szwed 1069 #27301 Napisano 30 Października 2019 I to DR! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #27302 Napisano 30 Października 2019 https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2019-10-15/zabrali-prawo-jazdy-za-108-kmh-blokada-w-aucie-wlacza-sie-przy-90-kmh/ ciekawe jak to się skończy 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71817 #27303 Napisano 30 Października 2019 Gratuluję.Wjechałeś do garażu? Dzięki. Cały czas próbuję - dlatego się nie odzywałem od wczoraj w wątku. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaroo 2 #27304 Napisano 30 Października 2019 https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2019-10-15/zabrali-prawo-jazdy-za-108-kmh-blokada-w-aucie-wlacza-sie-przy-90-kmh/ ciekawe jak to się skończyWytłumaczeń jest kilka : 1/ Ewidentny wał na policyjnym rejestratorze (nie byłby to pierwszy przypadek) 2/ Wyłącznik blokady tacha z "rysowaniem pamięci" w zakresie max 90 km/h - mistrzami w te klocki to Holendrzy i Duńczycy.Duńczycy buhaha,,,,ta najbardziej uczciwa nacja co nie bierze i nie kombinuje......."Misce techniczne" wezwane do oceny stanu za bardzo nie byli z tego świata bo wiedza u nich ledwo gminna pewnie. Tak więc wszystko si . Mogli też nie mieć ze sobą sprzętu pozwalającego na "wykrycie" rozwiązania. A teraz po czasie to werdykt zależał będzie od stopnia senności orzekającego. I tyle.Polska to "DZIWNY i DZIKI" kraj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #27305 Napisano 30 Października 2019 Rozumiem, że jechał 50km/h i te pretensje policjantów są nie na miejscu. Poza tym żona nie pracuje, miał jechać ma wakacje, miało być lepsze życie, no i teraz bedzie zarabiał mniej. GRANDA I SKANDAL. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #27306 Napisano 30 Października 2019 Wideorejestrator pokazuje prędkość radiowozu. Wystarczy ze policjant podczas pomiaru przyspieszy i pomiar jest zawyżony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #27307 Napisano 30 Października 2019 Wtedy drugi musi operować zoomem, żeby nie było tego widać na nagraniu. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71817 #27308 Napisano 30 Października 2019 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #27309 Napisano 31 Października 2019 Dach mu się popsuł i napewno jechał do serwisu żeby mu naprawili. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11604 #27310 Napisano 31 Października 2019 Dzięki. Cały czas próbuję - dlatego się nie odzywałem od wczoraj w wątku. A myślałem, ze studiujesz instrukcję 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaroo 2 #27311 Napisano 31 Października 2019 Rozumiem, że jechał 50km/h i te pretensje policjantów są nie na miejscu. Poza tym żona nie pracuje, miał jechać ma wakacje, miało być lepsze życie, no i teraz bedzie zarabiał mniej. GRANDA I SKANDAL.Jeśli 1-sze zdanie to uwaga do mojego zdania to odpowiem - Jeśli pomiar był rzetelny i prawdziwy - co jest możliwe uwzględniając pkt 2 to powinni mu tak dowalić ,żeby zaczął myśleć budowlance np jeżdżenie taczką zamiast busem.Uzasadnienie pajaca o wczasach i reszcie to beczka śmiechu i tyle. Dalsza część mojej wypowiedzi odnosi się do nieudacznictwa służb kontrolnych w Polsce i pielęgnacji przepisów umożliwiających utrzymanie patologii na drodze na poziomie - który to z kolei dobrze podtrzymuje możliwość stwarzania dochodów do budżetu.Za długi temat ale wyjaśniam z grubsza gdyby ktoś nie łapał właściwego sedna wypowiedzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41817 #27312 Napisano 31 Października 2019 Dzięki. Cały czas próbuję - dlatego się nie odzywałem od wczoraj w wątku. Czyli zderzaki pourywane. Nic się nie przejmuj. Na zewnątrz może stać i cieszyć oko sąsiadów. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6279 #27313 Napisano 31 Października 2019 Jeszcze 6 godzin... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #27314 Napisano 31 Października 2019 Ceteth to dzisiaj najszczesliwszy dzien tygodnia nie dosc ze piatek w czwartek to jeszcze nowe autko 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71817 #27315 Napisano 31 Października 2019 A myślałem, ze studiujesz instrukcję W życiu. Instrukcje są dla kobiet. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6279 #27316 Napisano 31 Października 2019 Jak przeczytasz instrukcje to tracisz polskie obywatelstwo i zaczynasz sie identyfikować jako kobieta No na pewno jeden z najważniejszych dni w tym roku dla mnie, a nawet jakiś tam "checkpoint" w życiu zaliczony dokładnie jak pisze tego posta napisali mi z Alfy, że jeśli mam ochotę to i na 14 mogę przyjechać, więc chyba będzie się trzeba jednak z biura troszkę szybciej urwać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41817 #27317 Napisano 31 Października 2019 Bądź twardy. Odbierz o 17. Albo później.Tak piszą, bo chcą iść wcześniej do domu. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67566 #27318 Napisano 31 Października 2019 Jak przeczytasz instrukcje to tracisz polskie obywatelstwo i zaczynasz sie identyfikować jako kobieta No na pewno jeden z najważniejszych dni w tym roku dla mnie, a nawet jakiś tam "checkpoint" w życiu zaliczony dokładnie jak pisze tego posta napisali mi z Alfy, że jeśli mam ochotę to i na 14 mogę przyjechać, więc chyba będzie się trzeba jednak z biura troszkę szybciej urwać.Odbieraj za dnia. Można przynajmniej obejrzeć dokładnie całe auto 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #27319 Napisano 31 Października 2019 (edytowane) Poćwicz silną wolę. Odraczanie gratyfikacji to unikalna kompetencja a skoro odbierasz samochód firmowy, to nie urywasz się z pracy tylko wykonujesz obowiązki Edytowane 31 Października 2019 przez Pankracy111 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #27320 Napisano 31 Października 2019 Nie czekaj do 14 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25181 #27321 Napisano 31 Października 2019 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Runior 2 #27322 Napisano 31 Października 2019 Ma ktoś może jakieś osobiste doświadczenia z małymi hybrydami, Toyota Prius, Auris czy Lexus CT200?2 lata użytkuję Auris Hybrid II. Zrobione jakieś 50k. Samochód dla ludzi o spokojnym usposobieniu i nie jeżdżących autostradami . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6279 #27323 Napisano 31 Października 2019 No tak mi się dzień układa, że pewnie kilka minut przed 14 zawitam do Alfy Szef też lubi auta i tak mi kibicował z tą Alfą, że stwierdził, że mogę jechać nawet wcześniej jak będzie gotowa No a że jest, to jadę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #27324 Napisano 31 Października 2019 (edytowane) Jedź z szefem po odbiór. Po pierwsze zaoszczędzisz na taxi , po drugie zbudujesz nowe relacje, bo to tak jakby trochę jego auto, w końcu to on dał zgodę, niech ma chłopak trochę frajdy Edytowane 31 Października 2019 przez Pankracy111 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67566 #27325 Napisano 31 Października 2019 No tak mi się dzień układa, że pewnie kilka minut przed 14 zawitam do Alfy Szef też lubi auta i tak mi kibicował z tą Alfą, że stwierdził, że mogę jechać nawet wcześniej jak będzie gotowa No a że jest, to jadę W drodze powrotnej wpadnij do mnie na kawę 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach