Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

No to towarzystwo do kawy rzeczywiście doborowe. Zazdroszczę i gratuluję. emoji6.png

Epos bardzo elegancki. Mała sekunda to jest to! Bardzo lubię takie eleganckie wzory z małą sekundą.

Dziękuję. Od siebie dodam, że gdyby jeszcze mechanizm miał stop sekundę to by był "cud, miód i orzeszki" a tak to tylko "cud, miód" 😉 

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 hours ago, SPS said:

Lubicie dripa? 😆

37809EDA-61C5-46DD-9C6E-49BC9D72CAA1.thumb.jpeg.6405faae22f6a1baa9cff8632a17321e.jpeg

Zajefajny jest Explorer II 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Wreszcie piątek. 

16717630014969509060281465818.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, AK&AK napisał(-a):

Święta, święta i po świętach 😉

Nieśmiertelne hasło😃

Babka wygląda pysznie😊
😃

Edytowane przez paul221

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 12/29/2022 at 1:41 AM, rafalmosty said:

😉

AF812D5F-C2FA-4022-92A4-987F4F0723FC.jpeg

Gratulacje! Napisz jak wrażenia i jak się nosi? Pasek wygodny???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, KrysH napisał(-a):

Gratulacje! Napisz jak wrażenia i jak się nosi? Pasek wygodny???

Dziękuję. Zegarek bardzo fajny i moim zdaniem nie ma się do czego  przyczepić, jeżeli jesteś świadomy tego, że kupujesz zegarek Swatch, a nie Omega;-) Sam nie wiem czy bym go sobie kupił, ale to prezent od Żony tfuuu... Świętego Mikołaja 😉 Pasek muszę przyznać, że tak średnio wygodny, ale tragedii nie ma. Zawsze można zmienić. Ogólnie sądzę, że to fajny projekt i jako posiadacz zegarków Omega, nie czuję się urażony tą kooperacją, ale jak czytam niektóre wpisy w necie, to widzę, że niektórzy mają z tym jakiś problem;-) Ja polecam! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minutes ago, rafalmosty said:

Dziękuję. Zegarek bardzo fajny i moim zdaniem nie ma się do czego  przyczepić, jeżeli jesteś świadomy tego, że kupujesz zegarek Swatch, a nie Omega;-) Sam nie wiem czy bym go sobie kupił, ale to prezent od Żony tfuuu... Świętego Mikołaja 😉 Pasek muszę przyznać, że tak średnio wygodny, ale tragedii nie ma. Zawsze można zmienić. Ogólnie sądzę, że to fajny projekt i jako posiadacz zegarków Omega, nie czuję się urażony tą kooperacją, ale jak czytam niektóre wpisy w necie, to widzę, że niektórzy mają z tym jakiś problem;-) Ja polecam! 

Haha super taki prezent dostać pod choinkę od "Pani Mikołaj"! Fajnie i dojrzale do tego podchodzisz bo chyba dokładnie tak miało być z tym projektem. Ja jestem dużym fanem i jak tylko będę miał okazje to zakupie - Marsa albo Jupiter. Trzeba przyznać ze ten zegarek/edycja naprawdę wstrząsnął światem. Jeszcze raz gratulacje i niech się nosi z uśmiechem !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, rafalmosty napisał(-a):

Widzę, że dostępność już się unormowała, a hype minął. Teraz można już sobie na spokojnie wybrać model

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi