Wolf 1148 #1 Posted September 29, 2025 Zakładam wątek dla młodego, szwedzkiego mikrobrandu, który ma za sobą już drugą, interesującą kolekcję. Wrzucam kilka moich zdjęć modeli AC1 Rose i Winter Green oraz AC2 z Lapis Lazuli i Tiger Eye w brązie IG: focused on time 4 Share this post Link to post Share on other sites
GostRado 13089 #2 Posted September 29, 2025 Chronografy 👍👍 1 => Joie de Vivre <= Share this post Link to post Share on other sites
hrabia 32692 #3 Posted October 10, 2025 chronografy jak chronografy, ale ten z tygrysim okiem byłby przepiękny, gdyby nie koperta z tego dziwnie ostatnio popularnego śniedziejącego stopu 0 Share this post Link to post Share on other sites
Wolf 1148 #4 Posted November 16, 2025 Ta pomarańczowa tarcza jest genialna IG: focused on time 3 Share this post Link to post Share on other sites
Wolf 1148 #5 Posted November 23, 2025 Wjechały nowe tarcze. Rubelit, czariot i turkus to moi ulubieńcy chociaż mam trochę problem z doborem idealnego paska Wysłane z mojego SM-F966B przy użyciu Tapatalka 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sławol 2539 #6 Posted November 24, 2025 Ten pomarańczowy przepiękny. Kojarzy mi się z podobnym marki Dennison 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krygo 19616 #7 Posted November 24, 2025 (edited) 17 godzin temu, Wolf napisał(-a): Wjechały nowe tarcze. Rubelit, czariot i turkus to moi ulubieńcy chociaż mam trochę problem z doborem idealnego paska Mignął mi chyba Twój post na FB, możliwe to? Masz go w posiadaniu rozumiem? Warte to wydania 2k+? Napisz coś więcej proszę Bardzo mi się podoba, ale to ostatecznie kwarcyk nic nie mówiącej mi marki i tyle... Edited November 24, 2025 by Krygo 0 Share this post Link to post Share on other sites
Wolf 1148 #8 Posted November 26, 2025 Mignął mi chyba Twój post na FB, możliwe to? Masz go w posiadaniu rozumiem? Warte to wydania 2k+? Napisz coś więcej proszę Bardzo mi się podoba, ale to ostatecznie kwarcyk nic nie mówiącej mi marki i tyle...Bardzo możliwe, ja głównie postuje na IG i FB, forum to tak tylko w przypływie wolnej chwili.Mam wszystkie u siebie, bo robiłem im sesję na ich sklep i zostały póki co. Ceny komentował nie będę, bo to kwestia bardzo subiektywna, ale jakościowo jest ok. Zwłaszcza profil ze szkłem o wys 5mm robi robotę i klei się to ładnie do ręki Wysłane z mojego SM-F966B przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 164173 #9 Posted July 29 Sympatyczny, koleżeński projekt😎 4 Share this post Link to post Share on other sites
pawel007 5332 #10 Posted August 4 … to jeszcze „faza” wskazówkowa 😉 3 Share this post Link to post Share on other sites