Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłeś przed zakupem po seryjnym datę produkcji, żeby nie był z 1 partii? Ona jest wadliwa i ekran się odkleja i wypada

Numer seryjny oraz imei mam. W jaki sposób mogę wykorzystać tę wiedzę aby sprawdzić, z której partii pochodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

W necie są gdzieś informacje od którego do którego seryjnego są telefony z 1 partii. Może forum Crackberry popatrz

Google Pixel 2 | Tapatalk Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, nie znalazłem. Może przedzwonię gdzieś do BB. Numer mam dosyć wysoki. Mam nadzieję, że będzie ok :) Nie mniej jestem pod wrażeniem tego telefonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Będę miał chwilę to zerkne bo powinienem mieć gdzieś w zakładkach przeglądarki. Kiedyś po premierze sam się nad nim zastanawiałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobilem wlasnie, zauważalnie przyspieszyl, zobaczymy jak bateryja to zniesie. Poki co jest cacy.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Full cacy, tel dostal nowe zycie. Sporo fajnych rozwiazan wprowadza Oreo.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecałeś chyba kiedyś szkła konkretnych producentów (takie które pasują na lekko zagięte ekrany). 

Przypomnisz? Bo coś na V30 chcę dobrać.

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Chyba nie ja bo sam nie używałem nigdy i nie używam. Albo nie pamiętam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na S8 i S9 najlepsze są szkła UV - T-Max i Whitestone Dome. Sprawdź czy są na LG.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie ja bo sam nie używałem nigdy i nie używam. Albo nie pamiętam ;)

To moze w takim razie nie Ty. Na pewno ktos polecal jakies. A Ty duzo wiesz w temacie wiec po prostu tak zalozylem ;)

Na S8 i S9 najlepsze są szkła UV - T-Max i Whitestone Dome. Sprawdź czy są na LG.

Sprawdzę. Dzięki.
Edytowane przez Szymon.

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę miał chwilę to zerkne bo powinienem mieć gdzieś w zakładkach przeglądarki. Kiedyś po premierze sam się nad nim zastanawiałem.

OK, byłbym wdzięczny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czy 1880pln brutto za HTC U11 z 6/128 pamięci to dobra cena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Zgodnie z moją zasada telefon nie powinien kosztować więcej niż 2k.ten się mieści ale HTC trudno znaleźć gdzieś w sklepie by się pobawic, więc nie mam doświadczenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Zgodnie z moją zasada telefon nie powinien kosztować więcej niż 2k.ten się mieści ale HTC trudno znaleźć gdzieś w sklepie by się pobawic, więc nie mam doświadczenia...

U11 to dobry telefon, bateria jak na 3000 mAh działa długo, dobrze zoptymalizowany, wykonany, ze świetnym aparatem. Niestety jest dość szeroki i ciężko używać go jedną ręką.

Edge Sense też się przydaje (latarka, aparat)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzywales tanich szkiel z aliexpress itp.? Pytam bo ja z reguly kupuje hurtem kilka szkiel w cenie ~1usd sztuka i zmieniam co pare miesiecy. Fakt nie mialem jeszcze takiego co chorniloby tez zagiete czesci ekranu. Teraz znowu musialbym uzupelnic zapasy szkiel, no i jezeli warto zaplacic wiecej to moze sie skusze.

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te UV z Ali, które zamawiałem to lipa. Zwykłe, zagięte szkła z dołączonym klejem i najtańszą lampką. T-Max i Whitestone są o tyle lepsze, że przy krawędziach mają od strony wyświetlacza maleńkie wypustki, dzięki którym szkło nie wypycha całego kleju spod siebie i zostawia równomierną warstwę po rozprowadzeniu się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czy 1880pln brutto za HTC U11 z 6/128 pamięci to dobra cena?

Ostatnio była jakaś promocja w Euro ... minus zwrot kasy i wychodził coś około 1660 zł.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio była jakaś promocja w Euro ... minus zwrot kasy i wychodził coś około 1660 zł.

Może ale na 4/64gb. 6/128 nie jest tam dostępny. Swoją drogą w porównaniu z LG G6 przynajmniej liczbami wymiata a różnica w tamtej promocji tylko 60pln.

Edytowane przez b_easy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już połowa lipca a ja jeszcze nie dostałem aktualizacji do Oreo w Huaweiu mate 10 lite. Telefon mam z z Orange, czyli nie brandowany. Jest jakiś sposób na wymuszenie aktualizacji? Czekam już miesiąc :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Jesteś pewny że jest nie brandowany? Teraz nie polega to na tym, że operator wgrywa logo i animacje tylko modyfikuje oprogramowanie pod kątem swoich ustawień sieciowych. Sprawdź wersję softu w Google.

Ewentualnie zainstaluj programem Firmware Finder z Google Play tylko tam trzeba się trochę orientować w tej appce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiada ktoś z Was posiada może gimbala i używa go z telefonem? Nie kręcę dużo filmów, ale zastanawiam się nad takowym. Mam dziesięciomiesięczną córeczkę i miło byłoby ogarniać co jakiś czas zlepek krótkich ujęć.

Warto do takiego użycia wydać te 400-500 zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś uruchomiłem ip7 po kąpieli na 1,5m przez 20 min. Zobaczymy czy będzie działał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@1947

Fajna sprawa, mozesz biegac z nim, rzucac a film bedzie nieporuszony.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do tych, co mieli/mają: Tel dla żony, musi być japko, w okolicy 2k: 6s czy 7?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi