grzesiek 3 #1976 Napisano 20 Maja 2007 Nie dotykam tej poprzeczki na kierownicy przwie nigdy. Nie ma dla mnie znaczenia ile ma ramion. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1977 Napisano 20 Maja 2007 jakoś fordowo się zrobiło: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #1978 Napisano 20 Maja 2007 fordy wg. mnie to słabe samochody - zawsze gdy jadę za fordem muszę włączać zamknięty obieg powietrza bo smrodzą okrutnie a w dodatku wczoraj na moich oczach zapalił się Mondeo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #1979 Napisano 20 Maja 2007 fordy wg. mnie to słabe samochody - zawsze gdy jadę za fordem muszę włączać zamknięty obieg powietrza bo smrodzą okrutnie a w dodatku wczoraj na moich oczach zapalił się Mondeo. Moze u Ciebie wszystkie fordy sa na gaz ? Jak dla mnie peugoty sa slabe wczoraj sie jeden na moich oczach rozbil :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #1980 Napisano 20 Maja 2007 fordy wg. mnie to słabe samochody - zawsze gdy jadę za fordem muszę włączać zamknięty obieg powietrza bo smrodzą okrutnie a w dodatku wczoraj na moich oczach zapalił się Mondeo. Sam dobrze wiesz, że prawdopodobnie nie była wina firmy tylko tych co to mondeo po wiatrakowaniu składali. A co do silników takie same jak w innych samochodach tylko deczko lepsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #1981 Napisano 20 Maja 2007 To nie Peugeot był słaby tylko jego kierowca. Samochody z reguły same się nie rozbijają 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #1982 Napisano 20 Maja 2007 gliniarz ma biały pasek i czarne buty - niepraktycznie i niemodnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #1983 Napisano 20 Maja 2007 gliniarz ma biały pasek i czarne buty - niepraktycznie i niemodnie. ze niemodnie to jeszcze jeszcze, ale co tu ma do rzeczy praktycznosc 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 446 #1984 Napisano 20 Maja 2007 fordy wg. mnie to słabe samochody - zawsze gdy jadę za fordem muszę włączać zamknięty obieg powietrza bo smrodzą okrutnie a w dodatku wczoraj na moich oczach zapalił się Mondeo. Moze u Ciebie wszystkie fordy sa na gaz ? Nie wiesz co piszesz.Spaliny auta na gaz nie śmierdzą. Bo tam nie ma co śmierdzieć.Śmierdzi Diesel. A zajechany fordowski 1.8 TD to w szczególności. :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #1985 Napisano 20 Maja 2007 Nie wiesz co piszesz.Spaliny auta na gaz nie śmierdzą. Bo tam nie ma co śmierdzieć.Śmierdzi Diesel. A zajechany fordowski 1.8 TD to w szczególności. :evil: rozumiem , czyli co smierdzi w zagazowanym volvo mojego brata ? a jedzie siara jeszcze dlugo po zgaszeniu..... A moze sobie uroilem ? I dlaczego jak jade sobie po miescie i mi zaczyna smierdziec to auto przedemna ma kurek od gazu ? zbieg okolicznosci ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #1986 Napisano 20 Maja 2007 gliniarz ma biały pasek i czarne buty - niepraktycznie i niemodnie. ze niemodnie to jeszcze jeszcze, ale co tu ma do rzeczy praktycznosc biały się szybciej brudzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #1987 Napisano 20 Maja 2007 rozumiem , czyli co smierdzi w zagazowanym volvo mojego brata ? a jedzie siara jeszcze dlugo po zgaszeniu..... A moze sobie uroilem ? Namow brata na wizyte u gazownika celem podregulowania mieszanki, bo jezeli wali gazem a konkretnie srodkiem nawaniającym gaz to znaczy, ze on sie w cylindrach nie do konca spala. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24319 #1988 Napisano 29 Maja 2007 Tak dla odświerzenia tematu Ojciec znajomego jest kolekcjonerem samochodów.Dziś jak byłem u niego akurat składał jednego ze swoich W 107:Tutaj niedzielne auto kumpla (już kiedyś pokazywałem) 5,6 litra na glebie AMG:lol: :Coś starszego, BMW z lat 30':I perełka, chyba tylko Lewandek wie co to jest :wink: : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #1989 Napisano 29 Maja 2007 cudeńka :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1990 Napisano 29 Maja 2007 ...dziś na otomoto pojawiło się moje marzenie - rocznik '84, 300KM, silnik 5,3. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #1991 Napisano 29 Maja 2007 Nagib to musisz jeszcze kupić cysternę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #1992 Napisano 29 Maja 2007 I perełka, chyba tylko Lewandek wie co to jest :wink: :Śliczna 114-stka Coupe w wersji amerykańskiej 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24319 #1993 Napisano 29 Maja 2007 I perełka, chyba tylko Lewandek wie co to jest :wink: :Śliczna 114-stka Coupe w wersji amerykańskiej 114tek to byś kupił za ten samochód dla całej rodziny 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #1994 Napisano 29 Maja 2007 Fakt, zderzaki na narożnikach karoserii i zbyt nisko przebiegająca chromowana listwa... Coś z klasy S zza oceanu :idea: :?: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24319 #1995 Napisano 29 Maja 2007 Zza ocenu i zaczyna się na S 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1996 Napisano 29 Maja 2007 Nagib piekny... mozesz dac linka do ogloszenia, ciekaw jestem ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1997 Napisano 29 Maja 2007 Zza ocenu i zaczyna się na S SE280? :roll: 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #1998 Napisano 30 Maja 2007 Nagib to musisz jeszcze kupić cysternę i drugi na części zamienne.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1999 Napisano 30 Maja 2007 Witam: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2725844 a tam cysterna - 15-17/l na 100km - teraz "wlewam" 11. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #2000 Napisano 30 Maja 2007 Zza ocenu i zaczyna się na S SE280? :roll: a może Seb 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach