Osiem 290 #10301 Napisano 6 Września 2014 Nie ma sprawy zapraszamA skąd Waść dokładnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10302 Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Są to moje subiektywne odczucia wynikłe z obserwacji użytkowników "kotków". Nie lubię również wyrobów hinduskich... produkują Jaguara kombi i w dieslu . Bardzo podoba mi się jednak MKIV oraz MKV. Edytowane 6 Września 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10303 Napisano 6 Września 2014 Zjadacz Turkow bez popijania Jacek to Jacek fakt, ale porównanie trochę od czapy do turka moim zdaniem. Zupełnie inna klasa auta. Jednak przyznaję, że mam słabość do kotków, a nowy Jaguar chyba xj to cudo. Jakbym miałbrać coś w tej klasie, to byłby na pewno zdecydowany faworyt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10304 Napisano 6 Września 2014 Jacek to Jacek fakt, ale porównanie trochę od czapy do turka moim zdaniem. Zupełnie inna klasa auta. Jednak przyznaję, że mam słabość do kotków, a nowy Jaguar chyba xj to cudo. Jakbym miałbrać coś w tej klasie, to byłby na pewno zdecydowany faworyt.Kombi i w dieslu? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10305 Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Są to moje subiektywne odczucia wynikłe z obserwacji użytkowników "kotków". Nie lubię również wyrobów hinduskich... produkują Jaguara kombi i w dieslu . Bardzo podoba mi się jednak MKIV oraz MKV. Ten akurat nie jest w dieslu. Nie jest to rowniez kombi. I jeszcze nie hinduski, choc nawet dzisiaj nie jest wyrobem stricte hinduskim i pewnie dluuugo nie bedzie. Edytowane 6 Września 2014 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 434 #10306 Napisano 6 Września 2014 A skąd Waść dokładnie?Konstantynów.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10307 Napisano 6 Września 2014 Konstantynów.. Coś kojarze mieścine 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10308 Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Ten akurat nie jest w dieslu. Nie jest to rowniez kombi. I jeszcze nie hinduski, choc nawet dzisiaj nie jest wyrobem stricte hinduskim i pewnie dluuugo nie bedzie. To już klasyk z brytyjskim rodowodem. Piękne ayto, piękne czasy dla motoryzacji. Wolnossące v8. Pycha Za ten dzwięk dałbym wieke, żeby go slyszeć na co dzień.Teraz popylasz 1.2 turbo i jesteś kozak, takie czasy. Brzeczy to jak mój Philips przy goleniu Edytowane 6 Września 2014 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10309 Napisano 6 Września 2014 Są to moje subiektywne odczucia wynikłe z obserwacji użytkowników "kotków". Co dopiero Hondziarze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10310 Napisano 6 Września 2014 To już klasyk z brytyjskim rodowodem. Piękne ayto, piękne czasy dla motoryzacji. Wolnossące v8. Pycha Nie do konca. Supercharged 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10311 Napisano 6 Września 2014 Nie do konca. Supercharged Kompresor serio?Jaka moc i moment? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10312 Napisano 6 Września 2014 A czemu nie serio? Jak wychodzil z fabryki to mial miec 390KM i chyba ok 540-550Nm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10313 Napisano 6 Września 2014 A czemu nie serio? Jak wychodzil z fabryki to mial miec 390KM i chyba ok 540-550Nm. Byłem przekonany, że to wolnossak Moc zacna, a moment powala. Jakie osiągi, waga itd. Proszę się szybciutko tlumaczyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10314 Napisano 6 Września 2014 Waga - mysle, ze ok +1,6t, ciezki jest. Trzeba by w dowodzie rejestracyjnym sprawdzic ale prosze nie kaz mi szukac teraz Osiagi? Nie mierzylem, ale oddala sie niezle Nawet pojawia sie usmiech. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10315 Napisano 6 Września 2014 Waga - mysle, ze ok +1,6t, ciezki jest. Trzeba by w dowodzie rejestracyjnym sprawdzic ale prosze nie kaz mi szukac teraz Osiagi? Nie mierzylem, ale oddala sie niezle Nawet pojawia sie usmiech.Spoko Spalanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10316 Napisano 6 Września 2014 Na pale powiem, ze w miescie to ok 20 litrow a na autostradzie pewnie ok 12. Nie mierzylem dokladnie, to obliczenia na szybko przy pompie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10317 Napisano 6 Września 2014 Na.. pale powiem, ze w miescie to ok 20 litrow a na autostradzie pewnie ok 12. Nie mierzylem dokladnie, to obliczenia na szybko przy pompie.Tak myślałem :-) Piękne auto w każdym razie. Gratuluję gustu i auta, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10318 Napisano 6 Września 2014 Drynda jakich wiele na drogach. Zaden ''miszcz swiata'' choc zap....la niezle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #10319 Napisano 6 Września 2014 Muszę przyznać że XF to ciekawa opcja. Jeździłem jednym przez weekend i gdy ktoś nie jest zbytnio za muzyką w samochodzie ( w dość dobrej opcji nie było Bluetooth streaming czy mp3 tag display + przeciętny music system) to w cenie c -Class czy 3 series oferuje komfort i przestrzeń o klasę wyższa. Jest to jedna z opcji dla mnie na przyszłość. Dodatek jednak to koszty serwisu. Awaryjność większa lecz w klasie premium kupowanie samochodu bez rozserzonej gwarancji to IMHO głupota. Tak czy inaczej nowy dobrym opustem dealera jest ciekawą alernatywą od dominacji niemieckich aut 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10320 Napisano 6 Września 2014 Co dopiero Hondziarze? No tak, ale nie jestem podstarzałym kolesiem, który może rwać panienki już tylko na autko... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10321 Napisano 6 Września 2014 Drynda jakich wiele na drogach. Zaden ''miszcz swiata'' choc zap....la niezle.No bez przesady. Drynda to można oowiedzieć o Passacie, ale hie o takim Jacku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10322 Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Muszę przyznać że XF to ciekawa opcja. Jeździłem jednym przez weekend i gdy ktoś nie jest zbytnio za muzyką w samochodzie ( w dość dobrej opcji nie było Bluetooth streaming czy mp3 tag display + przeciętny music system) to w cenie c -Class czy 3 series oferuje komfort i przestrzeń o klasę wyższa. Jest to jedna z opcji dla mnie na przyszłość. Dodatek jednak to koszty serwisu. Awaryjność większa lecz w klasie premium kupowanie samochodu bez rozserzonej gwarancji to IMHO głupota. Tak czy inaczej nowy dobrym opustem dealera jest ciekawą alernatywą od dominacji niemieckich autZgadzam się. To bardzo fajna alternatywa dla oklepanego Audi czy Bmw, i żeby nie było hie mam nic do Audi ani Bmw. Jednak skoro mówisz, że adio słabe, to mnie już trochę nie podchodzi. Co jak co ale audio to w aucie lubię dobre. Edytowane 6 Września 2014 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10323 Napisano 6 Września 2014 No tak, ale nie jestem podstarzałym kolesiem, który może rwać panienki już tylko na autko... Myslisz, ze kazdy rwie panienki na auto i po to je kupuje? Jezeli juz to nie lepiej po prostu pojsc do burdelu i sobie wybrac? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10324 Napisano 6 Września 2014 Myslisz, ze kazdy rwie panienki na auto i po to je kupuje? Jezeli juz to nie lepiej po prostu pojsc do burdelu i sobie wybrac? Auto? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #10325 Napisano 6 Września 2014 (edytowane) Z racji wieku i doświadczenia mogę napisać, że przy "rwaniu" panienek wielkość samochodu i jego silnika nie ma większego znaczenia.Znacznie większe znaczenie ma to, co jest napisane poniżej. Edytowane 7 Września 2014 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach