vvv 2443 #22251 Napisano 1 Października 2018 Benzyny to mialy ogromny problem, ale jak wpiszecie w google 2.0 tdi bierze olej to tez wynikow bedzie troche. W dzisiejszych czasach w kazdej instrukcji norma to 1l/1000km, ja wymieniam jak producent przewidzial czyli co 30kkm, wiec jestem zadowolony, ze nie znika. Szczegolnie, ze czesto latam po niemieckich autostradach. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 351 #22252 Napisano 1 Października 2018 Bierze się stąd, iż w naszym kraju nie ma żadnego związku pomiędzy intelektem, a zasobnością portfela. Pieniądze zarabia się nie głową, a tupetem i bezczelnością. Dodajmy uwarunkowania kulturowe, czyli Pan jadący karetą przegania pospólstwo z drogi. Tak było od zawsze, więc czemu miałoby się zmienić? Widzę to niemal codziennie, nie tylko na drodze. Czyli debil z pieniędzmi nadal jest debilem, tylko groźniejszym. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #22253 Napisano 1 Października 2018 Zawsze można jeździć konno . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iron Bull 2 #22254 Napisano 2 Października 2018 Zawsze można jeździć konno . Polecam - zwłaszcza w wydaniu V8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4626 #22255 Napisano 2 Października 2018 Prezentacja nowości BMW z salonu w Paryżu sprzed niecałej godziny, nowa seria 3 od ok. 7:30 http://www.live.bmwgroup.com/en/live-streaming/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #22256 Napisano 2 Października 2018 Polecam - zwłaszcza w wydaniu V8Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPorsche i ferrari tez maja konia w logotypie, takze takimi konmi to Ci durnie juz jezdzili 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4626 #22257 Napisano 2 Października 2018 konie są dla mięczaków.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12076 #22258 Napisano 2 Października 2018 konie są dla mięczaków.... Dobrze gadasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #22259 Napisano 2 Października 2018 Ładne te nowe BMW, fajnie ze nowa z4 wyszła i to z 6cylindrowym silnikiem Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iron Bull 2 #22260 Napisano 2 Października 2018 Porsche i ferrari tez maja konia w logotypie, takze takimi konmi to Ci durnie juz jezdziliTrochę nie rozumiem wątku o durniach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #22261 Napisano 2 Października 2018 Dwa watki sie mieszaja. Musialbys cofnac sie do wpisu kolegi @kiniol 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iron Bull 2 #22262 Napisano 2 Października 2018 https://wiadomosci.wp.pl/polacy-doprowadzili-do-tragedii-na-slowacji-scigali-sie-porsche-i-ferrari-6301199120787073a Powiedzcie skąd to się bierze... Gdy się dorobią, z punktu tracą szacunek do wszystkiego i wszystkich...To nie ma nic wspólnego z zasobnością portfela - w golfie 3 tez spotkasz debila na drodze tylko się tak w oczy nie rzuca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #22263 Napisano 2 Października 2018 Prezentacja nowości BMW z salonu w Paryżu sprzed niecałej godziny, nowa seria 3 od ok. 7:30 http://www.live.bmwgroup.com/en/live-streaming/ całkiem sympatyczna na 3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4626 #22264 Napisano 2 Października 2018 całkiem sympatyczna na 3 Podobna bardzo do F30, w ogóle E90/F30/G20 to jest bardziej ewolucja. Zmiana z E30 na E36/46 a potem E46 w E90 to były rewolucje, kompletnie inne auta tak na zewnątrz jak w środku. Przesiadając się z E46 do E90 to był inny świat ( chociaż E46 jeździł lepiej w lecie ), z kolei z E90 na F30 jest troszkę inaczej ale tak naprawdę bardzo podobnie.Na razie pokazali drogie wersje ale poczekajmy jak będzie wyglądało i za ile będzie bazowe 318 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2261 #22265 Napisano 2 Października 2018 Bierze się stąd, iż w naszym kraju nie ma żadnego związku pomiędzy intelektem, a zasobnością portfela. Pieniądze zarabia się nie głową, a tupetem i bezczelnością. Dodajmy uwarunkowania kulturowe, czyli Pan jadący karetą przegania pospólstwo z drogi. Tak było od zawsze, więc czemu miałoby się zmienić? Widzę to niemal codziennie, nie tylko na drodze. Czyli debil z pieniędzmi nadal jest debilem, tylko groźniejszym.No jakoś tak to jest tutaj. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #22266 Napisano 2 Października 2018 Panowie, gdzie tankować ropę, żeby nie popsuć wtrysków CR? Na BP, Orleanie, czy Shellu? Polecacie Verve, albo jakieś inne paliwa premium? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4626 #22267 Napisano 2 Października 2018 Panowie, gdzie tankować ropę, żeby nie popsuć wtrysków CR? Na BP, Orleanie, czy Shellu? Polecacie Verve, albo jakieś inne paliwa premium? Wszystko jedno z tych wymienionych, byle nie od jakiegoś janusza za stodołą. Na premium ( Verva, BP Ultimate ) minimalnie mniej pali ale cenowo się to chyba nie opłaca, zwłaszcza Shell. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #22268 Napisano 2 Października 2018 Chodzi mi głównie o to, żeby nie popsuć wtryskiwaczy, bo podobno w 1.6 tdi są wrażliwe na jakość paliwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #22269 Napisano 2 Października 2018 (edytowane) Chodzi mi głównie o to, żeby nie popsuć wtryskiwaczy, bo podobno w 1.6 tdi są wrażliwe na jakość paliwa.To po co takie wypasione auto kupowałeś? LPG tankuję tylko na Shell'u... Inne się nie nadają do jazdy... Diesel też podobno jest OK. Edytowane 2 Października 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #22270 Napisano 2 Października 2018 Ja leje Verve na Orlenie, do tego całym rokiem dodatek wielofunkcyjny Kleen-flo i póki co 270t km i nie bardzo dymka puści z rury. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 351 #22271 Napisano 2 Października 2018 Ja tankuję zawsze tą "lepszą" ropę, czyli verva itp. na schell, bp, ewentualnie czasem orlen. Miałem kiedyś problem ze skrzynią aut. w A6, szarpała i dziwnie zmieniała biegi. Serwis zalecił: zmień stację. O dziwo pomogło i na lotosie kupuję tylko kawę ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #22272 Napisano 2 Października 2018 Ja tankuje ze wzgledu na karte paliwowa na shellu, ale leje zwyklego diesla. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #22273 Napisano 3 Października 2018 Pamietam takie cos jak Aro ,Rumunskie chyba, zabraklo nam paliwa to kupilismy od gospodarza co przyniosl nam w dwoch swiniowych wiaderkach ropy, wlalismy i pojechalismy dalij a teraz co za diesla robia ze samochody nie idą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #22274 Napisano 3 Października 2018 Ja tankuję zawsze tą "lepszą" ropę, czyli verva itp. na schell, bp, ewentualnie czasem orlen. Miałem kiedyś problem ze skrzynią aut. w A6, szarpała i dziwnie zmieniała biegi. Serwis zalecił: zmień stację. O dziwo pomogło i na lotosie kupuję tylko kawę ;-)Bo tam tylko kawę mają dobrą...reżimowa stacja... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #22275 Napisano 3 Października 2018 Pamietam takie cos jak Aro ,Rumunskie chyba, zabraklo nam paliwa to kupilismy od gospodarza co przyniosl nam w dwoch swiniowych wiaderkach ropy, wlalismy i pojechalismy dalij a teraz co za diesla robia ze samochody nie idą'Kurła... kiedyś to było' S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach