darq 1 #2626 Napisano 15 Grudnia 2006 właśnie przywitałem listonosza,więc rozwieję wątpliwości; mój ci on: wielkie dzięki Paweł za pośrednictwo w zamówieniu. 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #2627 Napisano 15 Grudnia 2006 Gratuluję.....zwierzęcia.........znaczy się zegarka 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2628 Napisano 15 Grudnia 2006 No to gratulacje ! Zwierzę nieprzyjemne :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1283 #2629 Napisano 15 Grudnia 2006 Swietny pajączek. Ten zegarek to dla niego w prezencie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2630 Napisano 15 Grudnia 2006 No, no, no. I sweterek i zwierzaczek. Miodzio. A zegarek jak zegarek Gratuluję listonosza. Też bym chciał takiego :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #2631 Napisano 15 Grudnia 2006 Swietny pajączek. Ten zegarek to dla niego w prezencie? nie zegarek jest tylko dla mnie, pająki mogą co najwyżej na świerszcze liczyć. 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #2632 Napisano 15 Grudnia 2006 A ile dales? Za tego pajaczka? Fajny jest 8) 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #2633 Napisano 15 Grudnia 2006 A może zmieńmy temat na "co masz dziś na ręku?" jak widać nie tylko zegarek można nosić na ręku Świetny zwierzak :wink: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2634 Napisano 15 Grudnia 2006 Nic nie zmieniajmy. Dodatki są mile widziane. Nawet jak są takie kontrowersyjne. Dodatek to jest zawsze dodatek. Ale zawsze do zegarka Jak zaczniemy kombinować to już tylko mały kroczek do tematu. Co masz dziś w ręku A może kogo :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #2635 Napisano 15 Grudnia 2006 A ile dales? Za tego pajaczka? Fajny jest nie pamiętam, tego akurat mam już ponad 2 lata i wychowałem go od malucha wielkości mrówki. (wszelkie ewentualne pytania o pająkach proszę na pw) 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #2636 Napisano 15 Grudnia 2006 No a moze wtedy: Do czego, dzisiaj ciebie przypieli :?: To z punktu widzenia zegarka. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2637 Napisano 15 Grudnia 2006 No a moze wtedy: Do czego, dzisiaj ciebie przypieli :?: To z punktu widzenia zegarka. Z żabą było śmieszniej Ale do zagarka też pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertG 3584 #2638 Napisano 16 Grudnia 2006 Od paru dni w nowym pasku Pozdrowienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #2639 Napisano 16 Grudnia 2006 a ten pajęczak żywy ? brrrr... a przerobić go na pasek ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2640 Napisano 16 Grudnia 2006 Ja przeprosiłem się dziś z Hirchem Liberty (kupiłem Marinera 22mm, ale nie sposób go założyć na 21mm - zostanie na inny zegarek, ale o tym w innym temacie 8) ) pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #2641 Napisano 16 Grudnia 2006 a ten pajęczak żywy ? brrrr... a przerobić go na pasek ! oczywiście że żywy, http://img216.imageshack.us/img216/8696/obraz35177xc3.jpg a na pasek nie da sie w żaden sposób przerobić, wylinka (czyli skóra którą zrzuca, gdy rośnie, jest lekka jak piórko i jej grubości mierzyć można w ułamkach milimetra, ptaszników przerobić na dobra doczesne się nie da, gdzieś w Azji natomist są miejsca gdzie je jedzą :wink: ) Za to ten pasek do Paneraia świetny :shock: 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2642 Napisano 16 Grudnia 2006 a ten pajęczak żywy ? brrrr... a przerobić go na pasek ! Tak, tak na pasek i do naszego klubowego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #2643 Napisano 17 Grudnia 2006 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #2644 Napisano 17 Grudnia 2006 WOW. Gratuluje. Piekny! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2645 Napisano 17 Grudnia 2006 gk. Super. Taki czarny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #2646 Napisano 17 Grudnia 2006 Piękny lotnik i jeszcze IWC . :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9174 #2647 Napisano 17 Grudnia 2006 Generalnie nie przepadam za IWC, ale ten akurat jest całkiem ładny.Gratulacje! 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2648 Napisano 17 Grudnia 2006 IWC i zdjęcia piękne ! gratulacje ! (i fotki wstawić do galerii) piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2649 Napisano 17 Grudnia 2006 Jak na IWC to faktycznie ładny :wink: , gratuluję :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2650 Napisano 17 Grudnia 2006 iwc pilot - super, gratualce! mik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach