SzalonyJackPirat 53 #3326 Napisano 27 Czerwca 2015 Zakonczenie filmu bardO smutne ale rum piwrwsza klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3327 Napisano 27 Czerwca 2015 To smutek z pustej butelki rumu a nie z końca filmu 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #3328 Napisano 27 Czerwca 2015 Dzisiaj zakupilem American sniper i butelke rumu. Zaraz seans Ja również godzinę temu skończyłem oglądać SNAJPERA. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzalonyJackPirat 53 #3329 Napisano 27 Czerwca 2015 Ogladalem nasz Polski film "miasto44". Swietny, dobre efekty, ale.. Zabraklo tego patosu, heroizmu, tego czegos co amerykanie nazywaja patriotyzmem. Filmr mial dobra koncepcje ale znowu pokazal, ze bylismy chlopcami do bicia....rozumiem histori itp ale mozna z tego zrobic dobry film, niestety wyszedl zwykly chlam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #3330 Napisano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Przedwczoraj: Valhalla Rising (2009) powtórkowoWczoraj: North by Northwest [50th Anniversary SE] (1959) powtórkowoDzisiaj: Dallas Buyers Club (2013) premierowo Edytowane 27 Czerwca 2015 przez tom76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3331 Napisano 28 Czerwca 2015 Ja również godzinę temu skończyłem oglądać SNAJPERA.I jak? Ja byłem w kinie, wg mnie bardzo dobry film. 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #3332 Napisano 28 Czerwca 2015 I jak? Ja byłem w kinie, wg mnie bardzo dobry film.Podobal mi się.Pierwsze co to jestem pod wrazeniem przemiany - przytycia Bradleya do roli. Dzieki temu stal sie bardzo podobny do Krisa Kyle'a.Film bardzo wyważony zarówno w pokazaniu przemocy, patosu amerykanskiego patriotyzmu, co drażni mnie w innych filmach - sceny uniesień i poświęcenia za ojczyznę oraz powrotu do rzeczywostości po traumie doświadczen wojennych.Stary dobry Clint Eastwood. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13609 #3333 Napisano 29 Czerwca 2015 Ja jestem właśnie po finałowym odcinku Mad Men'a. W życiu się nie spodziewałem takiego przebiegu sytuacji. Kto jeszcze nie widział, a lubi takie klimaty to polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89569 #3334 Napisano 30 Czerwca 2015 George Clooney, wiadomo... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #3335 Napisano 1 Lipca 2015 Byłem na Agentce - niezła parodia Bonda - zamiast 007 gruba obleśna baba, chociaż swój rozum ma - przyjemne rozrywkowe kino - polecam - kobitę można wziąć 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 953 #3336 Napisano 1 Lipca 2015 Ogladam moze juz ktos nowego Terminatora? Jak wrazenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3337 Napisano 3 Lipca 2015 Ja wczoraj obejrzałem film The Judge - Sędzia. Bardzo dobry film, ciekawy. Niestety z jednym słabym momentem, ale to już wina scenarzysty i reżysera że takie coś miało miejsce - ale jeden słaby moment na cały film, myślę, że można przełknąć. Bardzo dobre kreacje Duvalla i Downeya. Polecam 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #3338 Napisano 6 Lipca 2015 Ogladam moze juz ktos nowego Terminatora? Jak wrazenia? byłem w niedziele z synem, przyjemne kino akcji, dużo się dzieje, dobre efekty, a nawet Arnold stary ale nawet całkiem śmieszny, nie udaje twardziela i ma dystans do siebie i roli, choć podsumowując to już nie ta sama magia Terminatora co dwa pierwsze, wtedy to naprawdę było coś a teraz to już taki odgrzewany kotlet choć jeszcze zjadliwy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #3339 Napisano 6 Lipca 2015 Arni był na prawdę dobry w tym filmie. Polecam!Minusem Sarah Connor - nie dorasta do pięt oryginalnej S. C. Taplatk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #3340 Napisano 12 Lipca 2015 Droga do zapomnienia. Polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3341 Napisano 12 Lipca 2015 (edytowane) Ja jestem na finiszu 3 sezonu House of Cards - całkowicie inny sezon od pozostałych jednak nic nie stracił na jakości. Zostały mi 3 odcinki do końca - pewnie dzisiaj pójdą No i poszły! Niespodziewane - przynajmniej dla mnie - zakończenie! Kto nie widział niech zobaczy - najlepiej całe 3 sezony Ciekawe co w 4 będzie hmm? Edytowane 13 Lipca 2015 przez Solve 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89569 #3342 Napisano 13 Lipca 2015 73 latka dzisiaj. Moje ulubione filmy z HF to "Łowca androidów" i "Frantic" - a Wasze? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3343 Napisano 13 Lipca 2015 Han Solo, Iniana Jones 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #3344 Napisano 13 Lipca 2015 weekendowo troche mnie do ogladania zapreglo: - Wayward Pines (http://www.imdb.com/title/tt2618986/) i opis po polsku: http://www.filmweb.pl/serial/Miasteczko+Wayward+Pines-2015-677970 - Mr. Robot - http://www.filmweb.pl/serial/Mr.+Robot-2015-733795 polecam oba. Uwaga wkrecaja na maxa - wiec jak ktos ma cos do zrobienia to moze lepiej wpier zrobic niz usiasc i ogladac:) mega dobre ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #3345 Napisano 13 Lipca 2015 Jeśli chodzi o Harisona Forda to większość filmów z jego udziałem bardzo mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #3346 Napisano 13 Lipca 2015 Już był wspominany w lutym w tym wątku, ale ja dopiero w weekend obejrzałem BIRDMANa.Świetny film. Widać dobrą grę aktorską!Polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #3347 Napisano 15 Lipca 2015 Najlepszy film z Harrisonem Fordem to "The Fugitive" dodatkowo doskonały Tommy Lee Jones i najlepsza (jedyna znana w USA) polska aktorka Monika Chabrowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89569 #3348 Napisano 15 Lipca 2015 Wiem, jestem nieco natrętny z tymi "wątkami urodzinowymi", ale tak się akurat składa, że kolejny z moich ulubieńców właśnie dzisiaj ma urodziny (54). Moje typy filmowe dla FW to przede wszystkim: "Ghostdog" i "Ostatni król Szkocji". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3349 Napisano 15 Lipca 2015 Dodałbym jeszcze takie pozycje jak Kamerdyner czy Fenomen 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3350 Napisano 15 Lipca 2015 Najlepszy film z Harrisonem Fordem to "The Fugitive" dodatkowo doskonały Tommy Lee Jones i najlepsza (jedyna znana w USA) polska aktorka Monika ChabrowskiA Pola Negri,Helena Modrzejewska zwana "Modzeska", Izabela Scorupco, Yvonne Stahowsky,Scarlett Johansson,Mia Wasikowska,Lisa Kudrow........to co? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach