Lincoln Six Echo 81374 #27176 Napisano 25 Października 2019 Towar pomacany to towar kupiony, nie ma odwrotu od gla A czemu miałbym się "odwracać od GLA"..?LSE, ja się trochę zgubiłem, to ten po gradobiciu jest? Nie. Tamten to była klasa C z Gorzowa Wlkp. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #27177 Napisano 25 Października 2019 A czemu miałbym się "odwracać od GLA"..? Śmieje się a propos dilera Alfy, który odezwał się po tygodniach ciszy . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #27178 Napisano 25 Października 2019 @szwedKolejny królik idzie .Ciekawe kiedy skończą z tym?! Bo trochę przesadzają! A to coś mnie ominęło? Kurde, mały niedoczas mam ostatnio Myślałem, że to statek Imperium ą.Jak dla mnie to lekka przesada! Takie imperium! Podaj na PW jakiegoś maila, a zobaczysz, co Cię ominęło, bo na forum już tego nie znajdziesz...Jak zwykle i mnie ominęło! i yode wcięło po raz kolejny! A miał mi omegę „swoją” pokazać! A tobie co tam się stało?! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81374 #27179 Napisano 25 Października 2019 Śmieje się a propos dilera Alfy, który odezwał się po tygodniach ciszy . No tak - nie można powiedzieć, żeby "podtrzymywał cały czas temperaturę naszego związku". Podaj na PW jakiegoś maila, a zobaczysz, co Cię ominęło, bo na forum już tego nie znajdziesz... Lepiej szyfruj takie posty. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #27180 Napisano 25 Października 2019 Przepraszam, że bez specjalnej sagi. Taki zastąpił astre żonki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #27181 Napisano 25 Października 2019 Tak wejść i kupić? Co to bułki są?!?!? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #27182 Napisano 25 Października 2019 Skandal i kpina. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6607 #27183 Napisano 25 Października 2019 Tak wejść i kupić? Co to bułki są?!?!? Skandal po prostu... zupełnie się nie znając, nie mogłem się wypowiedzieć i doradzić... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #27184 Napisano 25 Października 2019 Wybór i tak nie był zbyt duży, Żona wymiotuję już Toyotami i Oplami.Aha, tak na marginesie, sprzedam Opla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarlosPL 9 #27185 Napisano 25 Października 2019 Wybór i tak nie był zbyt duży, Żona wymiotuję już Toyotami i Oplami.Aha, tak na marginesie, sprzedam Opla.No to faktycznie wybrała teraz niszowy model... Ford focus Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #27186 Napisano 25 Października 2019 Sprawy avatara wolałbym nie komentować. Bo poprzeczka wyznaczająca poziom tolerancji moderacji na moje posty pewnie nisko jest zawieszona... Podaj na PW jakiegoś maila, a zobaczysz, co Cię ominęło, bo na forum już tego nie znajdziesz... Prawdopodobnie to zbyt skomplikowane dla Kolegi, ale zamieszczę taką odpowiedź: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71153 #27187 Napisano 25 Października 2019 (edytowane) Edytowane 25 Października 2019 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43646 #27188 Napisano 25 Października 2019 ...Umiejscowienie zapasowego koła też jest ciekawe, pierwszy raz coś takiego tutaj widziałem. https://www.youtube.com/watch?v=dorrgPQdUQITakie w Zastawach było.A to coś mnie ominęło? Kurde, mały niedoczas mam ostatnio ... ...i yode wcięło...Było to ze sobą związane. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81374 #27189 Napisano 25 Października 2019 To ja, zgodnie z obietnicą, spróbuję rozpocząć nową sagę. Spróbowałem wyboru opon zimowych na Oponeo poprzez opcję SZUKAJ WG AUTA i oto wynik:https://www.oponeo.pl/wybierz-opony/s=1/zimowe/t=1/4x4/r=1/235-45-r19 Zapytałem kumpla, czy wybrałby Toyo, czy Bridgestone, a on: "Bierz te japońskie". Miał na myśli Toyo, ale.. Bridgestone też są japońskie. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #27190 Napisano 25 Października 2019 Adi, co za astre masz na sprzedaż? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #27191 Napisano 26 Października 2019 Adi jak mogłeś tak po prostu pójść i kupić?? To trzeba sto pytań zadać by na końcu kupić zupełnie inne auto niż o które toczyło się debatę. Ps. Jestem jeszcze bardziej paskudny. Zmieniłem auto i nie napisałem nic na forum. Z żona sami podjęliśmy decyzje ... istny hardcore. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #27192 Napisano 26 Października 2019 To ja, zgodnie z obietnicą, spróbuję rozpocząć nową sagę. Spróbowałem wyboru opon zimowych na Oponeo poprzez opcję SZUKAJ WG AUTA i oto wynik:https://www.oponeo.pl/wybierz-opony/s=1/zimowe/t=1/4x4/r=1/235-45-r19 Zapytałem kumpla, czy wybrałby Toyo, czy Bridgestone, a on: "Bierz te japońskie". Miał na myśli Toyo, ale.. Bridgestone też są japońskie. Bridgestone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #27193 Napisano 26 Października 2019 (edytowane) Adi, co za astre masz na sprzedaż? Astra 1,6 diesel. 2015 rok. 205000 przebiegu. Regularny autoryzowany serwis. Wszystko w porządku poza łańcuchem rozrządu. Ostatni serwis w zeszłym miesiącu. Od tamtej pory stoi. Jak ktoś sobie zrobi łańcuch sam to do dogadania zmniejszenie ceny. klima manualna, duży kolorowy wyświetlacz, BT, tempomat, podgrzewane fotele, podgrzewana kirównica. Pełna elektryka szyb i lusterek. Nowiutkie letnie opony. 4 dodatkowe felgi stalowe, auto na fabrycznych Alu. Wymieniona przednia szyba (kamyk). Nowy tylny zderzak (parkingówka) poza tym absolutnie bezwypadkowy. ktoś, coś na PW zapraszam. Edytowane 26 Października 2019 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #27194 Napisano 26 Października 2019 Ile chcesz za ta gablotę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #27195 Napisano 26 Października 2019 Pw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6891 #27196 Napisano 26 Października 2019 To ja, zgodnie z obietnicą, spróbuję rozpocząć nową sagę. Spróbowałem wyboru opon zimowych na Oponeo poprzez opcję SZUKAJ WG AUTA i oto wynik:https://www.oponeo.pl/wybierz-opony/s=1/zimowe/t=1/4x4/r=1/235-45-r19 Zapytałem kumpla, czy wybrałby Toyo, czy Bridgestone, a on: "Bierz te japońskie". Miał na myśli Toyo, ale.. Bridgestone też są japońskie. Bridgestone- bo je używałem 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #27197 Napisano 26 Października 2019 Ma ktoś może jakieś osobiste doświadczenia z małymi hybrydami, Toyota Prius, Auris czy Lexus CT200? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81374 #27198 Napisano 26 Października 2019 (edytowane) Adi jak mogłeś tak po prostu pójść i kupić?? To trzeba sto pytań zadać by na końcu kupić zupełnie inne auto niż o które toczyło się debatę. Ps. Jestem jeszcze bardziej paskudny. Zmieniłem auto i nie napisałem nic na forum. Z żona sami podjęliśmy decyzje ... istny hardcore. Właśnie napisałeś. No i gratuluję "wspólnej decyzji". GLA od początku było jednym z aut, które brałem pod uwagę, dowcipnisiu. Luźna rozmowa na forum w dziale "POGADAJMY O SAMOCHODACH" na temat zamiaru zakupu auta, wymiana uwag, itp., to rzeczywiście "dramat". Prawie taki sam "dramat", jak wymiana uwag na temat kilku zegarków, które się bierze pod uwagę jako ewentualny zakup na forum zegarkowym. Erm... zaraz... Edytowane 26 Października 2019 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6891 #27199 Napisano 26 Października 2019 Ma ktoś może jakieś osobiste doświadczenia z małymi hybrydami, Toyota Prius, Auris czy Lexus CT200?Auris.Masz dużo kasy na benzynę na trasie to kup.Po mieście OK. 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #27200 Napisano 26 Października 2019 Na trasę mam Hondę, potrzebuję drugie auto do miasta i na krótkie wypady. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach