lukebor 9013 #161776 Napisano 3 Października 2018 EP iPX 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #161777 Napisano 4 Października 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #161778 Napisano 4 Października 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeLeLy 52 #161779 Napisano 4 Października 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #161780 Napisano 4 Października 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8074 #161781 Napisano 4 Października 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #161782 Napisano 4 Października 2018 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8074 #161783 Napisano 4 Października 2018 .Ale powiedz proszę, których dwóch starych pozbywasz się za dwa nowe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #161784 Napisano 4 Października 2018 (edytowane) Ale powiedz proszę, których dwóch starych pozbywasz się za dwa nowe Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa nie mam starych zegarków A aktualnie pozbywam się Helmsmana2, a także Zelosa Mako oraz Airmana 18, choć wygląda na to, że w przypadku tych dwóch ostatnich trafiłem na pewnego ........ i coś czuję, że niedługo o nim na tym forum napiszę Liczysz te moje zegarki? Edytowane 4 Października 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #161785 Napisano 4 Października 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8074 #161786 Napisano 4 Października 2018 Ja nie mam starych zegarków Liczysz te moje zegarki? Nie, wystarczy, że liczy je Twoja żona - ja za to liczę NA Twoje zegarki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 51445 #161787 Napisano 4 Października 2018 Heritage 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's🤿⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #161788 Napisano 4 Października 2018 Nie, wystarczy, że liczy je Twoja żona - ja za to liczę NA Twoje zegarki Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMako 500 i Airman 18 pewnie wrócą do mnie z "wycieczki", więc jakby coś, zaprasza, Żona już nie liczy, ustanowiliśmy rozdzielność majątkową 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #161789 Napisano 4 Października 2018 Zamiast siłowni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8074 #161790 Napisano 4 Października 2018 Mako 500 i Airman 18 pewnie wrócą do mnie z "wycieczki", więc jakby coś, zaprasza, Żona już nie liczy, ustanowiliśmy rozdzielność majątkową Kupiec okazał się nierzetelny? Z Airmanem i tak zawsze będziesz mi się kojarzył Ty Blumo jeszcze masz, czy już poszło? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #161791 Napisano 4 Października 2018 Kupiec okazał się nierzetelny? Z Airmanem i tak zawsze będziesz mi się kojarzył Ty Blumo jeszcze masz, czy już poszło? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCo do kupca, to jeszcze nie chcę ferować wyroków, bo jutro kończy mu się czas na odbiór przesyłki, która od ostatniej soboty leży już w oddziale DHL, po dwukrotnej próbie doręczenia, z wykupioną przeze mnie opcją uprzedniego kontaktu telefonicznego z adresatem... Na razie jednak wygląda na to, że ...słabo to wygląda Blumo poszło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 10583 #161792 Napisano 4 Października 2018 Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vito 3 #161793 Napisano 4 Października 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #161794 Napisano 4 Października 2018 Co do kupca, to jeszcze nie chcę ferować wyroków, bo jutro kończy mu się czas na odbiór przesyłki, która od ostatniej soboty leży już w oddziale DHL, po dwukrotnej próbie doręczenia, z wykupioną przeze mnie opcją uprzedniego kontaktu telefonicznego z adresatem... Na razie jednak wygląda na to, że ...słabo to wygląda Blumo poszło...Jeśli to celowe działanie ze strony "kupca", to trzeba być mendą straszną aby tak postępować 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #161795 Napisano 4 Października 2018 Jeśli to celowe działanie ze strony "kupca", to trzeba być mendą straszną aby tak postępować Nie chcę ferować wyroków, bo ciągle ma termin (do jutra włącznie). Niepokoi mnie jednak, że od prawie tygodnia nie ma z nim ŻADNEGO kontaktu (wysyłałem smsy, dzwoniłem, wysyłałem wiadomość na Whats App), nawet przez nasz forumowy komunikator, choć już po wysłaniu przeze mnie ostatniej wiadomości na komunikatorze, logował się na forum Poczekam, a jak paczka wróci, to w granicach wolności słowa, bez przekraczania granicy, za którą jest naruszenie dóbr osobistych, opiszę całą tą sytuację w oddzielnym temacie, bo może kogoś to zainteresuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #161796 Napisano 4 Października 2018 Zrób to koniecznie jeśli ta osoba się nie odezwie lub nie będzie miała sensownego wytłumaczenia. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #161797 Napisano 4 Października 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 10789 #161798 Napisano 4 Października 2018 Nie chcę ferować wyroków, bo ciągle ma termin (do jutra włącznie). Niepokoi mnie jednak, że od prawie tygodnia nie ma z nim ŻADNEGO kontaktu (wysyłałem smsy, dzwoniłem, wysyłałem wiadomość na Whats App), nawet przez nasz forumowy komunikator, choć już po wysłaniu przeze mnie ostatniej wiadomości na komunikatorze, logował się na forum Poczekam, a jak paczka wróci, to w granicach wolności słowa, bez przekraczania granicy, za którą jest naruszenie dóbr osobistych, opiszę całą tą sytuację w oddzielnym temacie, bo może kogoś to zainteresuje.Nie spodziewałbym się po klubowiczu takich akcji, no, a wyglądą to tak, jakby nie chciał odebrać. Szkoda Żeby offtopa nie robić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #161799 Napisano 4 Października 2018 (edytowane) Liczysz te moje zegarki? To akurat jest niewykonalne. Edytowane 4 Października 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #161800 Napisano 4 Października 2018 To akurat jest niewykonalne. Coś w tym jest Zmienny jestem. Jak kobieta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach