mkoch 826 #41001 Napisano 1 Października 2023 Teraz, TomcioMiki napisał(-a): To nie sworzeń tylko granitowych krawężnik ☹️☹️☹️ Oj, to musiałeś zdrowo przydzwonoć. No to przykre 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64481 #41002 Napisano 1 Października 2023 1 minutę temu, mkoch napisał(-a): Oj, to musiałeś zdrowo przydzwonoć. No to przykre Nie wiem czy robić czy szukać innego osiołka 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 826 #41003 Napisano 1 Października 2023 Teraz, TomcioMiki napisał(-a): Nie wiem czy robić czy szukać innego osiołka 🤔🤔🤔 A coś jeszcze poza tym co widać? O ile jest prosto na mocowaniach to do kupienia cały mcperson, felga, para opon, tarcze, wahacze, łączniki stabilizatora i końcówka drążka, przewody hamulcowe, przegub (na pewno wewnętrzny), nie wiadomo jak piasta i magiel. Same części ponad 3 tys zł 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64481 #41004 Napisano 1 Października 2023 Teraz, mkoch napisał(-a): A coś jeszcze poza tym co widać? O ile jest prosto na mocowaniach to do kupienia cały mcperson, felga, para opon, tarcze, wahacze, łączniki stabilizatora i końcówka drążka, przewody hamulcowe, przegub (na pewno wewnętrzny), nie wiadomo jak piasta i magiel. Same części ponad 3 tys zł Mi się to w piątek stało w sobotę byłem w Wiedniu na wycieczce auto jest na warsztacie w poniedziałek będę dzwonił. 2 minuty temu, mkoch napisał(-a): A coś jeszcze poza tym co widać? O ile jest prosto na mocowaniach to do kupienia cały mcperson, felga, para opon, tarcze, wahacze, łączniki stabilizatora i końcówka drążka, przewody hamulcowe, przegub (na pewno wewnętrzny), nie wiadomo jak piasta i magiel. Same części ponad 3 tys zł Jak by było do 5-6tys to robię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 826 #41005 Napisano 1 Października 2023 Teraz, TomcioMiki napisał(-a): Mi się to w piątek stało w sobotę byłem w Wiedniu na wycieczce auto jest na warsztacie w poniedziałek będę dzwonił. Powodzenia i głowa do góry 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64481 #41006 Napisano 1 Października 2023 1 minutę temu, mkoch napisał(-a): Powodzenia i głowa do góry Dzięki 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #41007 Napisano 1 Października 2023 [mention=90856]zielony.m[/mention] chyba mnie coś ominęło i nie zarejestrowałem (nowego?) zakupu Gratuluję Rarri była jakaś obszerniejsza fotogaleria?Dzięki. Było wspólne zdjęcie produktów Państw Osi i tyle jeżeli chodzi o premierę Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4830 #41008 Napisano 2 Października 2023 To auto zasługuje na coś więcej Może w wolnej chwili ucieszysz nasze oczy? Zdjęcia środka? Spod klapy? Jak materiały znoszą upływ czasu? Ja kiedyś oglądałem testarossę w jasnym środku i byłem zaskoczony, że wyglądała bardzo dobrze, aczkolwiek to był dopieszczony egz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64481 #41009 Napisano 2 Października 2023 (edytowane) Widzieli 😁😁😁https://youtu.be/6NBJHM4RTrQ?si=ICL2DzNeHU7ZyHCf Edytowane 2 Października 2023 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #41010 Napisano 2 Października 2023 widzieli chyba 2 dni temu na ig. Ogólnie fajnie - widać, że GT3 RS nie jest z czapy tylko torowe "R" to rozwinięcie drogowej "RS" albo "RS" to cywilne "R" - tak czy inaczej łał. Tylne skrzydło jak w 964 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2887 #41011 Napisano 2 Października 2023 3 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Widzieli 😁😁😁https://youtu.be/6NBJHM4RTrQ?si=ICL2DzNeHU7ZyHCf Znajomy zamowil pol roku temu GT2 RS, zaplacil 25% i tydzien temu dostal telefon, ze nie otrzyma go 🙈 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #41012 Napisano 2 Października 2023 7 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Znajomy zamowil pol roku temu GT2 RS, zaplacil 25% i tydzien temu dostal telefon, ze nie otrzyma go 🙈 jakieś uzasadnienie dali? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2887 #41013 Napisano 2 Października 2023 Teraz, trollu napisał(-a): jakieś uzasadnienie dali? Dostali tylko 2 sztuki do CH i otrzymaja je aktualni kierowcy wyscigowi, nie byli 🤭 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64481 #41014 Napisano 2 Października 2023 (edytowane) 13 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Dostali tylko 2 sztuki do CH i otrzymaja je aktualni kierowcy wyscigowi, nie byli 🤭 Tego tutaj będzie ponoć tylko 77szt nie ma homologacji drogowej ani wyścigowej 🤔🤔🤔 "Nie nadaje się na drogi. Jest też zbyt ostre, by spełniać wymogi homologacji wyścigowej. Porsche stworzyło wspaniale bezużyteczny samochód, który pozwoli zaszaleć 77 szczęśliwcom." "Na usunięciu ograniczeń nałożonych przez przepisy w szczególności zyskuje sześciocylindrowy silnik typu bokser o pojemności 4,2 litra z 911 GT3 R – jednostka napędowa rozwijająca prędkość obrotową do 9400 obr./min. Jego moc maksymalna wynosi do 456 kW (620 KM), co odpowiada 148 KM na litr pojemności skokowej – to najprawdopodobniej rekord dla wolnossącego silnika samochodu wyścigowego GT. Motor jest zatem znacznie mocniejszy od oryginalnej jednostki, która w 911 GT3 R może rozwinąć do 416 kW (565 KM). "https://youtube.com/shorts/3bR4_psViZM?si=fEkp0l6EN4CvvIJS Edytowane 3 Października 2023 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11334 #41015 Napisano 2 Października 2023 4 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Tego tutaj będzie ponoć tylko 77szt nie ma chomikogacji drogowej ani wyścigowej 🤔🤔🤔 "Nie nadaje się na drogi. Jest też zbyt ostre, by spełniać wymogi homologacji wyścigowej. Porsche stworzyło wspaniale bezużyteczny samochód, który pozwoli zaszaleć 77 szczęśliwcom." Jak nie ma chomikogacji drogowej, to się nie dziwię 😆 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8477 #41016 Napisano 2 Października 2023 (edytowane) 49 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Dostali tylko 2 sztuki do CH i otrzymaja je aktualni kierowcy wyscigowi, nie byli 🤭 Się wam w d….ach poprzewracało z tego dobrobytu w tej Szwajcarii, że ci tak od serca, po polsku, napiszę 😂. Edytowane 2 Października 2023 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2887 #41017 Napisano 2 Października 2023 Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Tego tutaj będzie ponoć tylko 77szt nie ma chomikogacji drogowej ani wyścigowej 🤔🤔🤔 "Nie nadaje się na drogi. Jest też zbyt ostre, by spełniać wymogi homologacji wyścigowej. Porsche stworzyło wspaniale bezużyteczny samochód, który pozwoli zaszaleć 77 szczęśliwcom." "Na usunięciu ograniczeń nałożonych przez przepisy w szczególności zyskuje sześciocylindrowy silnik typu bokser o pojemności 4,2 litra z 911 GT3 R – jednostka napędowa rozwijająca prędkość obrotową do 9400 obr./min. Jego moc maksymalna wynosi do 456 kW (620 KM), co odpowiada 148 KM na litr pojemności skokowej – to najprawdopodobniej rekord dla wolnossącego silnika samochodu wyścigowego GT. Motor jest zatem znacznie mocniejszy od oryginalnej jednostki, która w 911 GT3 R może rozwinąć do 416 kW (565 KM). "https://youtube.com/shorts/3bR4_psViZM?si=fEkp0l6EN4CvvIJS Jak znam zycie to sprobuje go zamowic 😅 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #41018 Napisano 2 Października 2023 (edytowane) dobra, pogubiłem się. GT2 bazuje na wersji Turbo - nie ma wolnossącego silnika i z tego co widzę, ma mieć premierę w okolicach 2026r GT3 RS to wolnossak ale ma homologację, jakiś czas temu widziałem w Katowicach na parkingu. Coś jest tutaj namieszane no chyba że @SzefSzefow pisałeś o "R", bo zrozumiałem że "znajomy zamówił GT3 RS i go niedostanie", stąd moje zdziwienie. Jeśli chciał "R" i się nie załapał to rozumiem Edytowane 2 Października 2023 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #41019 Napisano 2 Października 2023 To auto zasługuje na coś więcej Może w wolnej chwili ucieszysz nasze oczy? Zdjęcia środka? Spod klapy? Jak materiały znoszą upływ czasu? Ja kiedyś oglądałem testarossę w jasnym środku i byłem zaskoczony, że wyglądała bardzo dobrze, aczkolwiek to był dopieszczony egz.Dorobi się, a tymczasem wrzucę kilka zdjęć z zeszłej soboty;)Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2887 #41020 Napisano 2 Października 2023 (edytowane) 11 minut temu, trollu napisał(-a): dobra, pogubiłem się. GT2 bazuje na wersji Turbo - nie ma wolnossącego silnika i z tego co widzę, ma mieć premierę w okolicach 2026r GT3 RS to wolnossak ale ma homologację, jakiś czas temu widziałem w Katowicach na parkingu. Coś jest tutaj namieszane no chyba że @SzefSzefow pisałeś o "R", bo zrozumiałem że "znajomy zamówił GT3 RS i go niedostanie", stąd moje zdziwienie. Jeśli chciał "R" i się nie załapał to rozumiem Nie, pisze o GT2 RS i tego moj znajomy nie dostanie (przynajmniej na razie (zreszta i tak ma GT2 RS, ale starszego i parenascie innych samochodow 🤭)). GT2 nie ma w tym momencie. jest GT3, GT3 RS i GT2 RS. GT2 RS jest oparty na silniku twin-turbo i ma 700HP. I tak, nadal jest "oferowany" przez Porsche Motorsport. Edytowane 2 Października 2023 przez SzefSzefow 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64481 #41021 Napisano 3 Października 2023 13 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Jak nie ma chomikogacji drogowej, to się nie dziwię 😆 😁😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #41022 Napisano 3 Października 2023 12 godzin temu, zielony.m napisał(-a): Dorobi się, a tymczasem wrzucę kilka zdjęć z zeszłej soboty;) Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka ło jeżu jakie warunki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #41023 Napisano 3 Października 2023 18 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Nie, pisze o GT2 RS i tego moj znajomy nie dostanie (przynajmniej na razie (zreszta i tak ma GT2 RS, ale starszego i parenascie innych samochodow 🤭)). GT2 nie ma w tym momencie. jest GT3, GT3 RS i GT2 RS. GT2 RS jest oparty na silniku twin-turbo i ma 700HP. I tak, nadal jest "oferowany" przez Porsche Motorsport. to może stary model da radę dostać "tylnymi" drzwiami bo przynajmniej na oficjalnej stronie PL nie ma pozycji "GT2 - ani zwykłej ani RS" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72429 #41024 Napisano 3 Października 2023 Polska prowincjonalna... 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11334 #41025 Napisano 3 Października 2023 1 minutę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Polska prowincjonalna... Ciekawa szkółka drzew i krzewów. 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach