pepepatryk 11979 #160026 Napisano 4 Września 2018 Ajsek, FidelioNo to gablotka i nie dotykać.....PSMusi wyć wam z tym źle bardzo Naście lat temu miałem tak - ale szybko mi przeszło. To TYLKO zegarki, czyli sprzęt do używania i przy okazji cieszenia się nim. Sprawiania radości. Przy waszym podejściu to problem i zmartwienie jednocześnie. Ja też baaaaaardzo dbam o zegarki, ale muszę Ci przyznać racje. Czasami człowiek za bardzo się pieści i zapomina ze zegarek jest dla Ciebie a nie na wystawę. Ja jeszcze nad tym pracuje, może kiedyś osiągnę spokój ducha żeby nie „rwać włosów z głowy” przy jakiejś rysce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #160027 Napisano 4 Września 2018 (edytowane) Ajsek, FidelioNo to gablotka i nie dotykać.....PSMusi wyć wam z tym źle bardzo Naście lat temu miałem tak - ale szybko mi przeszło. To TYLKO zegarki, czyli sprzęt do używania i przy okazji cieszenia się nim. Sprawiania radości. Przy waszym podejściu to problem i zmartwienie jednocześnie. Z tą gablotką to chyba tak nie do końca. Ja faktycznie póki co jestem bardzo wrażliwy na to, co może się z zegarkiem stać, ale to nie znaczy, że tych moich nie noszę. Po prostu jestem ostrożny i tyle Dlatego przy ewentualnej odsprzedaży, moje zegarki wyglądają w zasadzie jak nówki Edytowane 4 Września 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2128 #160028 Napisano 4 Września 2018 Ajsek, FidelioNo to gablotka i nie dotykać.....PSMusi wyć wam z tym źle bardzo Naście lat temu miałem tak - ale szybko mi przeszło. To TYLKO zegarki, czyli sprzęt do używania i przy okazji cieszenia się nim. Sprawiania radości. Przy waszym podejściu to problem i zmartwienie jednocześnie. Ja się nie przejmuję tym, że walnę w skały kanionu kolorado a bardziej tym, że ktoś mi zakosi zegarek. Wolę się skupić na innych rzeczach podczas urlopu niż na pilnowaniu zegarków;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #160029 Napisano 4 Września 2018 Ja się nie przejmuję tym, że walnę w skały kanionu kolorado a bardziej tym, że ktoś mi zakosi zegarek. Wolę się skupić na innych rzeczach podczas urlopu niż na pilnowaniu zegarków;)Ja podczas urlopu nie skupiam się na pilnowaniu zegarków, bo takiej potrzeby nie mam Z natury jestem ostrożny, a to pozwala mi po prostu dbać o nie i tyle. Daleki natomiast jestem od tego, by kupować je tylko po to, by następnie je oglądać, bo i dla mnie nie o to w tej zabawie chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #160030 Napisano 4 Września 2018 Ja się nie przejmuję tym, że walnę w skały kanionu kolorado a bardziej tym, że ktoś mi zakosi zegarek. Wolę się skupić na innych rzeczach podczas urlopu niż na pilnowaniu zegarków;)O to to! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #160031 Napisano 4 Września 2018 (edytowane) Z tą gablotką to chyba tak nie do końca. Ja faktycznie póki co jestem bardzo wrażliwy na to, co może się z zegarkiem stać, ale to nie znaczy, że tych moich nie noszę. Po prostu jestem ostrożny i tyle Dlatego przy ewentualnej odsprzedaży, moje zegarki wyglądają w zasadzie jak nówki Żeby nie było - ja tez nie przypinam zegarka do lemiesza i nie "oram" nim Po prostu staram się nosić, używać nie rozczulając i mając ciągle na uwadze że coś się stanie. Edytowane 4 Września 2018 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #160032 Napisano 4 Września 2018 Żeby nie było - ja tez nie przypinam zegarka do lemiesza i nie "oram" nim Po prostu staram się nosić, używać nie rozczulają i mają ciągle na uwadze że coś się stanie. Spokojnie, ja też nie mam ciągle "z tyłu głowy", że coś może się stać, bo inaczej faktycznie bym ich nie nosił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43431 #160033 Napisano 4 Września 2018 (edytowane) O taki skromny automacik Edytowane 4 Września 2018 przez lysolek007 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #160034 Napisano 4 Września 2018 O taki skromny automacikTissoty z linii Heritage niezmiennie mi się podobają i Twój nie jest tu wyjątkiem Sympatyczny typ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #160035 Napisano 4 Września 2018 Z rodziną na wakacjach w Turcji. [/url]W Turcji każdy ma Rolexa 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #160036 Napisano 4 Września 2018 W Turcji każdy ma Rolexa Podobno można je tam nabyć w bardzo dobrych cenach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43431 #160037 Napisano 4 Września 2018 Tissoty z linii Heritage niezmiennie mi się podobają i Twój nie jest tu wyjątkiem Sympatyczny typ Dzięki Fidelio;) mają to coś że nie chce się ściągać z nadgarstka;) u mnie ma dożywocie w kolekcji 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #160038 Napisano 4 Września 2018 Dzięki Fidelio;) mają to coś że nie chce się ściągać z nadgarstka;) u mnie ma dożywocie w kolekcjiMam przy okazji wrażenie, że to całkiem spory zegarek... Jak jest w rzeczywistości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeLeLy 52 #160039 Napisano 4 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #160040 Napisano 4 Września 2018 (edytowane) Zazdroszczę takiego podejścia. Ja niestety bardzo podmiotowo traktuję zegarki i boli mnie każda rysa. Chyba bym nie odpoczął na łodce czy motorze bojąc się cały czas, że w coś przychrzanię :/ Znaczy mamy podobnie, bo choć ja zabieram te 3-4 zegarki, to jak ma być jakaś aktywność nad wodą, czy łażenie w terenie, to na ręce i tak ląduje tylko G. Reszta na spacery przy zachodzącym/wschodzącym słońcu Ja jestem znacznie mniej (a nawet w ogole) przejmujacy sie.. Zegarek jest dla mnie a nie ja dla zegarka. Zapiety na lapie, obojetnie ktory, bierze udzial we wszystkich wydarzeniach a jak gdzies po drodze oberwie to trudno, zdarza sie. Bedzie blizna. Np ten: Edytowane 4 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #160041 Napisano 4 Września 2018 Z rodziną na wakacjach w Turcji. Wczoraj nastawiony po kilku dniach offu : To tam chyba, podobnie jak w innych kurortach można już kupić "Rolexa" za 10 Euro? Przynajmniej kilka lat temu tak było . Nie ma co sie dziwić, że nikt nie zwraca uwagi co masz na nadgarstku, bo za rogiem można kupić "takie" na kilogramy. Przykre było tylko to, że chętnych na takie zakupy nie brakowało, choć na nadgarstku mieli przyzwoite budżetowe zegarki. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #160042 Napisano 4 Września 2018 Zanotowałem: nie robić zakupu od kolegi Parówkowy S. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43431 #160043 Napisano 4 Września 2018 Mam przy okazji wrażenie, że to całkiem spory zegarek... Jak jest w rzeczywistości? Niby 42 mm ale nie czuć tego, fajnie się układa na nadgarstku no i jest cieniutki jak dla mnie ideał choć mam citizena 52mm no i też bardzo dobrze się nosi 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #160044 Napisano 4 Września 2018 Ja jestem znacznie mniej (a nawet w ogole) przejmujacy sie.. Zegarek jest dla mnie a nie ja dla zegarka. Zapiety na lapie, obojetnie ktory, bierze udzial we wszystkich wydarzeniach a jak gdzies po drodze oberwie to trudno, zdarza sie. Bedzie blizna. Np ten: Miałem kiedyś JR Terrascope, z przyczyn ciągle nie do końca dla mnie jasnych, wyglądał bardzo podobnie do tego Twojego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #160045 Napisano 4 Września 2018 Miałem kiedyś JR Terrascope, z przyczyn ciągle nie do końca dla mnie jasnych, wyglądał bardzo podobnie do tego Twojego No wlasnie. A przeciez i tak sie w miare uwaza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #160046 Napisano 4 Września 2018 No wlasnie. A przeciez i tak sie w miare uwaza. W przypadku JR uważałem chyba jednak trochę za mało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #160047 Napisano 4 Września 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #160048 Napisano 4 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teth 2 #160049 Napisano 4 Września 2018 Koraliki Wysłane z Galaxy Note przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4769 #160050 Napisano 4 Września 2018 Cisza przed burzą 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach