sabuniek 182 #5226 Napisano 12 Września 2007 Nie mogłem się powstrzymać, zegarek stary ale aparat nowy od czego? :? Od pokazania go znowu bo mam go juz dłuższą chwile i ciagle mi sie podoba:) 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5227 Napisano 12 Września 2007 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5228 Napisano 12 Września 2007 A ja dzisiaj .: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5229 Napisano 12 Września 2007 Bartek gratulacje, ten 6138 jest swietny, ja ostatnio choruję właśnie na Bullhead'a, ile za niego dałeś jeśli można wiedzieć? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5230 Napisano 12 Września 2007 Bartek gratulacje, ten 6138 jest swietny, ja ostatnio choruję właśnie na Bullhead'a, ile za niego dałeś jeśli można wiedzieć? Poszedł PM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #5231 Napisano 12 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marcinsteuer #5232 Napisano 12 Września 2007 sabuniek, to raczej nie wina braku statywu ale przesłony. Spróbuj ją troszkę domknąć, bo jak widzę zdjęcie robiłeś na f/2.7 (swoją drogą dziwne wskazanie...). Tak gdzies f/5.6 powinno sytuacje poprawić. Najlepiej domknij do 9 i skorzystaj ze statywu. Pozdrawiam! P.S. - witam wszystkich po raz pierwszy ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #5233 Napisano 12 Września 2007 Dzisiaj przyszedł i jestem z niego bardzo zadowolony Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej niż na tym marnym zdjęciu 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #5234 Napisano 13 Września 2007 sabuniek, to raczej nie wina braku statywu ale przesłony. Spróbuj ją troszkę domknąć, bo jak widzę zdjęcie robiłeś na f/2.7 (swoją drogą dziwne wskazanie...). Tak gdzies f/5.6 powinno sytuacje poprawić. Najlepiej domknij do 9 i skorzystaj ze statywu. Pozdrawiam! P.S. - witam wszystkich po raz pierwszy ; ) Dzięki bardzo, dopiero zaczynam zabawy z aparatem więc takie sugestie mile widziane:) 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5235 Napisano 13 Września 2007 Dzisiaj ten: __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5236 Napisano 13 Września 2007 Dzisiaj miałem na ręku dwa poljoty deluxy (nowy zakup więc chciałem się trochę nacieszyć, ale większość dnia: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5237 Napisano 14 Września 2007 Tytuł tego tematu brzmi: ''Jaki zegarek masz dzis na ręku''. A nie ''Jaki zegarek masz dzis na stojaku'' A Atlantic- klasyka gatunku fajny. A ja dzis taki: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5238 Napisano 14 Września 2007 Tytuł tego tematu brzmi: ''Jaki zegarek masz dzis na ręku''. A nie ''Jaki zegarek masz dzis na stojaku'' Dzięki korba za zwrócenie uwagi na moje faux pass dziś się poprawiam: Właśnie zdałem sobie sprawę z tego jak trudno wykonać takie zdjęcie, gdy:- nosisz zegarek na prawej ręce- producenci aparatów zakładają, że wszyscy są praworęczni (lub noszą zegarki na lewej ręce)- aparat waży 3/4 kg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #5239 Napisano 14 Września 2007 Właśnie zdałem sobie sprawę z tego jak trudno wykonać takie zdjęcie, gdy:- nosisz zegarek na prawej ręce- producenci aparatów zakładają, że wszyscy są praworęczni (lub noszą zegarki na lewej ręce)- aparat waży 3/4 kg Na czas robienia zdjęcia można pójśc na kompromis i założyć na lewą Doxa zacna! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #5240 Napisano 14 Września 2007 ` 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #5241 Napisano 14 Września 2007 Ostatnio bardzo często jakoś 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5242 Napisano 14 Września 2007 Ostatnio bardzo często jakoś Bo fajny ci on jest 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5243 Napisano 14 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #5244 Napisano 14 Września 2007 Będę go nosił i nosił Dopóty dopóki nie naprawię Delbany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5245 Napisano 14 Września 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5246 Napisano 14 Września 2007 :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5247 Napisano 14 Września 2007 przy tych waszych pięknościach to aż mi głupio :oops: ale nie kazdy pracuje w garniaku :wink: więc ja taniego wyrobnika dziś miałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #5248 Napisano 14 Września 2007 Fajny! Nazwa mi się podoba 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #5249 Napisano 14 Września 2007 W końcu to lotnik :wink: Ja też nie pracuję w garniaku... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5250 Napisano 14 Września 2007 Ja tez :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach