vandit 1137 #65326 Napisano 16 Czerwca 2014 od rana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #65327 Napisano 16 Czerwca 2014 U mnie nic się nie zmieniło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #65328 Napisano 16 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 1390 #65329 Napisano 16 Czerwca 2014 U mnie dzisiaj Eterna: Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #65330 Napisano 16 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #65331 Napisano 16 Czerwca 2014 Wysyłane z mojego MB526 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 30026 #65332 Napisano 16 Czerwca 2014 Nie przeszkadza Ci kierownica po stronie pasażera ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość paparazzo #65333 Napisano 16 Czerwca 2014 Dzisiaj na niebiesko: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #65334 Napisano 16 Czerwca 2014 Piękny klasyk. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #65335 Napisano 16 Czerwca 2014 Nie przeszkadza Ci kierownica po stronie pasażera ? przywyklem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #65336 Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Kolega pytał o kostkę. Dzisiaj na ręku. Stara fotka. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez jogi91 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #65337 Napisano 16 Czerwca 2014 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 30026 #65338 Napisano 16 Czerwca 2014 a u mnie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #65339 Napisano 16 Czerwca 2014 Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #65340 Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Piękny klasyk.Dzięki. Monaco mistrz świata. Tylko ciągle ta jaszczurka... Zasługuje na trofeum z większego gada...W realu na tym pasku wygląda rewelacyjnie. Potwierdzą Ci co widzieli. Jeszcze chciałem dodać, że to jeden z kilku najładniejszych zegarków świata. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65341 Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Przez ost. tydzień na nadgarstku gościł mój ulubieniec - Pam 275, dzisiaj zmiana na Spitfajera Edytowane 16 Czerwca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #65342 Napisano 16 Czerwca 2014 Jak dla mnie Spitfajer wymiata Nie rozumiem Twojej fascynacji Pamami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #65343 Napisano 16 Czerwca 2014 Ten IWC wgniótł mnie w fotel. Niesamowite ma indeksy. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65344 Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Nie rozumiem Twojej fascynacji Pamami Tak to już jest, że po jakimś czasie obcowania z zegarkami wyrabia się nam w końcu gust i wiemy co najlepiej do nas pasuje i czego tak naprawde oczekujemy od danego zegarka, czy producenta. Takimi zegarkami idealnie do mnie pasującymi są właśnie m.in. Pamy. Zresztą jakbyś mnie poznał osobiście, to byś wiedział o czym mówie Napewno w tym roku będę chciał sobie sprawić jeszcze jeden zegarek tej marki. Zdecydowanie mają w sobie to coś, jakąś magie, która nie pozwala mi być obojętny wobec tych zegarków. Są totalnie odjechane, poprostu Edytowane 16 Czerwca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #65345 Napisano 16 Czerwca 2014 Ok, rozumiem Twoje stanowisko. Ja jestem natomiast zafascynowany Breitlingami, można powiedzieć że mam hopla na ich punkcie, a Ty może być nawet na niego nie spojrzał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #65346 Napisano 16 Czerwca 2014 Pamy to piękno prostoty, Breitlingi odwrotnie. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
startom 1 #65347 Napisano 16 Czerwca 2014 PAM-y sa swietnie wykonane i maja w sobie jakas niewytlumaczalna magie.Podobnie jak Michal jestem ich wielkim fanem.Sa wygodne w uzytkowniu - no i ogromy wybor paskow. Majac jeden zegarek mozna dostosowac wyglad PAM-a do dowolnego ubioru.Wg mojej opinii maja tylko jedna wade(ktora mnie nie dotyczy ) - swietnie wygladaja na duzych nadgarstkch. 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #65348 Napisano 16 Czerwca 2014 No widzisz i dzięki temu że mamy różne gusty na rynku mogą funkcjonować różne manufaktury 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #65349 Napisano 16 Czerwca 2014 Ok, rozumiem Twoje stanowisko. Ja jestem natomiast zafascynowany Breitlingami, można powiedzieć że mam hopla na ich punkcie, a Ty może być nawet na niego nie spojrzał Breitlingi, to w ogóle nie moja bajka, co nie znaczy, że nie mam swoich ulubionych modeli tego producenta, np. Avanger Seawolf : Odkąd pamiętam, to chodził mi ten zegarek po głowie, zawsze zwracał moją uwagę na wystawie sklepowej. Niestety podczas przymiarki okazywał się zbyt gruby Pozatym małym mankamentem genialny zegar z charakterem i DNA Breitlinga 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 7087 #65350 Napisano 16 Czerwca 2014 Skoro mowa o Pamach, to akurat ja też mam dzisiaj swojego na łapie. Czasem nachodzi mnie myśl żeby go sprzedać, ale po kilku spojrzeniach na ten zegarek stwierdzam, że gorzko bym tego później żałował (no, chyba że miałaby to być zamiana na innego Pama): ) Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach