Peacemaker 0 #2451 Napisano 4 Grudnia 2006 hahaha! dobry tekst hahaha! dziękuję Wam za to specyficzne poczucie humoru hahaha! P. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2452 Napisano 4 Grudnia 2006 Fajnie, że popłynąłeś pod prąd i nie kupiłeś największego rozmiaru Planety. Widać, że zegarek wpłynął na Ciebie pozytywnie - nawet data się zgadza. ;-) Hmmm... byłem dzisiaj u jubilera (ul.Długa, B-szcz) i przymierzałem tą Omegę. I niestety ale wersja 42mm jest za mała na mój nadgarstek.To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że czas przerzucić się na coś 45mm i w górę znaczy się i tak nie stać mnie na taką Omegę, która jest w rzeczy samej genialna, ale całkiem miło mi się gawędziło ze sprzedawcą. Rok temu, kiedy u tego samego jubilera pytałem o Certinę Pilot 42mm, sprzedawca był inny. Tak mnie zniechęcił tą swoją gadką, że ostatecznie zamówiłem zegarek w innym sklepie, gdzie dziewczyny na zegarkach się nie znały tak do końca, ale były sympatyczne i nie próbowały na siłe nic udawać (tylko bez skojarzeń :twisted: ).Dzisiaj to jak niebo a ziemia. Gdybym był przy kasie, coś bym sobie wybrał. Mieli kilka modeli Seamaster poprzedniej edycji i PO. Była DeVille, i takie tam inne. Sprzedawca miał na ręku co prawda kwarc (Certina Kubica Edition) ale nie sądzę aby to był jedyny jego zegarek. Poza tym nie tak zła ta Kubica i nawet fajna jest tarcza typu Carbon. Poprzednią wersję 007 mieli po 7700 a PO coś koło 11k.I nawet kawę zaproponowali, no nie spotykane pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2453 Napisano 4 Grudnia 2006 Tessio Omesia jest zaj......ista teraz to nie da się z Tobą już pogadać :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2454 Napisano 4 Grudnia 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #2455 Napisano 5 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2456 Napisano 5 Grudnia 2006 Michał, bardzo fajny zakup, ten Citizen pasuje do Ciebie, no i do sweterka. Przyjemne uzupełnienie kolekcji! Poza tym zegarek z historią, sam pcichosz go naszał 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2457 Napisano 5 Grudnia 2006 Ano, historyczność bezdyskusyjna jest Na szczęście nie objawia się ona żadnymi śladami zużycia - przyszedł do mnie właściwie nowy zegarek, nawet z metką 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2458 Napisano 5 Grudnia 2006 A ja dzisiaj...sorry że takie szpetne zdjęcie, ale robiłem na hura zaraz po wyjęciu :wink: Jest piękny, powtarzam po innych, ale na żywo jest :shock: PS: Wielkie dzięki MARCIN za wszystko 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2459 Napisano 5 Grudnia 2006 Maro gratulacje :!: :!: :!: tylko daj więcej zdjęć PS. Nic mnie już od niego nie odwiedzie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2460 Napisano 5 Grudnia 2006 Dzięki, pewnie że zrobię, tylko ochłonę i naładuję baterie w aparacie, bo padły 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1191 #2461 Napisano 5 Grudnia 2006 Maro gdzie go kupiłeś? Pytam o zegarek. Na ebayu czy gdzieś indziej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #2462 Napisano 5 Grudnia 2006 Od Peacemakera. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1191 #2463 Napisano 5 Grudnia 2006 Aha bo ja się przymierzam do zakupu na ebayu. Zastanawiam się czy e-karta mbanku działa z paypalem. Jeśli tak to.... będzie coś fajnego pod choinką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2464 Napisano 5 Grudnia 2006 e-karta chyba działa, nie dam sobie głowy obciąć, ale tak mi się wydaje, zawsze możesz zrobić przelew zagraniczny, jest już taka opcja w mBanku. LukaS na podobnych zasadach jak na ebayu płacił e-kartą w timefactors, o ile się nie mylę. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2465 Napisano 5 Grudnia 2006 Gratulacje Maro :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #2466 Napisano 5 Grudnia 2006 I ja gratuluję Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2467 Napisano 5 Grudnia 2006 Dzięki! Nie mogę się już doczekać paska silikonowego. Zacznie się zmienianie, próby :wink: Trzeba trochę pokrążyć po mieście, poprzymierzać 8) Zaczynam rozumieć co po Niektórych :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2468 Napisano 5 Grudnia 2006 no to i ja winszuję piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #2469 Napisano 5 Grudnia 2006 Aha bo ja się przymierzam do zakupu na ebayu. Zastanawiam się czy e-karta mbanku działa z paypalem. Jeśli tak to.... będzie coś fajnego pod choinką. Działa na 100%. Maro66, klasa zegarek. Wiesz, co dobre. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2470 Napisano 5 Grudnia 2006 Maro66, klasa zegarek. Wiesz, co dobre. :wink: A jak :twisted: Miałeś rację, jest FENOMENALNY zaczyna się u mnie budzić choroba paskowa 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #2471 Napisano 5 Grudnia 2006 Dzisiaj spotkałem się z Korbą.Było to bardzo miłe, i owocne spotkanie : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 860 #2472 Napisano 5 Grudnia 2006 Maro gratuluje! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1191 #2473 Napisano 5 Grudnia 2006 Lukas dzięki za info. W takim razie zaczynam licytować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2474 Napisano 5 Grudnia 2006 Maro, gratulacje, niech służy Filip, dawaj więcej fotek tego grubasa 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2475 Napisano 5 Grudnia 2006 Jeszcze raz dziękuję wszystkim Nie mogę się na niego napatrzyć 8) Teraz będę miał problem z utrzymaniem chodu dwóch Seiko :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach