Tonic 1 #4001 Napisano 12 Maja 2007 Łał , ale piękny :shock: Moje gratulacje i moje marzenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #4002 Napisano 12 Maja 2007 No Igor, teraz to pojechałeś :wink: A co z Pam'em?Szczerze gratuluję tego sikora, bardzo mi się podoba, a poza tym B jest moją ulubioną marką 8) Weź go na następny podstolik :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4003 Napisano 12 Maja 2007 Breitlinga osobiście nie lubię zbytnio, ale Tobie gratuluję nabytku. A fotki spoko, do galerii z nimi, bo zdaje się, że takiego jeszcze tam nie ma 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #4004 Napisano 12 Maja 2007 Ja lubię Breitlingi 8) Ten jest supercool! Sam bym taki widział na moim nadgarstku Więcej zdjęć! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #4005 Napisano 12 Maja 2007 Nie przepadam za Breitling'ami, ale ten zaczyna mi się coraz bardziej podobać :shock: Muszę się dokładniej mu przyjrzeć, a nie tak na szybko :wink: Jeszcze raz - gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4006 Napisano 12 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #4007 Napisano 12 Maja 2007 Ja od dzisiaj - taki - i będzie gościł często na łapie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #4008 Napisano 12 Maja 2007 Slava i Samuraj są świetne i co najpiękniejsze - osiągalne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4009 Napisano 12 Maja 2007 No Igor, teraz to pojechałeś :wink: A co z Pam'em?Szczerze gratuluję tego sikora, bardzo mi się podoba, a poza tym B jest moją ulubioną marką 8) Weź go na następny podstolik :wink: Pam też pewnie będzie, tylko trochę przesunął się w czasie :oops: :oops: :oops: A na spotkanie podstolika tylko czekam i jak coś, to melduję się z moim nowym naręcznym przyjacielem Nie przepadam za Breitling'ami, ale ten zaczyna mi się coraz bardziej podobać :shock: Muszę się dokładniej mu przyjrzeć, a nie tak na szybko :wink: Jeszcze raz - gratulacje! Tia! Spotkać się znów trzeba, tylko teraz na dłużej niż te pół minuty co wczoraj :oops: A Twojego osądu na temat tego zegarka, to aż się bałem 8) Teraz mi ulżyło :oops: Za gratulacje wszystkim dziękuję i fotki obiecuję do galerii wstawić :wink: :wink: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #4010 Napisano 12 Maja 2007 O, takiego Breitlinga polecałem pcstudowi. ;-) Fajny zegar, ale szpanerski nieco.P.S. Obiektyw do DSC-T1? :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24844 #4011 Napisano 12 Maja 2007 feleksc - Twoja sława wygląda jak mój seatime! (właśnie na łapie , a wcześniej w konfrontacji z rdzą ): 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4012 Napisano 12 Maja 2007 Dzisiaj moj pierwszy kwarc Slava (bardzo ładny mechanizm - ale niestety wskazówka skacze co sekunde ) + Straszyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #4013 Napisano 12 Maja 2007 Jak się zapatrujecie na mój wczorajszy nabytek? 8) 8) 8) Właśnie nabyłeś moje marzenie zegarkowe nr. 1 Wielkie gratulacje Mam nadzieje, że bede miał okazje go kiedyś pomacać Jejku... piekny zegarek.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4014 Napisano 13 Maja 2007 P.S. Obiektyw do DSC-T1? :] Nie - do CANON EOS 5D... Za aparat przepraszałem, bo tylko takie małe cuś było pod ręką zdolne do zrobienia zdjęcia na szybko :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4015 Napisano 13 Maja 2007 eye_lipfaktycznie świetne zdjątko na tej rdzawej powierzchni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Michaszko #4016 Napisano 13 Maja 2007 Witam, A u mnie dzisiaj zegarek wyjątkowy: Atlantic Worldmaster. Wyjątkowy, bo moja babcia otrzymała go od mojego ś.p. dziadka jako prezent ślubny... A było to ponad pół wieku temu!Uwagę zwraca numer seryjny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #4017 Napisano 13 Maja 2007 Niedziela, ale bez eleganckiego stroju. Więc Cytrynka. Zdjecie jednak "pozowane" z wczoraj. Dzisiaj sweterek zupełnie nie był potrzebny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4018 Napisano 13 Maja 2007 Witam, A u mnie dzisiaj zegarek wyjątkowy: Atlantic Worldmaster. Wyjątkowy, bo moja babcia otrzymała go od mojego ś.p. dziadka jako prezent ślubny... A było to ponad pół wieku temu!Uwagę zwraca numer seryjny:) Bardzo ładny, klasyczny czasomierz z duszą! :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #4019 Napisano 13 Maja 2007 Dzisiaj ten http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....&highlight= 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #4020 Napisano 13 Maja 2007 Wszystkie piękne. Ale w moich oczach. Najsmerfniejsza jest felkowa Slawa (albo Sława po naszemu) :shock: :shock: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #4021 Napisano 14 Maja 2007 Dzisiaj w oczekiwaniu na oberwanie chmury i porwiste wiatry : 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #4022 Napisano 14 Maja 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4023 Napisano 14 Maja 2007 dzięki kokop :wink: ____ dziś innego... ----robota: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4024 Napisano 14 Maja 2007 Co to jest?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4025 Napisano 14 Maja 2007 Co to jest?? szczypiorek...zdecydowanie:szczypiorek,lecz po głebokim namyśle marchewka -duża,soczysta marchewka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach