wydatki około £50,000....pozostaje grey market. Jak ktoś chce się dowiedzieć więcej o rynku zegarkowym UK to polecam ten kanał na YouTube (bardzo ciekawy).

https://youtube.com/@thehonestwatchdealer?si=5DQB-8g6kGGeIxbq

Pozdrawiam...

Sent from my iPhone using Tapatalk