irekm 1050 #3351 Napisano 4 Kwietnia 2018 Takie Sent from my SM-G950W using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #3352 Napisano 4 Kwietnia 2018 Chętnie dołączę do tego grona, choć jestem jeszcze amatorem 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4978 #3353 Napisano 4 Kwietnia 2018 Taki sobie mostek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4320 #3354 Napisano 4 Kwietnia 2018 wiosna w ogrodzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9936 #3355 Napisano 4 Kwietnia 2018 Takie prawie jak u Disneya Chętnie dołączę do tego grona, choć jestem jeszcze amatorem dobrze korzystasz ze światła - amatorze Taki sobie mostek też bajkowe wiosna w ogrodzie tak, to już wiosnateraz taki okres że krokusy rosną jak mlecze ja też mam mostek, może bardziej siermiężny i mniej kolorowy, ale jest wyjątkowy.ZAMKNIĘTY DLA RUCHU. Nie przejdziecie ani nie przejedziecie na drugą stronę - taki psikus 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #3356 Napisano 4 Kwietnia 2018 To Tczew ? Jeszcze kilkanascie lat temu mozna bylo tym mostem przejechac. Od jak dawna jest zamkniety ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 89629 #3357 Napisano 4 Kwietnia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9936 #3358 Napisano 4 Kwietnia 2018 To Tczew ? Jeszcze kilkanascie lat temu mozna bylo tym mostem przejechac. Od jak dawna jest zamkniety ?może nie od zawsze, ale od tak dawna że nie pamiętamnajpierw był zakaz dla aut, potem nawet dla ludzi - 2 lata temu dziewczyna idąc mostem po zakazie wpadła do Wisły - wrrrr..ale jest światełko w tym ciemnym tunelu - trwają prace mające przywrócić funkcjonalność tego pięknego zabytku - może zdążę z balkonikiem na starość przejść się do Lisewa Malb. na 1 września 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #3359 Napisano 4 Kwietnia 2018 Szkoda byloby tego mostu, ladny zabytek i kawalek historii. Napewno jezdzilem tym postem po 2001 roku i przed 2006, wiec nie bylo to az tak dawno 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #3360 Napisano 4 Kwietnia 2018 Kiedyś na tym moście złamała się pode mną deska. Zawisłem na łokciach. Dziwne uczucie :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1302 #3361 Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam, fajny temat od dawna interesuję się amatorsko fotografią, ostatnio założyłem konto na instagramie gdzie publikuję zdjęcia głównie architektury Szczecina i miejsc które odwiedzam. Głównym założeniem projektu jest to, iż zdjęcia robione są telefonem IP7, bez filtrów, bez ingerowania w zdjęcia. Myślę, że wychodzi to całkiem fajnie. Takim moim małym celem jest pokazanie, jak ładnym i ciekawym miastem jest Szczecin Nie chcę reklamować tutaj swojego Instagramowego profilu więc jeśli ktoś będzie chciał go odwiedzić to zapraszam na priv. Poniżej zamieszczam jedno z moich zdjęć wykonanych IP7. Oczywiście posiadam również sprzęt ze stajni Canon’a który co prawda ostatnio częściowo wyprzedałem ale zostały moje ulubione obiektywy i poza zdjęciami telefonem latam z lustrzanką Pojęcia bladego nie mam jak obrócić te zdjęcia.... :/ Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #3362 Napisano 5 Kwietnia 2018 złamałem kark 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3363 Napisano 5 Kwietnia 2018 złamałem karkA ja tylko obróciłem komputer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #3364 Napisano 5 Kwietnia 2018 Szczecin jest troche ode mnie oddalony, ale nie wiedzialem, ze Ziemia ma az taka krzywizne 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1302 #3365 Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Przepraszam Pojęcia bladego nie mam jak obrócić te zdjęcia :/ Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9936 #3366 Napisano 5 Kwietnia 2018 Jest ok. Fajny sikawkowy w Szczecinie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1302 #3367 Napisano 5 Kwietnia 2018 Jest ok. Fajny sikawkowy w Szczecinie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaJeden z ładniejszych hydrantów w Szczecinie, z takich wodociągowych tematów są jeszcze świetne pompy Pozwolę sobie jeszcze wrzucić taki pejzaż Mam nadzieję, że nie zaśmieciłem tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9936 #3368 Napisano 5 Kwietnia 2018 niektórym kolegom też obraca zdjęcia w innych wątkach. też nie potrafią sobie z tym poradzić pompa też fajna trochę mnie rozprasza ta ucięta ławka. wolałbym żeby jej tam w ogóle nie było. i wydaje mi się że powinno się to zdjęcie lekko wyprostować w lewą stronę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3369 Napisano 5 Kwietnia 2018 Obrazek (w pionie) należy przed wrzuceniem na forumowy hosting w jakimś edytorze obrócić np. w lewo i potem z powrotem - w prawo i zapisać. Dlaczego? Nie mam pojęcia. W przypadku edycji wpisu - korekty, ściągamy obrazek z forum - wówczas i w komputerze będzie już "leżący" i prostujemy go w edytorze oraz ponownie zamieszczamy. Wtedy hosting już go nie przekręci. . 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9936 #3370 Napisano 5 Kwietnia 2018 są rzeczy co się fizjologom nie śniły 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1302 #3371 Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) są rzeczy co się fizjologom nie śniły kadr nie jest naj lepszy, wiem, zależało mi na tym żeby nie „otworzyć” prawej części kadru i ująć tą ciekawą konstrukcję ściany (tu wychodzą ograniczenia telefonu) a ławka stoi tak, że ani ją obejść, ani przeskoczyć Panowie zapraszam do Szczecina, dużo fajnych miejsc, fajne restauracje, ciekawa historia (na niektórych kamienicach są jeszcze ślady po ostrzale), ślady masonów na kamienicach, bardzo ciekawy układ architektoniczny miasta (warto o tym poczytać), i ciekawostka na skalę światową podziemia (zapraszam do zapoznania się z serią artykułów w „Kurierze Szczecińskim”)... no i piękne Kobiety Szczecin jest spoko...Obrazek (w pionie) należy przed wrzuceniem na forumowy hosting w jakimś edytorze obrócić np. w lewo i potem z powrotem - w prawo i zapisać. Dlaczego? Nie mam pojęcia. W przypadku edycji wpisu - korekty, ściągamy obrazek z forum - wówczas i w komputerze będzie już "leżący" i prostujemy go w edytorze oraz ponownie zamieszczamy. Wtedy hosting już go nie przekręci. . post-35890-0-68057900-1522955767.jpgPróbowałem tak... od niedawna mam windows 10 i jak edytowałem zdjęcie to automatycznie się obracało, jak klikałem prawym klawiszem myszki to jest opcja obrót i też nic... nauczę się Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #3372 Napisano 5 Kwietnia 2018 A kto artyscie zabroni zamieszczac obrazki tak jak nakazuje mu jego wizja ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1302 #3373 Napisano 5 Kwietnia 2018 A kto artyscie zabroni zamieszczac obrazki tak jak nakazuje mu jego wizja ? hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #3374 Napisano 5 Kwietnia 2018 Szczecin i jego okolice to super okolice, zreszta Gerlach ma siedzibe w Szczecinie Obracaj zdjecia w ifonie a potem zapodywuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4978 #3375 Napisano 6 Kwietnia 2018 Szczecin i jego okolice to super okolice, zreszta Gerlach ma siedzibe w Szczecinie To jakoś pomaga Szczecinowi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach