proki1971 770 #94551 Napisano 27 Sierpnia 2015 Nie wiem jaki zegarek nosi mój minister, bo mam do niego bardzo daleko ale wśród moich kolegów i koleżanek urzędników zaobserwowałem dwie Omegi, 300 chrono i AT więc nie jest źle No to nieźle Wam płacą w tym urzędzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 30652 #94552 Napisano 27 Sierpnia 2015 Z serii cudaki.... Troche ciezko zrobic zdjecie ceramicznemu zegarkowi w polaczeniu z carbonem. Pewno znowu bedzie krytyka ale to jeden z moich ulubionych. Na zywo wyglada naprawde pieknie. Jacob&co Epic I Q2B to jeden z pierwszych automatow tej firmy Wygląda świetnie, chociaż to chyba kawał klocka - jaką ma wysokość ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #94553 Napisano 27 Sierpnia 2015 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bosss 4 #94554 Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Citizen Nighthawk black US Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez bosss 0 Omega Speedmaster Reduced Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5185 #94555 Napisano 27 Sierpnia 2015 OSa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 5468 #94556 Napisano 27 Sierpnia 2015 Poljot, ciężko mu zrobić zdjęcie, wychodzą tylko w kategorii KSF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bereza 28 #94557 Napisano 27 Sierpnia 2015 Dziś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5297 #94558 Napisano 27 Sierpnia 2015 Z serii cudaki.... Troche ciezko zrobic zdjecie ceramicznemu zegarkowi w polaczeniu z carbonem. Pewno znowu bedzie krytyka ale to jeden z moich ulubionych. Na zywo wyglada naprawde pieknie. Jacob&co Epic I Q2B to jeden z pierwszych automatow tej firmy Epicki to on jest...Na nieliczne nadgarstki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44563 #94559 Napisano 27 Sierpnia 2015 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #94560 Napisano 27 Sierpnia 2015 Wygląda świetnie, chociaż to chyba kawał klocka - jaką ma wysokość ?Case Diameter: 47.50 x 41.50Case Thickness: 17.50 MM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #94561 Napisano 27 Sierpnia 2015 Wygląda świetnie, chociaż to chyba kawał klocka - jaką ma wysokoś 17.50 MM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #94562 Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć, wlasnie dolaczylem tydzień temu do forum i chce się pochwalić zegarekiem, który kupilem od klubowicza Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk Koledzy nie znają się na modzie , to "podkolanka"?-przyćmiły cały obraz... Dlaczego? Jak Paweł jest naczelnikiem urzędu skarbowego to Rolex jak znalazł A nie Prezesem Izby Komorniczej? Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 278 #94563 Napisano 27 Sierpnia 2015 Z serii cudaki.... Troche ciezko zrobic zdjecie ceramicznemu zegarkowi w polaczeniu z carbonem. Pewno znowu bedzie krytyka ale to jeden z moich ulubionych. Na zywo wyglada naprawde pieknie. Jacob&co Epic I Q2B to jeden z pierwszych automatow tej firmy radekk, najważniejsze, że te zegarki podobają się Tobie i cieszysz się z obcowania z nimi. Proponuję Ci zrób osobną galerię swoich czasomierzy, ja z chęcią popatrzę na te rzadko spotykane modele. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #94564 Napisano 27 Sierpnia 2015 No to nieźle Wam płacą w tym urzędzie Pan płaci, Pani płaci.........społeczeństwo.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #94565 Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Posty "motoryzacyjne" przeniesiono tu-http://zegarkiclub.pl/forum/topic/46854-jakimi-samochodami-jezdza-czlonkowie-forum/ Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7986 #94566 Napisano 27 Sierpnia 2015 OSaŚwietny sam nad nim myślę i dylemat miałem między białym i czarnym, ale po twojej focie jednak chyba biały. Teraz tylko jeny zbierać 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 533 #94567 Napisano 27 Sierpnia 2015 Cześć, wlasnie dolaczylem tydzień temu do forum i chce się pochwalić zegarekiem, który kupilem od klubowicza Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk LLD muszę koniecznie przymierzyć, jest na mojej wish liście. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5498 #94568 Napisano 27 Sierpnia 2015 Cześć, wlasnie dolaczylem tydzień temu do forum i chce się pochwalić zegarekiem, który kupilem od klubowicza Sent from my HTC One_M8 using TapatalkTen zegarek wygląda dość dobrze na oryginalnym pasku. Można go dokupić w salonie i nie jest wcale drogi.Gratuluję nabytku, niech siędobrze sprawuje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rflk 2 #94569 Napisano 27 Sierpnia 2015 Koledzy nie znają się na modzie , to "podkolanka"?-przyćmiły cały obraz... Nie, zwykle dobry patent do garniaka. A LLD jest mega Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rflk 2 #94570 Napisano 27 Sierpnia 2015 Ten zegarek wygląda dość dobrze na oryginalnym pasku. Można go dokupić w salonie i nie jest wcale drogi.Gratuluję nabytku, niech siędobrze sprawuje.Dzięki. Właśnie oryginalny pasek mi nie leży, ale to kwestia gustu. Myślę, że mesh do garnituru pozamiata Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #94571 Napisano 27 Sierpnia 2015 Epicki to on jest... Na nieliczne nadgarstki.Nie jest tak ogromny jak myslisz. Swoja droga co tam sie dzi w srodku? Tak z ciekawosci pytam bo Jacob & Co. nie daje zadnej informacji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5297 #94572 Napisano 27 Sierpnia 2015 Wygląda jak modyfikowana Eta 7750. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #94573 Napisano 27 Sierpnia 2015 Dzięki. Właśnie oryginalny pasek mi nie leży, ale to kwestia gustu. Myślę, że mesh do garnituru pozamiata Sent from my HTC One_M8 using TapatalkJeśli chcesz założyć mesh, to ja raczej bym postawił na milanese a nie sharka . 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mararg 5 #94574 Napisano 27 Sierpnia 2015 Witam wszystkich! 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolak 24 #94575 Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Kolak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach