tommly 11500 #5326 Napisano 24 Listopada 2019 Ja kiedyś zrobiłem wielki błąd. Fajne szkła wyprzedalem na zegarki. Teraz staram się wrócić do równowagi pewnych wartości. Tego co daje mi kontakt z dziką przyrodą nie da mi żaden zegarek.Wróciłem do jasnych L canona, brąz na nadgarstku i w bagno, błoto lub łąkęDokładnie, też jestem tego zdania, kontakt z przyrodą i równowaga w sprzęcie/hobby, to podstawa. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2863 #5327 Napisano 26 Listopada 2019 szłem sobie /bo blisko miałem/, patrze, a tu taki bałagan /klik/N72A9428.jpg Bardzo ladne 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5328 Napisano 29 Listopada 2019 szłem sobie /bo blisko miałem/, patrze, a tu taki bałagan /klik/N72A9428.jpg Jak już szłeś (bo blisko) to nie sobie a se :-)Foto petarda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #5329 Napisano 30 Listopada 2019 Balonowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5330 Napisano 4 Grudnia 2019 to jest tak smaczne że musiałem sięgnąć po telefon i fotkę zrobić.. de Nata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5331 Napisano 7 Grudnia 2019 taki psikus 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #5332 Napisano 7 Grudnia 2019 Igra z ogniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #5333 Napisano 7 Grudnia 2019 To myszołów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5334 Napisano 7 Grudnia 2019 tak jest, myszołów 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #5335 Napisano 8 Grudnia 2019 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #5336 Napisano 8 Grudnia 2019 Kapitalne zdjęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #5337 Napisano 8 Grudnia 2019 Dużo się dzieje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5338 Napisano 8 Grudnia 2019 zdjęcie fajne, lokomotywa w kłębach pary. choć rzeczywiście sam temat dość schowany za peronami pewnie kolega stał na innym peronie czekając na pociąg, a tu taka sytuacja się zdarzyła, więc nie było innej możliwości - tak to sobie wyobrażam 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5339 Napisano 8 Grudnia 2019 na zegarki czasem tak wołamy /klik/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67088 #5340 Napisano 8 Grudnia 2019 Kolejna świetna fota. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5341 Napisano 8 Grudnia 2019 sękju 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #5342 Napisano 8 Grudnia 2019 Aż się nie chce wierzyć, że to wszystko robione telefonem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5343 Napisano 8 Grudnia 2019 a skąd taki wniosek. ?do fotografii używam aparatu fotograficznegotelefonu używam do telefonowania, a gdy robię zdjęcia telefonem to jest dla mnie forma zabawy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #5344 Napisano 9 Grudnia 2019 zdjęcie fajne, lokomotywa w kłębach pary. choć rzeczywiście sam temat dość schowany za peronami pewnie kolega stał na innym peronie czekając na pociąg, a tu taka sytuacja się zdarzyła, więc nie było innej możliwości - tak to sobie wyobrażam Jeśli chodzi o zdjęcia to jestem praktycznie w 100% oportunistą. Sytuacja wyglądała dokładnie tak jak opisałeś i zdjęcie jest klepnięte z telefonu. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łosi3k 2176 #5345 Napisano 9 Grudnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5346 Napisano 9 Grudnia 2019 Super kolorowa fotka! Ten gad to Twoje zwierzę?! Jaki to gatunek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5347 Napisano 9 Grudnia 2019 Jeśli chodzi o zdjęcia to jestem praktycznie w 100% oportunistą. Sytuacja wyglądała dokładnie tak jak opisałeś i zdjęcie jest klepnięte z telefonu.To super. Zadbałeś nawet o dobry horyzont w zdjeciu Mniód malina. Bardzo się podobaSzrek bez nóg 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łosi3k 2176 #5348 Napisano 9 Grudnia 2019 Super kolorowa fotka! Ten gad to Twoje zwierzę?! Jaki to gatunek? Tak to mój prywatny Pyton zielony - Morelia viridis odmiany sorong Mniód malina. Bardzo się podobaSzrek bez nóg Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #5349 Napisano 9 Grudnia 2019 Mi się udało zrobić coś takiego. Siebie nawet amatorem bym nie nazwał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #5350 Napisano 10 Grudnia 2019 a skąd taki wniosek. ?...Bo wyglądają jak robione telefonem ..... No tylko takim drogim, wiadomo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach