carlito1 59 #49301 Napisano 15 Lipca 2013 Fajny! Napisz coś więcej o tym zegarku... Gratuluję. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #49302 Napisano 15 Lipca 2013 Czekałem pare tygodni i wreszcie dotarł od wczoraj na rece Ale odpust A Ferrari do tego masz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #49303 Napisano 15 Lipca 2013 Ładnie wyszedł kolor tarczy :-) ...ale Nato bym jakiegoś innego poszukał...widziałem niebiesko -pomarańczowe lub niebiesko białe. W tym za dużo jest czarnego i szarego i średnio pasuje....wiem bo mam taki sam :-) Ten by idealnie do niego pasował. Naprawdę zazdroszczę wam tych SQUALE piękne są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #49304 Napisano 15 Lipca 2013 Dopiero wróciłem z weekendu i tak jeszcze w weekendowym klimacie został Citek. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 49272 #49305 Napisano 15 Lipca 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42810 #49306 Napisano 15 Lipca 2013 Ps: Co myslicie o takiej konfiguracji?Nie rób mu tego. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #49307 Napisano 15 Lipca 2013 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #49308 Napisano 15 Lipca 2013 Fajny! Napisz coś więcej o tym zegarku... Gratuluję. Zegarek firmy CT Scuderia kupiłem bo kolega został ich importerem do PL. Zegarek kwarcowy co moze wielu odrzucac, ja to bardziej potraktowałem jako gadzet, który mam w domu i tyle. Ale odpust A Ferrari do tego masz? Lubie czerwony, Ferrari nie mam ale Porsche tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #49309 Napisano 15 Lipca 2013 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #49310 Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) no no.nie myślałem że ktoś będzie miał Scuderie w Polsce.czytałem trochę o tej firmie.maja parę fajnych modeli kolega ma jeden.gratuluję b4rt.napisz gdzie je można dostać w kraju )a u mnie tak od kilku dni Edytowane 15 Lipca 2013 przez luki2323 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5192 #49311 Napisano 15 Lipca 2013 Jak Hamiltony, to ..... i mój 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #49312 Napisano 15 Lipca 2013 Kolego b4rt fajne zegarki mają szczególnie podoba mi się model Saturno CS10103, fajne ceny w USA i Canadzie 1195 USD a w UK 1195 funtów. Aktualnie mam koleżankę w USA i złożyłem zapytanie za ile ostatecznie można to kupić. Może kolega miałby w dobre cenie to bym rozważył zakup. Wyglądem przypomina Tag'a a jest tańszy. Nie wypowiadam się co do jakości, bo nie wiem. Może ktoś pomoże? Ale fajne modele, trzeba przyznać. 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #49313 Napisano 15 Lipca 2013 Ładnie wyszedł kolor tarczy :-) ...ale Nato bym jakiegoś innego poszukał...widziałem niebiesko -pomarańczowe lub niebiesko białe. W tym za dużo jest czarnego i szarego i średnio pasuje....wiem bo mam taki sam :-) Mam z tych trzech pozycję pierwszą i trzecią.Powiem szczerze, że najbardziej pasuje mi ten zegar na bransie (jakoś tego typu paski mi nie leżą ). Poza tym czekam na gumowego pacha 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #49314 Napisano 15 Lipca 2013 Kolego b4rt fajne zegarki mają szczególnie podoba mi się model Saturno CS10103, fajne ceny w USA i Canadzie 1195 USD a w UK 1195 funtów. Aktualnie mam koleżankę w USA i złożyłem zapytanie za ile ostatecznie można to kupić. Może kolega miałby w dobre cenie to bym rozważył zakup. Wyglądem przypomina Tag'a a jest tańszy. Nie wypowiadam się co do jakości, bo nie wiem. Może ktoś pomoże? Ale fajne modele, trzeba przyznać. Moge załatwić rabat 30% od strony ze sklepu www CT scuderia. Rozmawiałem z kolegą i zgodził się na taki rabat dla członków forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapsel110 64 #49315 Napisano 15 Lipca 2013 dziś od rana na roboczo, wersja z nowym pachem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #49316 Napisano 15 Lipca 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 952 #49317 Napisano 15 Lipca 2013 Uploaded with ImageShack.usJak na razie nie ciągnie mnie do nowych zakupów..Czuję się z tym całkiem dobrze choć wiem,że nie potrwa to długo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koakow 1 #49318 Napisano 15 Lipca 2013 0 Pozdrawiam,Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #49319 Napisano 15 Lipca 2013 Bardzo dobrze Ci Akis leży ten zegarek. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 952 #49320 Napisano 15 Lipca 2013 Polubiłem go,jest naprawdę ładny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #49321 Napisano 15 Lipca 2013 Cieszę się. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #49322 Napisano 15 Lipca 2013 Fajny ten citek Jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #49323 Napisano 15 Lipca 2013 Moge załatwić rabat 30% od strony ze sklepu www CT scuderia. Rozmawiałem z kolegą i zgodził się na taki rabat dla członków forum.Ciekawe zegarki - co tam za mechanizm jest w automatach? Claro? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koakow 1 #49324 Napisano 15 Lipca 2013 @tomaliuszMy link 0 Pozdrawiam,Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #49325 Napisano 15 Lipca 2013 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach