Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Wolf

Anders & Co

Recommended Posts

Zakładam wątek dla młodego, szwedzkiego mikrobrandu, który ma za sobą już drugą, interesującą kolekcję. Wrzucam kilka moich zdjęć modeli AC1 Rose i Winter Green oraz AC2 z Lapis Lazuli i Tiger Eye w brązie 49b4e99578bd3f185865170b3466a49b.jpgb3dbc93589455d4b12bc525e84cb5e27.jpg92f013bbe8977b943d9fba553eaf72c0.jpg69ded1b958823987ac769ae9738cb0af.jpg

IG: focused on time

chronografy jak chronografy, ale ten z tygrysim okiem byłby przepiękny, gdyby nie koperta z tego dziwnie ostatnio popularnego śniedziejącego stopu

Ta pomarańczowa tarcza jest genialna b332105b95e23ebbbc81a831a1761417.jpg

IG: focused on time

Wjechały nowe tarcze. Rubelit, czariot i turkus to moi ulubieńcy chociaż mam trochę problem z doborem idealnego paska a75375d976e30e070a0b59b73f4719a7.jpg

Wysłane z mojego SM-F966B przy użyciu Tapatalka

17 godzin temu, Wolf napisał(-a):

Wjechały nowe tarcze. Rubelit, czariot i turkus to moi ulubieńcy chociaż mam trochę problem z doborem idealnego paska emoji848.png

Mignął mi chyba Twój post na FB, możliwe to? Masz go w posiadaniu rozumiem? Warte to wydania 2k+? Napisz coś więcej proszę :) Bardzo mi się podoba, ale to ostatecznie kwarcyk nic nie mówiącej mi marki i tyle...

Edited by Krygo

Mignął mi chyba Twój post na FB, możliwe to? Masz go w posiadaniu rozumiem? Warte to wydania 2k+? Napisz coś więcej proszę  Bardzo mi się podoba, ale to ostatecznie kwarcyk nic nie mówiącej mi marki i tyle...
Bardzo możliwe, ja głównie postuje na IG i FB, forum to tak tylko w przypływie wolnej chwili.

Mam wszystkie u siebie, bo robiłem im sesję na ich sklep i zostały póki co. Ceny komentował nie będę, bo to kwestia bardzo subiektywna, ale jakościowo jest ok. Zwłaszcza profil ze szkłem o wys 5mm robi robotę i klei się to ładnie do ręki

Wysłane z mojego SM-F966B przy użyciu Tapatalka

… to jeszcze „faza” wskazówkowa 😉

IMG_9523.jpeg