Krist-off 4690 #126 Napisano 5 Października 2024 (edytowane) Taki gagatek wczoraj zawitał. Nie chcę zrobić sobie "atrakcyjnej" fotki, ale "na żywo"...petarda. Edytowane 5 Października 2024 przez Krist-off 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #127 Napisano 5 Października 2024 25 minut temu, Krist-off napisał(-a): Taki gagatek wczoraj zawitał. Nie chcę zrobić sobie "atrakcyjnej" fotki, ale "na żywo"...petarda. Fajny, też go rozważałem w zakupach. Koperta w całości szczotkowana prócz lunety? A pole daty też nie za małe? Jak go oceniasz. Wolałbym taka konfigurację ale w baterii🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krist-off 4690 #128 Napisano 5 Października 2024 (edytowane) 18 minut temu, tofiks_th napisał(-a): Fajny, też go rozważałem w zakupach. Koperta w całości szczotkowana prócz lunety? A pole daty też nie za małe? Jak go oceniasz. Wolałbym taka konfigurację ale w baterii🤔 Boki ma polerowane. Pole daty trochę małe, ale proporcjonalnie i ładnie to wygląda. No i wskazówki robią robotę. Ogólnie bardzo spójny projekt Seiko został, moim zdaniem, nieco poprawiony, co wyszło zegarkowi na dobre. No i na szczęście logo też zostało dostosowane do charakteru zegarka. W sumie za 276 mogę polecić... Edytowane 5 Października 2024 przez Krist-off 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #129 Napisano 5 Października 2024 Dzięki za opinię. Obaczymy🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23207 #130 Napisano 8 Października 2024 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2129 #131 Napisano 16 Października 2024 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelus 602 #132 Napisano 16 Października 2024 Dobry wieczór Ma ktoś z Was może ten zegarek?Model Addiesdive AD2048 Możecie o nim coś napisać? Ponoć ma szafir,dobry werk cena świetna.Zastanawiam się czy go kupić no i podoba mi się . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2129 #133 Napisano 19 Października 2024 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sent 4962 #134 Napisano 19 Października 2024 W dniu 16.10.2024 o 21:12, Pawelus napisał(-a): Dobry wieczór Ma ktoś z Was może ten zegarek?Model Addiesdive AD2048 Możecie o nim coś napisać? Ponoć ma szafir,dobry werk cena świetna.Zastanawiam się czy go kupić no i podoba mi się . Ja mam, nawet na bazarku jest tylko biały. Bardzo fajny zegarek, jest to ta sama koperta co inny pilot od Addiesdive, które miałem już 2. Bransoleta jest ok ale w diverach od nich są lepsze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelus 602 #135 Napisano 19 Października 2024 Godzinę temu, Sent napisał(-a): Ja mam, nawet na bazarku jest tylko biały. Bardzo fajny zegarek, jest to ta sama koperta co inny pilot od Addiesdive, które miałem już 2. Bransoleta jest ok ale w diverach od nich są lepsze. Dzięki,zamówiłem czarny.Biały też ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelus 602 #136 Napisano 29 Października 2024 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 831 #137 Napisano 30 Października 2024 (edytowane) Nie znudził się może komuś addiesdive ad2038? Nie chce mi się tego targać z Chin a chętnie bym nabył Edytowane 30 Października 2024 przez mkoch 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2129 #138 Napisano 3 Listopada 2024 @mkoch, gdybyś jednak zdecydował się na zakup z Chin, to obecnie jest dostępna niezła oferta - z kuponem na -$5 wyjdzie w okolicach $50. https://a.aliexpress.com/_EwLDEj7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #139 Napisano 5 Listopada 2024 Bardzo fajny kfarcyk😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132388 #140 Napisano 9 Listopada 2024 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #141 Napisano 10 Listopada 2024 (edytowane) 😀 Edytowane 10 Listopada 2024 przez tofiks_th 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahij 5728 #142 Napisano 24 Listopada 2024 Po namysłach nabyłem, wczoraj przyszedł, szedł chyba 2 tygsy. Wybrałem biały - mam większość ciemnych tarcz, będzie coś dla równowagi. Z majfrendami nie miałem do czynienia od lat, ostatnio jakieś 5-6 lat temu Parnis Portugalczyk. No i Addiesdive bardzo mnie zaskoczył. Dałem około 190, zegar solidny, kawał stali, szafir, tarcza ładna 🤷♂️ Bransa out - o po prostu nie lubię. Jeżeli miałbym czegokolwiek szukać to może koronka. Trochę niepewnie wchodzi w gwint. Jak tam jest z WR? Myślicie że można pływać? Teraz trzymam się za kieszeń żeby nie nazamawiać ich na BF. Chociaż kusi. Jeżeli ktoś się wahał tak jak ja - nie ma sensu się czaić. Brać nie marudzić. Fajne zegarki. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132388 #143 Napisano 24 Listopada 2024 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #144 Napisano 24 Listopada 2024 (edytowane) 52 minuty temu, Sahij napisał(-a): Po namysłach nabyłem, wczoraj przyszedł, szedł chyba 2 tygsy. Wybrałem biały - mam większość ciemnych tarcz, będzie coś dla równowagi. Z majfrendami nie miałem do czynienia od lat, ostatnio jakieś 5-6 lat temu Parnis Portugalczyk. No i Addiesdive bardzo mnie zaskoczył. Dałem około 190, zegar solidny, kawał stali, szafir, tarcza ładna 🤷♂️ Bransa out - o po prostu nie lubię. Jeżeli miałbym czegokolwiek szukać to może koronka. Trochę niepewnie wchodzi w gwint. Jak tam jest z WR? Myślicie że można pływać? Teraz trzymam się za kieszeń żeby nie nazamawiać ich na BF. Chociaż kusi. Jeżeli ktoś się wahał tak jak ja - nie ma sensu się czaić. Brać nie marudzić. Fajne zegarki. U mnie nie zauważyłem opisanego mankamentu z koronką, choć mam używkę. Potwierdzam, że to fajny i czytelny zegarek,choć te logo firmy średnie. W ostatnich latach przerobiłem kilka modeli od Addiesdive'a i nie powiem złego słowa o jakości wykonania i werku, nieważne czy mowa o nh35a, czy bakterii. Kusi mnie ten z zieloną tarcza i złotymi wskazówkami i indeksami. Niech się nosi. A dziś kfarcyk😀 Edytowane 24 Listopada 2024 przez tofiks_th 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132388 #145 Napisano 5 Grudnia 2024 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #146 Napisano 5 Grudnia 2024 Niezłe urządzenie obronne Pawle😉. Widziałam na Ali, że są inne wersje kolorystyczne, ale i tak trzeba mieć kawałek nadgarstka aby godnie go zaprezentować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2129 #147 Napisano 8 Grudnia 2024 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132388 #148 Napisano 8 Grudnia 2024 W dniu 5.12.2024 o 11:26, tofiks_th napisał(-a): Niezłe urządzenie obronne Pawle😉. Widziałam na Ali, że są inne wersje kolorystyczne, ale i tak trzeba mieć kawałek nadgarstka aby godnie go zaprezentować. To jeden z tych zegarków, który na pytanie, jak to się opłaca Chińczykowi? Nie ułatwia odpowiedzi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 104 #149 Napisano 9 Grudnia 2024 W dniu 5.12.2024 o 11:26, tofiks_th napisał(-a): Niezłe urządzenie obronne Pawle😉. Widziałam na Ali, że są inne wersje kolorystyczne, ale i tak trzeba mieć kawałek nadgarstka aby godnie go zaprezentować. no właśnie nie musi być duży nadgarstek. Tam nie ma uszu i to robi robotę nawet na małym nadgarstku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #150 Napisano 11 Grudnia 2024 Czy ktoś z Państwa ma tego addiesdive i może się wypowiedzieć? Spodobał mi się, cena też fajna. Ps. Zdjecie zapożyczyłem z komentarzy ze sklepu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach