Tommaso 2418 #72876 Napisano 17 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #72877 Napisano 17 Października 2014 Jednak DJ bardziej mi się podoba z karbowanym bezelem.Mnie tez sie Dj z karbowanym bezelem podoba, szczegolnie jesli jest w edycji two-tone to mu karbowana lupa pasuje. Jesli jest caly w stali, to gladka lupa jest jak najbardziej okay (znaczy podoba mi sie bardziej niz z karbowana). mi tez ale ten tez ma cos w sobie... chcialem sie niesmialo spytac kolegi chrono... niemyslales o zakupie YM II... mi sie bardzo podoba, duzo bardziej od SkyDII i innych nowosci od rolexa...Nie myslalem, a to dlatego, ze zegarki o ktorych wspomniales zupelnie mi sie nie podobaja. Nawet niektore z nich mierzylem w nadziei na to ze do ktoregos sie przekonam gdy zobacze jak (gdy stwierdze ze fajnie) wygladaja na nadgarstku, ale wygladaly one nieciekawie, co tylko utwierdzilo mnie w przekonaniu ze nie musze ich w swijej kolekcji Rolkow miec. Tak samo jest z takimi modelami, jak Milgauss i Yacht-Master, zegarki te zupelnie mi sie nie podobaja i marne (raczej zadne) sa szanse na to aby znalazly sie one w mojej kolekcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72878 Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Aha... mi tez raczej sie nie odoba Skydewweler 2 ale Yachtmaster 2 bardzo choc niemialem okazji takiego przymiezac...niemam jachtu ale fajnie by bylo miec go w kolekcji... no i jeszcze zielonego suba... ahhh ps. acha tylko cena troche odstrasza jesli chodzi o YM2 ale to ponoc najbardziej skompliowany mechnizm w ofercie Rolka w tej chwili... wyczytalem w pewnym watku na forum Edytowane 17 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #72879 Napisano 17 Października 2014 ps. acha tylko cena troche odstrasza jesli chodzi o YM2 ale to ponoc najbardziej skompliowany mechnizm w ofercie Rolka w tej chwili... wyczytalem w pewnym watku na forum Tam jest chronograf regatowy 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72880 Napisano 17 Października 2014 (edytowane) tak wiem @kacy... mi tam sie podoba choc pewnie bym nie uzywal chronografu ktory liczy do tylu ale to i tak swietny zegarek wg. mnie... patrzylem troszke po sieci... i cosie okazalo ze istnieje pelna wersja stalowa.. o czym nie mialem pojecia... Edytowane 17 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #72881 Napisano 17 Października 2014 Data o jeden dzień się nie zgadza, ale zegarek wciąż ten sam… Kolego Magik ten zegarek to marzenie-gratulujęA u mnie dziś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5446 #72882 Napisano 17 Października 2014 . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1137 #72883 Napisano 17 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #72884 Napisano 17 Października 2014 dziś było na gumie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 183 #72885 Napisano 17 Października 2014 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #72886 Napisano 17 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 32830 #72887 Napisano 17 Października 2014 Faktura tarczy i jej układ przednie, zacne, piękne. Kompletnie mi za to nie pasuje wskazówka godzinowa... Ten sikor prosi się o coś delikatniejszego. Ale i tak nosiłbym z radością! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekiniasty 25 #72888 Napisano 18 Października 2014 Na sobotę może być. 0 "Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym" Omega Speedmaster Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artepuh 4 #72889 Napisano 18 Października 2014 A ja dzisiaj z .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maver 0 #72890 Napisano 18 Października 2014 Pierwszy raz na "grabie" od kiedy go mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #72891 Napisano 18 Października 2014 Świetny . Moim faworytem jest jednak ref. M116300-0005. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #72892 Napisano 18 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #72893 Napisano 18 Października 2014 ooo panie Magik zazdraszczamahh jakie te AP ladne Dzięki . Złośliwiec by się spytał- znowu jakieś problemy z tą nieszczęsną datą? Problemy z lenistwem Magika, któremu nie chciało się robić kolejnego zdjęcia RO . Widzę że kolega Magik wrócił, jestem świadkiem dopiero drugiego nawrócenia. Brakowało mi ciekawych merytorycznych dyskusji i wybornych shitstormów . Bardzo ładny AP, jak dokładność? Moje nawrócenia są już chyba niepoliczalne . A co do dokładności - ta zawsze mieściła się w przedziałach określonych przez producenta. Chciałem sprawdzić ile da się wycisnąć i oddałem zegarek do regulacji. W rekordowym tygodniu zgubił 3 sekundy. Później przestałem już sprawdzać, bo uznałem, że nie ma sensu. Przed chwilą sprawdziłem i jest +5 sekund w stosunku do wzorca czasu, a zegarka od dawna nie regulowałem. Kolego Magik ten zegarek to marzenie-gratuluję Dzięki. Również uważam, że 15300 to jedna z najbardziej udanych kreacji RO. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #72894 Napisano 18 Października 2014 trochę stali w pochmurny jesienny poranek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #72895 Napisano 18 Października 2014 @krzysiek_k masz racje kazdy niech jezdzi jak chce... jesli to pomaga ci w prowadzeniu to czemu nie...mysle ze jakbys napisal ze to tylko do zdjecia to by bylo ok... tylko ze to poza ludzie jak chce to niech sobie jezdzi tak...nie krytykujmy i nie negujmy wszystkiego... kazdy ma jakies przyzwyczjenia ktore mozna nazwac jako dziwne...a to ze kolega pokazal jaki jest... jak zyje... jezdzi... poprostu jest autentyczny...zauwazylem ze niektorzy wola hejtowac niz podziwiac fajne zegarki ps Krzysiek fajny speedmaster Dokładnie. Co komu do tego jak Gość jeździ. Zegarki ma fajne, furę super. Co do rękawiczek, to też mają styl retro, pasują do fury. Do mnie gada taki styl. W dzisiejszych czasach takie obrazki nieczęsto się zdarzają. Dookoła tylko plastik i tandeta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #72896 Napisano 18 Października 2014 patrzylem troszke po sieci... i cosie okazalo ze istnieje pelna wersja stalowa.. o czym nie mialem pojecia...Jest jest, ale ten niebieski bezel jest jakiś taki... nie pasuje mi. Najlepszy jest w białym złocie i platynie, ale cena to już wysooooooooooko O taki, coś w stylu zwykłego YM z srebrną tarczą: 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 360 #72897 Napisano 18 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #72898 Napisano 18 Października 2014 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2650 #72899 Napisano 18 Października 2014 Dziś sobota to MUDMAN Są już wstępne projekty kalendarzy 2015 tutaj 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #72900 Napisano 18 Października 2014 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach