grzesiek 3 #426 Napisano 3 Kwietnia 2006 Ależ to bulwarówka. Terenówki to Land Rover Defender, Maercedes G (nie ten nowy) i UAZ Symbir. Reszta to bulwarówki. Jak samochód ma więcej niż 10 bezpieczników i złącze serwisowe do komputera to nie jest terenówką.Edit: no i oczywiście Nissan Patrol. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #427 Napisano 3 Kwietnia 2006 Trochę Range Roverem jeździłem, ale powiem tak. Na moim testowym odcinku - czyli w pracy na bruku, RR - jeden klekot i skrzypienie, i to porządna bezwypadkowa maszyna. A ML-ki jakoś normalnie sobie radzą. Sam nie wiem, ale tyle sprzedanych szt, nie chce mi się wierzyć, że to taki badziew. Zresztą miewałęm amerykańskie auta i wcale mi nie przeszkadza ich zawieszenie. Teraz mam BMW 5, zaktęty bierze niesamowicie, ale co z tego. Dużo jeżdżę z dzieckiem, a jak maleństwo jest w aucie to jakoś nie mogę szybko jeździć. Zresztę 90% czasu mam zamiar poruszć się po mieście. Na szczęście, kiedyś robiłem 60-80 tys rocznie. Naprawdę nikt nie powie, że ML to fajne auto ? :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #428 Napisano 3 Kwietnia 2006 ML to super wóz ale są superowsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #429 Napisano 3 Kwietnia 2006 Terenówki to Land Rover Defender, Maercedes G (nie ten nowy) i UAZ Symbir. Reszta to bulwarówki. Jak samochód ma więcej niż 10 bezpieczników i złącze serwisowe do komputera to nie jest terenówką.Edit: no i oczywiście Nissan Patrol. I jeszcze Toyota LC, ale nie nowy model, tylko HZJ (105 i 78 ) z wolnossącymi dieslami 4.2 i z wywaloną całą elektroniką. W Niemczech jest firma która to sprzedaje, mozna sobie autko praktycznie dowolnie skonfigurować. W USA i Australii mozna jeszcze nabyć robocze wersje Patrola czy LC, u nas juz tylko salonki na kołach Ale takie jest prawo rynku. Naprawdę nikt nie powie, że ML to fajne auto ? Klaudiusz, stać Cię to kupuj, a jeśli Ci się podoba, to w razie czego wiele mu wybaczysz Moim zdaniem w tej cenie jest dużo ciekawszych samochodów, ale to Twój wybór Nissan robi terenówki a nie bulwarówki. Tym co wkleiłeś to wszędzie wjedziesz Jedyne terenówki jakie robi Nissan to Patrol (ale nie w wersji europejskiej) i ewentualnie Pick Up. Reszta to bulwarówki. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 866 #430 Napisano 4 Kwietnia 2006 Jak terenowy mercedes to tylko ten: Mercedes G55 AMG 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #431 Napisano 4 Kwietnia 2006 Jak mercedes to tylko ten Tak - zapomniales jednak dodac, "terenowy Mercedes" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 866 #432 Napisano 4 Kwietnia 2006 oczywiscie!!! juz wyedytowalem 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MariuszV70 #433 Napisano 5 Kwietnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #434 Napisano 5 Kwietnia 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #435 Napisano 5 Kwietnia 2006 Chciałbym za jakiś czas kupić taki: oczywiście może to być normalne XC90 bez tuningu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #436 Napisano 5 Kwietnia 2006 W tym roku byłem na nartach w Ischgl (www.ischgl.at , www.silvretta.at ) Jeden z hoteli oferował takie coś:Z takim barem: I z takimi usłygami dodatkowymi: "(from the airports Innsbruck, Munich, Zurich, Friedrichshafen, Salzburg)Most luxury and comfortable journey to Ischgl with a stretch limousine with bars, snacks, flat screens and place for around 8 persons. ‘Let’s start the party on your arrival’. Hummer stretch limousine–service, offered in and around Ischgl for excursions, dining around, sight seeing, dancing around, partying � or just have fun like a megastar! (available in winter 2005/2006)" Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #437 Napisano 5 Kwietnia 2006 Ale jeździło się zaje.... i apres-ski... Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #438 Napisano 6 Kwietnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #439 Napisano 6 Kwietnia 2006 ML, ja w tym roku byłem w Zermatt i najlepsze hotele oferowały takie cuda A po nartach... Jeździło się znakomicie... ...choć nie obyło się bez upadku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #440 Napisano 7 Kwietnia 2006 :shock: Wszystkie zdjęcia :shock: Ja chcę do Zermatt Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #441 Napisano 7 Kwietnia 2006 Dzięki :wink: A Zermatt gorrrąco polecam :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #442 Napisano 7 Kwietnia 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #443 Napisano 7 Kwietnia 2006 Gasiorzdjęcia SUPER!!!!te z nart -szok 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #444 Napisano 11 Kwietnia 2006 Ciekawy jestem czy ten model będzie kosztował w Polsce tyle ile jest podane na stronie producenta:http://www.subaru.com/shop/model_considera...odel=B9_TRIBECA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #445 Napisano 11 Kwietnia 2006 Model Tribeca na forum Subaru został jednoznacznie podsumowany jako dupowóz Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #446 Napisano 11 Kwietnia 2006 @Tsuki. Pododa Ci się 407, teraz wprowadzają do niego najlepszy silnik - 2,7 HDI - mocny, elastyczny, sprawdzony w 607, 407 Coupe, Jaguarze S-Type i Land Roverze Discovery. Będą go łączyć z całkiem udanym automatem (konstrukcja przy pomocy Porsche). Jeżeli nie przeszkadza Ci głupia elektronika (komputer pokładowy najgłupszy z dostęnych), ciągłe brzęczyki itp "udogodnienia" to sprawdź ceny. Tylko ni katalogowe - u Peugeota są teraz ciągle wielkie promocje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #447 Napisano 12 Kwietnia 2006 Model Tribeca na forum Subaru został jednoznacznie podsumowany jako dupowóz Marcin Widać że Subaru musiał uzupełnić ofertę.Odnosząc się do wyglądu- pomysłu starczyło im tylko na przód (jak w Porsche Cayen), nawet ładny ale reszta, szczególnie tył niedopasowane do charakteru- zbyt spokojne... "dupowóz" jest na pewno łaniejszy od Forestera... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #448 Napisano 12 Kwietnia 2006 "dupowóz" jest na pewno łaniejszy od Forestera... Ale w Foresterze piękne jest to, że jego design to właściwie brak designu, a za to od strony użytkowej - rządzi i wymiata A mi się ten brak designu i tak podoba :oops: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1213 #449 Napisano 12 Kwietnia 2006 Michalop pierwsze zdjecie , które dałeś jest genialne, ale jak kierowca wjedzie do tego lasu to tylko Rado na rece w ceramicznej skorupie to wytrzyma. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1213 #450 Napisano 12 Kwietnia 2006 ja jeżdziłem tam na desce w lipcu na Klain Matternhorn. To była jazda!!! 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach