barteq_m 2212 #175176 Napisano 5 Maja 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BorysT 22 #175177 Napisano 5 Maja 2019 SumoWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaSumo koperta z dobrej jakościowo wysokiej półki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #175178 Napisano 5 Maja 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12015 #175179 Napisano 5 Maja 2019 Na spacerze z synkiem i psiakiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reelax 179 #175180 Napisano 5 Maja 2019 Tak przy lekkim śniadaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4623 #175181 Napisano 5 Maja 2019 Słuchajcie, na jednej stronie 4x reklamy konkursów, w tym jedna od której za każdym razem prawie dostaję oczopląsu - ja rozumiem że jak ktoś się wkręcił to chciałby i innych ale ja powoli zaczynam mieć na to odruch wymiotny, sorry. W innych popularnych wątkach to samo.Może dałoby się jednak wrócić do zwyczaju że piszemy w miarę na temat, czy te czasy już minęły? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40585 #175182 Napisano 5 Maja 2019 (edytowane) Ciekawa kompozycja i bardzo udane zdjęcie p.s. Kolega Bugs ma sporo racji. Edytowane 5 Maja 2019 przez paul221 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diver33 653 #175183 Napisano 5 Maja 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12772 #175184 Napisano 5 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2019 przez MasterMind 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #175185 Napisano 5 Maja 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #175186 Napisano 5 Maja 2019 (edytowane) Słuchajcie, na jednej stronie 4x reklamy konkursów, w tym jedna od której za każdym razem prawie dostaję oczopląsu - ja rozumiem że jak ktoś się wkręcił to chciałby i innych ale ja powoli zaczynam mieć na to odruch wymiotny, sorry. W innych popularnych wątkach to samo.Może dałoby się jednak wrócić do zwyczaju że piszemy w miarę na temat, czy te czasy już minęły? (Dotyczy też lajkujących, dół screena, po lewej , zaznaczone na czerwono. ) Coś wam się koledzy myli , to temat "Pokaż jaki zegarek masz dziś na ręku", gdzie głównie zamieszczane są zdjęcia, więc reklama konkursu foto jest 100% na temat.A Rolexa czy Omegę, oraz Seiko też się fotografuje. Komu jeszcze przeszkadza że coś się dzieje na forum?, niech napisze, jak nie, rozwiązanie zamieściłem w screenie.Dziękuję, i nie napisałem tego z iphona za pomocą tapatalka bo chyba to jest najważniejsze w sporej części "postów na temat"? Edytowane 5 Maja 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81427 #175187 Napisano 5 Maja 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4623 #175188 Napisano 5 Maja 2019 (Dotyczy też lajkujących, dół screena, po lewej , zaznaczone na czerwono. ) Coś wam się koledzy myli , to temat "Pokaż jaki zegarek masz dziś na ręku", gdzie głównie zamieszczane są zdjęcia, więc reklama konkursu foto jest 100% na temat.A Rolexa czy Omegę, oraz Seiko też się fotografuje. Komu jeszcze przeszkadza że coś się dzieje na forum?, niech napisze, jak nie, rozwiązanie zamieściłem w screenie.Dziękuję, i nie napisałem tego z iphona za pomocą tapatalka bo chyba to jest najważniejsze w sporej części "postów na temat"? Przyznam że oczekiwałem czegoś więcej niż sugestii że "jak się nie podoba to won i Wy lajkujący też" ale rozumiem że polecasz rozwiązanie w którym masz dużo większe ode mnie doświadczenie. Przykre.Tak, wszystko się fotografuje ale czy to powód do natrętnej autoreklamy? Na szczęście Twoje zdjęcie przypomniało mi o opcji ignorowania, dzięki czemu może nie będę już z każdego tematu atakowany przez tęczowego Brada Pitta.EOT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #175189 Napisano 5 Maja 2019 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #175190 Napisano 5 Maja 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #175191 Napisano 5 Maja 2019 Świetny zegarek. Ale niestety idzie na bazarek. Ale numer rym mi wyszedł .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #175192 Napisano 5 Maja 2019 Przyznam że oczekiwałem czegoś więcej niż sugestii że "jak się nie podoba to won i Wy lajkujący też" ale rozumiem że polecasz rozwiązanie w którym masz dużo większe ode mnie doświadczenie. Przykre.Tak, wszystko się fotografuje ale czy to powód do natrętnej autoreklamy? Na szczęście Twoje zdjęcie przypomniało mi o opcji ignorowania, dzięki czemu może nie będę już z każdego tematu atakowany przez tęczowego Brada Pitta.EOTCieszę się że Ci pomogłem, innym pewnie też, tyle lat na forum a podstawowych zasad, czy możliwości nie znacie Gdyby co, piszcie na pw, zawsze chętnie pomogę.Lajkującym też pomogę EditProszę też byś nie kłamał, to internet, jeszcze ktoś Ci uwierzy:...ignorowania, dzięki czemu może nie będę już z każdego tematu atakowany przez tęczowego Brada Pitta.EOT 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Athcat 0 #175193 Napisano 5 Maja 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43972 #175194 Napisano 5 Maja 2019 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72466 #175195 Napisano 5 Maja 2019 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26778 #175196 Napisano 5 Maja 2019 (edytowane) Słuchajcie, na jednej stronie 4x reklamy konkursów, w tym jedna od której za każdym razem prawie dostaję oczopląsu - ja rozumiem że jak ktoś się wkręcił to chciałby i innych ale ja powoli zaczynam mieć na to odruch wymiotny, sorry. W innych popularnych wątkach to samo.Może dałoby się jednak wrócić do zwyczaju że piszemy w miarę na temat, czy te czasy już minęły?Już myślałem że tylko mnie zaczynają irytować reklamy konkursów. Pisałem o tym w tym temacie w piątek bodajże i nie było reakcji - może ze wzgędu na porę. Na szybko policzyłem wtedy że na 20 postów są 4 "przypominajki" o głosowaniu.....a to tylko w tym temacie (w zegarkach jakie właśnie ma się na ręku)No cóż pozostaje przewijać dalej - jak reklamy w Tapatalk......a propo, skoro juz @MasterYoda o tym wspomniał, ponieważ automatyczna stopka aplikacji jest wkurzająca to szybkie szkolenie proponuje: Tapatalk > Mój profil (prawa góra) > "Ustawienia" (3 wiersz) > "Sygnatura" (5 wiersz w "Ogólne") > suwak na "wyłącz" .....ta dam I w temacie - żeby nie było Edytowane 5 Maja 2019 przez Pit83 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10238 #175197 Napisano 5 Maja 2019 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #175198 Napisano 5 Maja 2019 . Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #175199 Napisano 5 Maja 2019 Polecam konkursy fotograficzne, poniżej aktualnie trwające "bitwy" http://zegarkiclub.pl/forum/topic/175033-wyzwanie-mechanizm-zegara-w-czerni-i-bieli-anansi-vs-master-yoda/ http://zegarkiclub.pl/forum/topic/175032-wyzwanie-kamufla%C5%BC-martimeeng-vs-lysolek/ http://zegarkiclub.pl/forum/topic/175031-wyzwanie-wyra%C5%BC-siebie-swatch-lysolek007-vs-z-bych/ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #175200 Napisano 5 Maja 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach