mandaryn44 685 #7776 Napisano 14 Lipca 2023 Wczoraj obejrzałem Jak pies z kotem. Doskonały film autobiograficzny o braciach Kondratiuk. Polecam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90377 #7777 Napisano 14 Lipca 2023 Z jakiego to filmu ekipa..? 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 78352 #7778 Napisano 14 Lipca 2023 9 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Z jakiego to filmu ekipa..? Na pewno się wybiorę 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 1037 #7779 Napisano 14 Lipca 2023 Z jakiego to filmu ekipa..? jeszcze nie widziałem, ale zamierzam się wybrać ;-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 78352 #7780 Napisano 14 Lipca 2023 14 minut temu, plszcto napisał(-a): jeszcze nie widziałem, ale zamierzam się wybrać 😉 Zapowiada się dobrze 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #7781 Napisano 14 Lipca 2023 Strajkują?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90377 #7782 Napisano 14 Lipca 2023 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matti 148 #7783 Napisano 14 Lipca 2023 W dniu 9.07.2023 o 08:15, Admof napisał(-a): Nie wiem, nie chciałbym uchybić pamięci Pana Henryka, ale dla mnie jako rocznika 1988 już zawsze będzie się kojarzył z genialnym Wielkim elektronikiem z 3 części Przygód Pana Kleksa "Pan Kleks w Kosmosie" Widziałem go wprawdzie w innych rolach i do dzisiaj niezmiernie szanuję za doskonały warsztat. Ale tak go zapamiętam na zawsze. Tak, wiem, rzadko zaglądam do tego tematu, złota łopata za odkopywanie staroci, ale musiałem Rola, którą przypomniałeś była już w II części czyli w "Podróżach Pana Kleksa" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10175 #7784 Napisano 15 Lipca 2023 Właśnie skończyłem oglądać czwartą serię „Jacka Ryana” na Amazon Prime - całkiem niezła im wyszła, szczególnie po słabej trzeciej. Irytujące jest jednak to że wszyscy nie-Amerykanie rozmawiają pomiędzy sobą po angielsku - wyglada to kuriozalnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74538 #7785 Napisano 15 Lipca 2023 Dla mnie ta czwarta seria była wyraźnie najsłabsza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10175 #7786 Napisano 15 Lipca 2023 Godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Dla mnie ta czwarta seria była wyraźnie najsłabsza. Naprawdę? Idiotyczna seria trzecia (gdzie np. prezydent Czech biegała bez ochrony po mieście) bardziej ci się podobała? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 630 #7787 Napisano 15 Lipca 2023 tapatalked 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 78352 #7788 Napisano 15 Lipca 2023 7 minut temu, Czujnik napisał(-a): tapatalked Ja na to idę 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 771 #7789 Napisano 15 Lipca 2023 może po tej ekranizacji "lalka" nie będzie spędzać snu z oczu maturzystów 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4866 #7790 Napisano 16 Lipca 2023 10 godzin temu, trollu napisał(-a): może po tej ekranizacji "lalka" nie będzie spędzać snu z oczu maturzystów O ile pamiętam siebie jako maturzystę to taka "lalka" w ogóle nie pozwoliłaby zasnąć 😂 1 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 771 #7791 Napisano 16 Lipca 2023 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 73975 #7792 Napisano 17 Lipca 2023 Właśnie oglądam "Sisu"... Podoba się. Taki skandynawski Tarantino... Nawet czcionka, w rozdziałach podobna... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #7793 Napisano 17 Lipca 2023 Dokładnie tak samo uważam. Swoją drogą John Wick to przy Sisu miękka rura.... Świetnie się bawiłem na tym filmie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 78352 #7794 Napisano 17 Lipca 2023 Godzinę temu, petruss napisał(-a): Właśnie oglądam "Sisu"... Podoba się. Taki skandynawski Tarantino... Nawet czcionka, w rozdziałach podobna... Byłem w kinie dobrze się bawiłem 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 78352 #7795 Napisano 18 Lipca 2023 Męczę w nocy drugi sezon 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74538 #7796 Napisano 19 Lipca 2023 Naprawdę? Idiotyczna seria trzecia (gdzie np. prezydent Czech biegała bez ochrony po mieście) bardziej ci się podobała?Nie pamiętam już szczegółów, ale pamiętam, że dopiero przy czwartej serii miałem spory dyskomfort i dopiero przy czwartej serii poczułem mocne zniechęcenie do kierunku w którym produkcja ewoluuje.Bzdurnych sytuacji jest zazwyczaj w takich serialach na pęczki. Dużo zależy od tego jak takie nonsensy „opakuje” i jak się je przykryje sprawną realizacją i dobrze zbudowanym nastrojem. Jak dla mnie w czwartej serii wyszło to słabo, ale zdaję sobie sprawę, że inni widzowie mogą mieć inną opinię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 78352 #7797 Napisano 20 Lipca 2023 Byłem widziałem czekam na drugą część 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90377 #7798 Napisano 21 Lipca 2023 Gary Oldman i jeszcze od niego starszy oldman. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10175 #7799 Napisano 21 Lipca 2023 Obejrzałem Oppenheimera. Film bardzo dobry, choć za długi, spokojnie można by uciąć z 45 minut. Tym którzy się na niego wybierają, polecam poczytanie historii głównego bohatera, bo historia jest o nim, nie o budowie bomby właściwie. Film dość zawile pokazuje życie głównego bohatera, mieszając wiele wątków. Cillian Murphy bardzo dobrze wcielił się w rolę, ale muszę przyznać że Matt Damon kradnie show w scenach w których się pojawia. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 78352 #7800 Napisano 21 Lipca 2023 1 godzinę temu, beniowski napisał(-a): Obejrzałem Oppenheimera. Film bardzo dobry, choć za długi, spokojnie można by uciąć z 45 minut. Tym którzy się na niego wybierają, polecam poczytanie historii głównego bohatera, bo historia jest o nim, nie o budowie bomby właściwie. Film dość zawile pokazuje życie głównego bohatera, mieszając wiele wątków. Cillian Murphy bardzo dobrze wcielił się w rolę, ale muszę przyznać że Matt Damon kradnie show w scenach w których się pojawia. Nie spojleruj nie spojleruj 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach