Klik Klak 14 #1276 Napisano 20 Sierpnia 2015 Ikea z czasów na bloxie to było bardzo dobra relacja z rzeczywistości, teraz jest to taki Cosmopolitan pisany męskim językiem.KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6933 #1277 Napisano 22 Sierpnia 2015 Nareszcie mam! (zdjęcie z sieci, później zrobię kiedyś własne z wszystkimi pięcioma tomami) Co tu dodać? Te książki to, nomen omen, Mistrzostwo Świata. Wielka rzecz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromborek 97 #1278 Napisano 24 Sierpnia 2015 Polecam!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 3127 #1279 Napisano 25 Sierpnia 2015 Kończę akurat jedną pozycję i mocno rozważam zakup czegoś takiego: Ktoś ma, poleca? Widziałem temat o tej książce u nas na forum, ale dodatkowo zapytam jeszcze o opinie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 729 #1280 Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja mam i chyba warto mieć w domu, specem nie jestem ale jakichś konkretów w niej nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77087 #1281 Napisano 25 Sierpnia 2015 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1282 Napisano 25 Sierpnia 2015 Szklany tron... wiem wiem, ale mnie wciągnęła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #1283 Napisano 25 Sierpnia 2015 Zawodowo: 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert!!! 2 #1284 Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Polecam!!!Oooo to moze byc dobre... Ja ze swojej strony polecamswietnie napisana ksiazka dla milosnikow kolarstwa i nie tylko Edytowane 24 Września 2015 przez robert!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek16 49 #1285 Napisano 25 Września 2015 Ja kontynuuję sagę - aktualnie Wieża Jaskółki. Cała seria trzyma poziom, jest dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostewicz 0 #1286 Napisano 30 Września 2015 Pan Lodowego Ogrodu, usilnie staram się znaleźć drugi tom w nowym wydaniu, ale jak na razie bez rezultatów. Generalnie Grzędowicz bardzo mnie wciągnął, chyba najlepszy autor jakiego czytałem - jakby ktoś chciał spróbować, to niech zacznie od zbioru "Wypychacz zwięrząt" - nie ma siły, żeby się nie spodobało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1287 Napisano 30 Września 2015 Pan Lodowego Ogrodu, usilnie staram się znaleźć drugi tom w nowym wydaniu, ale jak na razie bez rezultatów. Generalnie Grzędowicz bardzo mnie wciągnął, chyba najlepszy autor jakiego czytałem - jakby ktoś chciał spróbować, to niech zacznie od zbioru "Wypychacz zwięrząt" - nie ma siły, żeby się nie spodobało. Chyba nowe i stare wydanie ma tą sama treść a ta jest świetna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #1288 Napisano 3 Października 2015 "Raz do roku w Skiroławkach". Kawał dobrej literatury. Polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #1289 Napisano 3 Października 2015 Pan Lodowego Ogrodu, usilnie staram się znaleźć drugi tom w nowym wydaniu, ale jak na razie bez rezultatów. Generalnie Grzędowicz bardzo mnie wciągnął, chyba najlepszy autor jakiego czytałem - jakby ktoś chciał spróbować, to niech zacznie od zbioru "Wypychacz zwięrząt" - nie ma siły, żeby się nie spodobało. W tę wakacje przerobiłem Pana Lodowego Ogrodu i całkiem przyjemnie się to czytało. Ja ostatnio skończyłem "Pilecki.Śladami mojego taty", czyli książkę o Pileckim oczami jego syna pisaną przez twórców filmu "Pilecki". Polecam. A dziś skończyłem takie cudo :-) 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #1290 Napisano 3 Października 2015 I jeszcze gwoli wyjaśnienia,że to poważna praca naukowa: ;-) 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurdebalans 4 #1291 Napisano 3 Października 2015 Niedawno skończyłem powtórkę z czytania książki Ernsta Wiecherta - Proste życie. Świetna o niezwykłym klimacie literatura, teraz przymierzam się do Dzieci Jerominów, tego samego autora. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #1292 Napisano 7 Października 2015 Bardzo ciekawa ksiązka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostewicz 0 #1293 Napisano 7 Października 2015 Chyba nowe i stare wydanie ma tą sama treść a ta jest świetna. Treść oczywiście, że ta sama, ale wszystkie moje książki po przeczytaniu trafiaja na półkę, a tam mają świetnie wyglądać ;DNo ale w tym wypadku muszę się obejść smakiem i jednak kupić starsze wydanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1294 Napisano 24 Października 2015 Te skrawki...jakież to wymowne wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpociask 18 #1295 Napisano 24 Października 2015 U mnie Jobs 0 Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA, Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #1296 Napisano 24 Października 2015 Pokolenie Ikea. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumcyk 1 #1297 Napisano 2 Grudnia 2015 Ostatnio przerzuciłem się na książki Wiktora Suworowa. Jestem na etapie czytania Akwarium. Wcześniej czytałem Matkę Diabła. Dziwię się, że jeszcze go służby radzieckie nie uciszyły Czytam też dużo o oszustwach podatkowych i finansowych. Tez tematyka która mnie interesuje... tutaj zostało to zebrane w całość: http://www.forum-kredytowe.pl/f124/ksiazki-o-finansowych-oszustach-88960.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2414 #1298 Napisano 2 Grudnia 2015 Ja skończyłem wszystkie Odyseje Kosmiczne Clarka.Teraz do kundla powędrowało spore tomiszcze - "Wszystko, co lśni" Eleanor Catton. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #1299 Napisano 2 Grudnia 2015 A ja takie coś teraz czytam: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1300 Napisano 2 Grudnia 2015 Zeby sie oderwac troche od ''dobrych wiadomosci'' plynacych z TV i innych mediow: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach