-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Raff007
Cena 3000; praktycznie niedostępny model, ani w sklepach ani na Chrono.
Stan 10/10, nie noszony, gwarancja międzynarodowa do 06/2024, pełen komplet z pudełkiem.
Mechanizm : GL293 (Sellita 330-1 GMT)
42 godzin rezerwy
średnica koperty : 42mm
szerokość gumy: 22mm
szkło : szafir z antyrefleksem, lupka na dacie
wodoszczelność: 20 bar
Najchętniej odbiór osobisty (Śląsk), możliwe inne formy wysyłki. Na życzenie więcej zdjęć.
-
By Litus
Wystawiam na sprzedaż Boldr Odyssey 45mm w wersji stalowej i tarczą w kolorze ciemnego granatu. Zegarek pochodzi z wymiany forumowej sprzed dwóch miesięcy i jest dokładnie w takim stanie, w jakim go otrzymałem. Ma niewielkie oznaki noszenia na ostrych, zewnętrznych krawędziach bezela (w tym miejscu są nie do uniknięcia, nawet przy delikatnym obnoszeniu się ze sprzętem) i przy zaworze helowym - ale trzeba się dobrze przyglądać. Stan zegarka oceniam bezpiecznie na 8,0 w forumowej skali. W komplecie wszystko, co dał poprzedni właściciel: walizka ze sztucznego tworzywa, karta gwarancyjna, instrukcja i naklejka, oryginalny czarny pasek gumowy (widoczne ślady użytkowania) oraz trzy dodatkowe, w bardzo dobrym stanie: pomarańczowy, czarny i niebieski. Zegarek bardzo efektowny, świetnie prezentuje się na nadgarstku i pomimo swojego rozmiaru, wygodny. Luma świeci na niebiesko, długo i bardzo ładnie.
Cena: 1900 1800zł + koszt wysyłki
Forma wysyłki: kurier lub INPOST, szczegóły do uzgodnienia z kupującym
Średnica koperty (bez koronki): 45mm
Materiał koperty: stal 316l
Rozstaw uszu: 22mm
WR: 500m
Szkiełko: szafirowe z wewnętrzną powłoką antyrefleksyjną
Bezel: obrotowy, stalowy
Mechanizm: SEIKO NH-35
Tarcza: granatowy mat + Superluminova BGW9
Koronka: zakręcana
Pasek: cztery gumowe drabinki (dwie czarne, pomarańczowa i niebieska)
-
By tanhakkhaya
Witam serdecznie!
Wygrzebałem z szafy białe Seiko helmet, które kupiłem dobre parę lat temu na aukcji i tak mi się życie potoczyło, że zwyczajnie trafił do szuflady i leżał. Po latach trafiłem na niego w tej nieszczesnej szufladzie i zrobiło mi sie go szkoda żeby tak leżał całe życie, więc poszukuję zegarmistrza, któremu bez stresu w oczach można takiego vintage oddać do serwisu. Zegarek chodzi, chrono resetuje choć nie zawsze ląduje na 12. Wiem, że jest tu na forum niemałe grono osób które mają całkiem sporo róznych seiko chrono z lat 70. W idealnym świecie chciałbym ogarnąć to lokalnie czyli w Bydgoszczy i okolicach, ale wiem też że nie można mieć wszystkiego dlatego jestem skory wysłuchać innych opcji.
Z góry dziękuję za pomoc.
-
By Raff007
Cena 3100; praktycznie niedostępny model, ani w sklepach ani na Chrono.
Stan 10/10, nie noszony, gwarancja międzynarodowa do 06/2024, pełen komplet z pudełkiem.
42 godzin rezerwy
Najchętniej odbiór osobisty (Śląsk), możliwe inne formy wysyłki. Na życzenie więcej zdjęć.
-
By Raff007
Cena 3100; praktycznie niedostępny model, ani w sklepach ani na Chrono.
42 godzin rezerwy
-