kokop 13 #5976 Napisano 21 Listopada 2007 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5977 Napisano 21 Listopada 2007 Ta Sława jest :shock: 8) Załóż jej jakiś fajny pasek :idea: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #5978 Napisano 21 Listopada 2007 Jakoś nie mam pomysłu na pasek do niej. Nic mi nie pasuje :roll: Co proponujesz? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5979 Napisano 21 Listopada 2007 Czarny z żółtą nitką i byłoby - :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #5980 Napisano 21 Listopada 2007 :roll: Zobaczy się. Ona ma takie płytkie te uszka. Widać chyba pod blache robione było. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #5981 Napisano 21 Listopada 2007 8) mmmmm jeden z nielicznych kwarcow ktore budza moje pozadanie :oops: gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5982 Napisano 21 Listopada 2007 Sinnek świetny - choć kwarc - jedynie wersja z logiem i GSG9 raczej średnia wolę zdecydowanie bez tego - ale pomimo wszystko słowa uznania :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #5983 Napisano 21 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #5984 Napisano 21 Listopada 2007 Amator ładny, ale to damski chyba - jak ze średnicą stoi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5985 Napisano 21 Listopada 2007 Laco znając zycie- ówczesny standard, czyli 35- 36mm. Myle się?? Jak na jego czasy- duzy meski zegarek 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #5986 Napisano 21 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #5987 Napisano 22 Listopada 2007 NO jak damski....... :evil: Wysokosc 41mm, szerokosc z koronka 36mm takze kawał zegarka pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #5988 Napisano 22 Listopada 2007 8) Fajny kwarc. Chyba nawet fajniejszy od standardowego UX.Jak mozesz to napisz czy ceny katalogowe sie nie zmienily i ile wersja GSG9? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6387 #5989 Napisano 22 Listopada 2007 To macie tu jeszcze na szybko 2 fotki Archimedesa. Więcej będzie w galerii jak dostanę zamówiony pasek i znajdę trochę czasu na popstrykanie. 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertWol 0 #5990 Napisano 22 Listopada 2007 Wiem ze marka "krzak", ale poprostu spodobał mi się jego designe 0 mało piszę, sporo czytam... dużo się uczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #5991 Napisano 22 Listopada 2007 Amator ładny, ale to damski chyba - jak ze średnicą stoi? A gdzie tam damski :-)wtedy taka moda była :-)...Mam takiego Tissota, Roamera i Enicara - maleństwa jak guziczki ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #5992 Napisano 22 Listopada 2007 Teraz moda bardziej dla niedowidzących :wink: Glycyne Incursore z ręcznym naciągiem - od tygodnia służy mi wskazywaniu czasu i nie tylko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #5993 Napisano 22 Listopada 2007 Zapraszamy do galerii 8) , świetny zegarek ciągle za mną chodzi :cry: gdy już zapomniałem wyskakujesz z tym zdjęciem :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #5994 Napisano 22 Listopada 2007 Dziękuję za zaproszenie Zrobię w weekend kilka zdjęć. Za mną też długo chodził - trochę musiałem franków naciułać, ale pomogła niespodziewana premia w firmie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #5995 Napisano 22 Listopada 2007 od tygodnia służy mi wskazywaniu czasu i nie tylko Do czego jeszcze - wbijania gwoździ, wspracie w walce wręcz W końcu to kawał zegarka nie ma co. Fajny czasomierz, niesamowita (przynajmniej na zdjęciach) jest też wersja Half Hunter. 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5996 Napisano 22 Listopada 2007 Ten Glycine świetny :shock: Lubie ta marke, a ten model na Unitasie mnie powala wręcz. Ta tarcza kojarzy mi się z Panerai A ja od dziś w najnowszym nabytku: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #5997 Napisano 22 Listopada 2007 korba-świetne zdjęcie, akurat do naszego kalendarza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #5998 Napisano 22 Listopada 2007 ten Glycine... Matko jedyna! Świetny... i jak to się ma do zachwytów nad Archimede? Trzeba by oba mieć w kolekcji haha!Chociaż wolałbym wersję w automacie z dużą sekundą. pozdrawiam, P. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #5999 Napisano 22 Listopada 2007 Mój najnowszy - wtorkowy nabytek - oczarowały mnie wskazówki i prostota wzornictwa. Timex T21752 Tak, wiem ... to tylko Timex ... i co z tego, skoro jest śliczny 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6000 Napisano 22 Listopada 2007 A tu inny model - T24101 - ponad 1 rok ze mną i wciąć tyka I zestawienie obu ... I nie zapominajmy o tym wynalazku :-) 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach