primabaleron 1175 #72926 Napisano 18 Października 2014 Dzisiaj zabytek: Jakoś umknęło mi . Myślałem, że Ty tylko nowe Dzisiaj longines Czy takie cudo pasowałoby na łapkę trzydziestolatki? Żona kolegi zamówiła u mnie duży, płaski zegarek z duszą... Klasa, klasa, klasa... !!! My mierzymy fale od przedwczoraj 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 2016 #72927 Napisano 18 Października 2014 rano 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #72928 Napisano 18 Października 2014 Czy takie cudo pasowałoby na łapkę trzydziestolatki? Żona kolegi zamówiła u mnie duży, płaski zegarek z duszą... Sadze, że tak, na pewno płaski, tym bardziej z duszą, wydaje mi się, że ta elegancja może się podobać. Zawsze można mu dobrać pasek w pastelowych kolorach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #72929 Napisano 18 Października 2014 z ciekawości zmieniłem bransoletę na rekina, co myślicie pasuje ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #72930 Napisano 18 Października 2014 Tak,jak pięść do oka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #72931 Napisano 18 Października 2014 z ciekawości zmieniłem bransoletę na rekina, co myślicie pasuje ? Jak rower do bankomatu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #72932 Napisano 18 Października 2014 A mi się podoba 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #72933 Napisano 18 Października 2014 (edytowane) z ciekawości zmieniłem bransoletę na rekina, co myślicie pasuje ? 3 razy nie. Dziękujemy. Edytowane 18 Października 2014 przez kacy 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #72934 Napisano 18 Października 2014 Z założenia skóra do divera to słaba kompozycja....choć przykłady SUBa na cordovanie czy innych "starych ładownicach" pokazują że czasem może się to udać ...ale na pewno nie na croco...Dlatego ja na razie nie zmieniam " krówki" w moim nowym chrono... ( prawda Piotrze , oglądanie Twojej walizeczki zainspirowało mnie do dania chronografom kolejnej szansy ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72935 Napisano 18 Października 2014 fajny nieczesto na tym forum mozna zobaczyc chopard 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #72936 Napisano 18 Października 2014 Skóra do divera może nie, ale do Chopard`a na pewno tak. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #72937 Napisano 18 Października 2014 fajny nieczesto na tym forum mozna zobaczyc chopardBo to biżuteria Panie a nie prawdziwe zegarki... ; ) no chyba że mówimy o L.U.C. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72938 Napisano 18 Października 2014 (edytowane) wiec cartier bvgari to tez nie sa prawdziwe zegarki Edytowane 18 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #72939 Napisano 18 Października 2014 wiec cartier bvgari to tez nie sa prawdziwe zegarki Powiedz to Francuzom... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteus 91 #72940 Napisano 18 Października 2014 Z założenia skóra do divera to słaba kompozycja....choć przykłady SUBa na cordovanie czy innych "starych ładownicach" pokazują że czasem może się to udać ...ale na pewno nie na croco...Dlatego ja na razie nie zmieniam " krówki" w moim nowym chrono... ( prawda Piotrze , oglądanie Twojej walizeczki zainspirowało mnie do dania chronografom kolejnej szansy )Uwielbiam te Chopard-y, Gratulacje ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72941 Napisano 18 Października 2014 (edytowane) jeszcze mi zycie mile a tak na serio te firmy bardzo ladnie sie rozwinely w kierunku zegarkow... pewnie dzieki ogromnemu kapitalowi, ktory pozwala im na badania itd.ale jednak bizuteria wychodzi im duzo lepiej...z takich firm jak cartier bvgari h.winston van cleef czy graff jednak bym nie kupil ich zegarkow...chopard chyba najbardziej do mnie przemawia jako zegarki wiem ze niektorzy powiedza ze cartier jest najlepsza firma bizuteryjna produkujaca zegarki...ale mi sie niepodoba w cartier.ach to ze zegarki wygladaja na b. stare a tak naprawde sa np. z lat 90...oprocz flagowych modeli to pozostale linie sa dla mnie smieszne...santos, a.tank dosyc spoko ale i tak bym ich nie kupil... za darmo bym niepogardzil... sprzedalbym i kupil cos innego Edytowane 18 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #72942 Napisano 19 Października 2014 Z założenia skóra do divera to słaba kompozycja....choć przykłady SUBa na cordovanie czy innych "starych ładownicach" pokazują że czasem może się to udać ...ale na pewno nie na croco...Dlatego ja na razie nie zmieniam " krówki" w moim nowym chrono... ( prawda Piotrze , oglądanie Twojej walizeczki zainspirowało mnie do dania chronografom kolejnej szansy )Swietny jest ! ciesze sie ze popchnalem Cie do zmian 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #72943 Napisano 19 Października 2014 (edytowane) Edytowane 19 Października 2014 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henizz 73 #72944 Napisano 19 Października 2014 W żółtych płomieniach liści. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #72945 Napisano 19 Października 2014 Zgadzam się że diver tylko bransolecie wygląda dobrze, chociaż uważam że Breitlingi są wyjątkiem a z tego co pamiętam także występują w połączeniu z paskami ze skóry rekinadwa szybkie przykłady z sieci: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #72946 Napisano 19 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2122 #72947 Napisano 19 Października 2014 Są już wizualizacje kalendarzy na 2015 rok http://zegarkiclub.pl/forum/topic/106070-kalendarz-na-2015-rok/page-5 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #72948 Napisano 19 Października 2014 My mierzymy fale od przedwczoraj Niesamowicie klimatyczne zdjęcie.Zegarek oczywiście także klasa zresztą jak wszystkie u Ciebie 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1326 #72949 Napisano 19 Października 2014 Słonecznie dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #72950 Napisano 19 Października 2014 A takiego se założyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach