teston 6589 #6651 Napisano 29 Stycznia 2008 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #6652 Napisano 29 Stycznia 2008 Hurtem gratuluję pięknych zegarków i dziękują za podtrzymywanie tego wątku przy życiu. Codziennie z ciekawością tu zaglądam. Szczególnie JLC Mariusz pozytywnie mnie zaskoczył. Uwielbiam ten model i zawsze chciałem go mieć, ale jakoś na razie nie wychodzi. Mariusz, prosimy o więcej zdjęć przy okazji, w tym nadgarstkowych, no i jakąś recenzję bo to klasyczny, piękny model JLC będący w zasięgu wielu z nas - przez co, jeszcze bardziej ciekawy 8) 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24615 #6653 Napisano 29 Stycznia 2008 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helion 1 #6654 Napisano 29 Stycznia 2008 Teston witam w gronie posiadaczy Archimede ;] Moim zdaniem Archimede fajnie wygląda na stylizowanym lotniczym pasku... ja swojego ubrałem w pasek od Stowy. Serdecznie polecam A tak żeby było na temat jeszcze jedno zdjęcie ;] PS. eye_lip strasznie mi się podoba twój seiko samuraj na tym meshu... jak bedziesz chciał go sprzedać w takiej formie chetnie kupie napisz mi na priv jak sie zdecydujesz a tak na marginesie czym focisz (model aparatu) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6655 Napisano 29 Stycznia 2008 Fajne zdjęcie - ten mesh jest matowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24615 #6656 Napisano 29 Stycznia 2008 Mesh jest matowy - idealnie pasuje do tytanowego zegarka. A fotki robię canonem 10d. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #6657 Napisano 29 Stycznia 2008 Fajne zegary - od Mariuszowego JLC przez Archimedy do Samuraja... Aż człowiekowi chce się coś kupić .... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul* 0 #6658 Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Wszystkich i przedstawiam mojego codziennego towarzysza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #6659 Napisano 29 Stycznia 2008 Aż człowiekowi chce się coś kupić ....Też tak mam, wiosna czy co? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ss23945 #6660 Napisano 29 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GrzegorzGruba #6661 Napisano 29 Stycznia 2008 Niedawno straciłem rodzinną pamiątke po babci - Delbana z lat 50 - tych. Ale w najbliższym czasie planuje zakup Atlantic Worldmaster. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #6662 Napisano 29 Stycznia 2008 Soczysta, hiszpanska mandarynka w objeciach: Moje pierwsze zdjecie (sikora), chyba zamowie statyw. niezłe "zrobiłeś wejście"piękna.... mandarynka edit: ss23945 niezły nick 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #6663 Napisano 29 Stycznia 2008 ss23945 :shock: mocne wejście!Gratulacje, wspanialy zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6589 #6664 Napisano 30 Stycznia 2008 Teston witam w gronie posiadaczy Archimede ;]Nooo, powitanie jest spóżnione o ponad 2 miesiące, ale dzięki 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 33 #6665 Napisano 30 Stycznia 2008 Mandarynka bardzo ładna.A ja dzisiaj w Amfibii: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6666 Napisano 30 Stycznia 2008 Szczególnie JLC Mariusz pozytywnie mnie zaskoczył. Uwielbiam ten model i zawsze chciałem go mieć, ale jakoś na razie nie wychodzi. Mariusz, prosimy o więcej zdjęć przy okazji, w tym nadgarstkowych... Dziękuję wszystkim za dobre słowo. Ponieważ parę dni temu zrobiłem kilka fotek, to dorzucę jeszcze nadgarstkową . Muszę przyznać, że zegarek bardzo dobrze układa się na przegubie. No i wreszcie znalazłem firmę, która zna się na rzeczy i wie jak wykonać folding clasp, który dobrze dopasowuje się do niezbyt dużego obwodem nadgarstka. Wrażenia jak najbardziej pozytywne 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marcinsteuer #6667 Napisano 30 Stycznia 2008 Piękny ten JLC, czekam na zdjęcia w świetle dziennym! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6668 Napisano 30 Stycznia 2008 No i wreszcie znalazłem firmę, która zna się na rzeczy i wie jak wykonać folding claps, który dobrze dopasowuje się do niezbyt dużego obwodem nadgarstka. A Breguet'a źle się układał? :shock: Dla mnie Breguet'owska klamerka jest najwygodniejszą jaką w życiu spotkałem, a jakby nie było, nadgarstek mam od Ciebie mniejszy :wink: Raz jeszcze gratuluję JLC 8) 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6669 Napisano 30 Stycznia 2008 A Breguet'a źle się układał? :shock: Dla mnie Breguet'owska klamerka jest najwygodniejszą jaką w życiu spotkałem, a jakby nie było, nadgarstek mam od Ciebie mniejszy :wink: Raz jeszcze gratuluję JLC 8) Dzięki. Co do Bregueta, to miałem problem z dopasowaniem długości paska. Albo miałem zegarek za luźno albo za ciasno, a przydałoby się coś pośredniego. Jeżeli masz ode mnie mniejszy obwód nadgarstka, to pewnie regulujesz ustawienie tam gdzie ja miałem za ciasno i wtedy faktycznie czasomierz idealnie leży Tobie na ręku. Jednej rzeczy tylko nie łapię - jak Ci się Igor nosi zegarki Panerai :?: - zwłaszcza ostatni nabytek. U mnie odpadają wszystkie zegary powyżej 40 - 42 mm, bo nie czuję się w nich dobrze. Nie chcę wyglądać tak groteskowo jak moi znajomi z forum Vacherona, którzy kupują całkiem sporawe zegarki, które wystają im poza przegub. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6670 Napisano 30 Stycznia 2008 Jednej rzeczy tylko nie łapię - jak Ci się Igor nosi zegarki Panerai :?: - zwłaszcza ostatni nabytek. Panerai 44-45mm - cudownie! Ostatni nabytek (47mm) jeszcze nie był na moim nadgarsku ani razu, bo się boję rozmiaru Generalnie lubię jak zegarek zakrywa mi cały nadgarstek, tak więc 42mm i więcej goszczą najczęściej u mnie A do Bregueta zamówiłem pasek "short", bo ten jakiś długi mi się wydaje :wink: Wyglada niby ok, ale za długi języczek wychodzi z lewej strony nadgarstka 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #6671 Napisano 30 Stycznia 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #6672 Napisano 31 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6673 Napisano 31 Stycznia 2008 chrono-craze jak się nie możesz zdecydować to wyślij mi jednego :twisted: a tak na poważnie super sikorki szczególnie ten z lewej! Mam słabość do sekundników na 9! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2213 #6674 Napisano 31 Stycznia 2008 ...szczególnie ten z lewej! Mam słabość do sekundników na 9!Podpisuję się pod tą opinią :!: Zegarki wyśmienite jednak Khaki Mechanical lepszejszy od Officera :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6675 Napisano 31 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach