Gość patryk #401 Napisano 30 Marca 2006 Nie wiem czy zdaniem zacnych uzytkowników forum poniższe zestawienie jest właściwe ale obrazuje mój typ. Samochód już mam Jeśli chodzi o zegarek to niedoścignione marzenie :cry: to Maurice Lacroix model Croneo lini Masterpiece. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #402 Napisano 30 Marca 2006 Piękne autko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość patryk #403 Napisano 30 Marca 2006 Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MariuszV70 #404 Napisano 30 Marca 2006 Nie ublizajac zegarek jeszcze piekniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość patryk #405 Napisano 30 Marca 2006 Zgadzam się :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #406 Napisano 30 Marca 2006 Patryk: Jest to nr 2 na mojej liście najwspanialszych samochodów. Pierwszy miejsce należy do: seria 6 e24.a szczególnie: M6 ZAWSZE.[/img] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość patryk #407 Napisano 30 Marca 2006 Istotnie piękny samochód. Niestety osobiście nie widziałem tego modelu w stanie "zegarmistrzowskim" a na pewno taki okaz może nokautować. Z osobistych doswiadczeń wiem, że za stan idealny trzeba dużo płacić - ale warto! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #408 Napisano 30 Marca 2006 Oj zdarzały się... Nawet na allegro kilka ogłoszeń by się znalazło. Tak czy tak, na razie mogę je tylko adorować i admirować. Wszak sopiero się uczę. ;-) A co do stanu 'zegamistrzowskiego', to zdaje się, że Twój Mercedes śmiało można do niego zakwalifikować. Jest doskonale zachowany! No i 'wystarczający' (lubię to określenie RR ;-)). Szkoda tylko, że ma automatyczną skrzynię. Jedno pytanie - czy planujesz zmianę obręczy? :-] P.S. Jeszcze kilka zdjęć 6, których nie może tu zabraknąć: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #409 Napisano 30 Marca 2006 Nie wiem czy zdaniem zacnych uzytkowników forum poniższe zestawienie jest właściwe ale obrazuje mój typ. Samochód już mam Gratuluje slicznego SECa z I serii Bardzo ladne wnetrze - widac, ze nie stal duzo na sloncu (chyba, ze odnawiales drewienka)...Mozemy zalozyc na forum klubu kacik milosnikow (posiadaczy) Mercedesa W126 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MariuszV70 #410 Napisano 30 Marca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #411 Napisano 30 Marca 2006 Szkoda tylko, że ma automatyczną skrzynię. Jedno pytanie - czy planujesz zmianę obręczy? :-] W126 SEC wystepowal tylko ze skrzynia automatyczna. Manuale zdarzaly sie w sedanach z silnikami 2.6 i 3.0.Co do felg - z tego co widze to AMG Monoblock - jak najbardziej z epoki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość patryk #412 Napisano 30 Marca 2006 W chwili obecnej nie. Teraz próbuję skrobać na zegarek. Jeszcze nie mam upatrzonego modelu. Muszę znaleźć coś zastępczego. Moim marzeniem, jak pisałem wcześniej jest Maurice Lacroix model Croneo lini Masterpiece ale to znacząco za wysokie loty na moją kieszeń. :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #413 Napisano 30 Marca 2006 W126 SEC wystepowal tylko ze skrzynia automatyczna. Manuale zdarzaly sie w sedanach z silnikami 2.6 i 3.0.Co do felg - z tego co widze to AMG Monoblock - jak najbardziej z epoki Dzięki za info, nie wiedziałem.A felgi owszem, z epoki. Nie wyraziłem tego wprost, ale pytałem tylko dlatego, że te są czarne. Nie lubię czarnych obręczy w samochodach. Co innego w rowerach. :-] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #414 Napisano 3 Kwietnia 2006 no fajne te bryczki tutaj... 8) niejedną chętnie bym sie przejechał 8) i te niektóre stare :shock: hehe:D ja dlugie czasy pojeżdzałem sobie fiatem 126p:P czyli mercedesem dla zwykłych ludzi:P jeden gość - fakt bogaty:P powiedział mojemu tacie kiedyś - że mercedes i maluch to ta sama klasa i są to wg niego najlepsze samochody na swiecie:P bo w czasie kolizji to tak w mercedesie jak i w maluchu stłuczka kończy sie na silniku :oops: hehe:D a teraz jeżdze sobie Toyota Avensis D4-D:P ale fakt:P poza zegarkami autka to boska sprawa:P no i kocham motocykle!! to jest dopiero jazda!! pozdrawiam wszystkich!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #415 Napisano 3 Kwietnia 2006 heh to wklejam zdjęcie wnętrza mojej toyki:P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #416 Napisano 3 Kwietnia 2006 Jest tak czysto ze mozna by jejsc z tapicerki 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #417 Napisano 3 Kwietnia 2006 Aż za czysto :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #418 Napisano 3 Kwietnia 2006 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #419 Napisano 3 Kwietnia 2006 Jakikolwiek tylko nie ML. Na tarkach trzęsie i jednoczesnie buja w zakrętach - przydatny aviomarin. Poza tym stosunek wielkości zewnętrznej do przestroności wnętrza niezbyt korzystny. Może jakieś tuningowe zawieszenie by pomogło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 870 #420 Napisano 3 Kwietnia 2006 Bleh, nie podoba mi sie, nie kupil bym go nigdy bo jest cienki. Pomysl lepiej o 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #421 Napisano 3 Kwietnia 2006 ML to porażka... Amerykański samochód z niemieckim znaczkiem. Może w nowszych coś poprawili z jakością, ale starsze raczej awaryjne - i to nie tylko jesli chodzi o mechanikę, ale też zawieszenie, no i diesle - CDI w polskich warunkach to ruletka, nie lubią kiepskiego paliwa. Tez bym chyba wolał Rendza. Niby elekroniczna zabawka, ale przynajmniej ma jakiś styl 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #422 Napisano 3 Kwietnia 2006 Tylko audi Q7. Kolosalne auto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #423 Napisano 3 Kwietnia 2006 Z bulwarówek taki mi się podoba (wielki w środku, dobre osiągi, nie kłuje w oczy): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #424 Napisano 3 Kwietnia 2006 Nissan robi terenówki a nie bulwarówki. Tym co wkleiłeś to wszędzie wjedziesz 8) A tak z praktycznego pukntu widzenia to najlepszy jest jednak XC90 bo to świetny wóż i nie kłuje za mocno w oczy. W Polsce nie ma co się bogactwem obnosić... niestety.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 870 #425 Napisano 3 Kwietnia 2006 Tez bym chyba wolał Rendza. Niby elekroniczna zabawka, ale przynajmniej ma jakiś styl Nie zapominajmy o swietnych silnikach. W RR Sports siedzi jednostka z Jaguara! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach