Lawnowerman 937 #4651 Napisano 30 Września 2010 Ale tiptronic i dsg to dwie różne rzeczy o ile pamietam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4652 Napisano 30 Września 2010 Oczywiście że różne.Tak jak Paweł napisał DSG(VW)=S-tronic (Audi).Oprócz tego w Audi montują Tiptronic-napęd Quattro,i Multitronic-FWD. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4653 Napisano 2 Października 2010 (edytowane) Edytowane 2 Października 2010 przez pawel1380 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4654 Napisano 2 Października 2010 Samochód świetny ale te odpustowe felgi niszczą cały efekt.Wstyd na takich jeździć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4655 Napisano 2 Października 2010 Cały był przerobiony przez firmę zajmującą sie przeróbkami Rollsa.Nazwa na "m"..zapomniałem..Wizualnie fakt.. kwestia gustu.Na żywo wyglądały jednak znacznie lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #4656 Napisano 2 Października 2010 Samochód świetny ale te odpustowe felgi niszczą cały efekt.Wstyd na takich jeździć.Dokładnie, tragedia. A tak na marginesie, po co przerabiać RR? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4657 Napisano 2 Października 2010 Cały był przerobiony przez firmę zajmującą sie przeróbkami Rollsa.Nazwa na "m"..zapomniałem.Może Mansory?Bo oni do RR wkładają takie wieśniackie felgi.Co dziwne bo do Porsche mają fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Łukasz 1 #4658 Napisano 2 Października 2010 Samochód świetny ale te odpustowe felgi niszczą cały efekt.Wstyd na takich jeździć. Jak dla mnie to cały ten samochód (z zewnątrz) wygląda odpustowo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4659 Napisano 2 Października 2010 (edytowane) nie no bez jaj - za takie potraktowanie rolsa, to nie mówię kara śmierci, no ale może jakieś Głantanamo? Wieś tańczy i śpiewa normalnie A tak przy okazji.... dziś w mojej bawarskiej myśli technicznej zmieniałem wtryski - dwie i pół godziny. A wyrazów na k rzuciłem tyle ile pewnie przez cały zeszły miesiąc Edytowane 2 Października 2010 przez karczochrulez 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4660 Napisano 2 Października 2010 Jak o samochodach to o samochodach Miałem okazje w ramach programu Audi VIP Shuttle testować przez tydzień najnowsze Audi A8 i jestem pod dużym wrażeniem , jak można luksusową limuzynę opakować w dyskretną i nie dającą wrażenia ogromu karoserię , dołożyć do tego 4,2 litrowego diesla ( 350 km) z napędem na cztery koła , a w środek to już tylko piękno , luksus oraz wyrafinowaną technikę !Wielkie ukłony dla audi .. Wady - nieco zbyt mały bagażnik , zbytnie podobieństwo karoserii do mniejszego modelu no i trochę cena .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4661 Napisano 2 Października 2010 ale to ktoś se felgi wstawił do tego Rolsa....tym obrazkiem można by ilustrować powiedzenie: "pasuje, jak świni siodło". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4662 Napisano 2 Października 2010 Może Mansory?Bo oni do RR wkładają takie wieśniackie felgi.Co dziwne bo do Porsche mają fajne.Tak zgadza sięNowe A8 to miazga.Pisanie palcem na nawigacji w celu wybrania celu..opadła mi szczęka...wajcha zmiany biegów jak w samolocie...całość robi kolosalne wrażenie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4663 Napisano 2 Października 2010 Audi jest Audi,MB i BMW może się uczyć od nich,zwłaszcza jakości wykonania wnętrza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #4664 Napisano 2 Października 2010 (edytowane) Zupełnie się z Wami nie zgodzę co do tego RR! Uważam że te felgi bardzo dobrze się z nim komponują ale zdjęcie jest fatalne i dlatego tak to wygląda Miałem okazje w ramach programu Audi VIP Shuttle testować przez tydzień najnowsze Audi A8 Ja w przyszłym tygodniu dostanę na testy Audi R8 w wersji Spyder, nie chciałem ale znajomy sprzedawca dosłownie na siłę mi je wcisnął Mam je sobie porównać do G zanim dokonam zakupu.. Edytowane 2 Października 2010 przez diesel 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4665 Napisano 3 Października 2010 G? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #4666 Napisano 3 Października 2010 Gallardo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4667 Napisano 3 Października 2010 To nie lepiej Porsche Turbo?Da sie tym normalnie jeździć po Polsce... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #4668 Napisano 3 Października 2010 To nie lepiej Porsche Turbo?Da sie tym normalnie jeździć po Polsce... Z każdym dniem coraz bardziej zniechęcam się do zakupu G Ostatnio trochę pojeździłem różnymi modelami G od 2004 do 2009 (w tym TT) i stwierdzam że to nie jest auto na polskie drogi niestety Bez sensu jest kupować auto za 0,5mln żeby stało w garażu i przejechać się nim tylko od świętaCo do Porsche to nie jest w moim typie 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4669 Napisano 3 Października 2010 No to niestety masz problem.Bo Turbo to jedyny super sportowy samochód ktorym w miare bezstresowo (chodzi o uszkodzenia) możesz się poruszać po polskich drogach.Następny to chyba faktycznie R8 ale w opcji z automatem szarpie w korkach...chyba lepiej manuala wziąść..zreszta sam zobaczysz.Drażniące to jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4670 Napisano 3 Października 2010 Ale R8 to wciąż "tylko" Audi,świetne samochody i marka ale o legendzie Porsche mogą tylko pomarzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4133 #4671 Napisano 3 Października 2010 Co myślicie koleżkowie o mazda 3 ( 1 gen) 2003r 1.6 benzyna ??? Warto?? I o fordzie c-max 1.6 diesel 109kuni . Prosze o opinie o tych autach jesli ktos mial stycznosc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4133 #4672 Napisano 3 Października 2010 To nie lepiej Porsche Turbo?Da sie tym normalnie jeździć po Polsce... Tak po tym kawałku autostrady chyba Po co komu taki wóz skoro u nas wszędzie ograniczenia do 40 i 50h Bezsens Zeby miec dobre przyspieszenie wystarczy auto z silniekiem max 150 kuni a reszte warto przeznaczyc na zegarki albo zrobic cos dobrego dla swiata i np. kupic mat. budowlane powodzianom. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4673 Napisano 3 Października 2010 Rozważanie w stylu po co komu Omega Casio też czas pokazuje Marcomartin przejechałbys się Turbo zmieniłbyś zdanie Mazda 1 generacji była wysoko w rankingach bezawaryjności,z tego co czytałem,nigdy nie użytkowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4133 #4674 Napisano 3 Października 2010 Rozważanie w stylu po co komu Omega Casio też czas pokazuje Marcomartin przejechałbys się Turbo zmieniłbyś zdanie Mazda 1 generacji była wysoko w rankingach bezawaryjności,z tego co czytałem,nigdy nie użytkowałem. Jechałem kolegi porsche 949 czy jakos tak ...wiem ze to inna bajka ale nie zszokowalo mnie. siedzialem w 911 turbo najnowszym na targach.......niewygodnie znacznie wygodniej bylo mi w sportowej maździ mx-5 gdzie moje długie nogi wlazły calutkie niemal pod maskę bylem pozytywnie zaskoczony....ze japonce tak wygodne sportowe autko zrobili nie zapominając o wysokich klientach:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4675 Napisano 3 Października 2010 Z każdym dniem coraz bardziej zniechęcam się do zakupu G Ostatnio trochę pojeździłem różnymi modelami G od 2004 do 2009 (w tym TT) i stwierdzam że to nie jest auto na polskie drogi niestety Bez sensu jest kupować auto za 0,5mln żeby stało w garażu i przejechać się nim tylko od świętaCo do Porsche to nie jest w moim typie M6 Ci nie wystarczy? 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach