ossomac 0 #6976 Napisano 29 Lutego 2008 Na krótko - ciężkie to bydle jeszcze takiego nie miałem ale jak patrze to w wiekszości bransoleta (jest strasznie masywna)- na łapę pasuje jak ulał - luminescencja na 5 ale nie taka jak w Monsterach :wink: to tyle dalej w galerii i innym wątku aby co nie zaśmiecać tego :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6977 Napisano 29 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6978 Napisano 29 Lutego 2008 Dziś doleciał: po przeprowadzce na ciemniejszy pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6979 Napisano 29 Lutego 2008 A ja dziś.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
even 0 #6980 Napisano 29 Lutego 2008 A ja dziś mam na ręku mój długo wyczekiwany nabytek:)) Gratuluje nabytku! Tak na marginesie to jaki Ty masz obwód nadgarstka? Pytam bo ta Omesia wygląda na Twym zdjęciu jakby miała z 50 mm. A dziękuję Nadgarstek mam standardowy a wielkość Seamastera to przypadkowe złudzenie optyczne. No, ale swoją drogą mała ta Omega nie jest:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #6981 Napisano 1 Marca 2008 A ja dziś: Gdyby jeszcze tylko należał do mnie (foto by Lawnowerman) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #6982 Napisano 1 Marca 2008 A ja dziś:Obrazek Gdyby jeszcze tylko należał do mnie (foto by Lawnowerman) a gdyby do mnie.... 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6983 Napisano 1 Marca 2008 A ja dziś.. Obrazek :shock: :shock: :shock: Zamurowało Cie zadrośniku co???Kolejna dżonka ediszon :> :> :> :> :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość autentyczny74 #6984 Napisano 1 Marca 2008 A ja pilota RT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leo13 120 #6985 Napisano 1 Marca 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorzc-1985 0 #6986 Napisano 1 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #6987 Napisano 1 Marca 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6988 Napisano 1 Marca 2008 A u mnie dziś tak było :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6989 Napisano 1 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #6990 Napisano 1 Marca 2008 Tak jak obiecałem w dziale przedstawiamy się... 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #6991 Napisano 2 Marca 2008 Z podziękowaniem dla Pawła F. Paweł, mam nadzijeę, że też jesteś zadowolony.Winszuję!! Urzekający Epos. To Twoje zdjęcie czy TIK TAKa? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6992 Napisano 2 Marca 2008 Z podziękowaniem dla Pawła F. Paweł, mam nadzijeę, że też jesteś zadowolony.Winszuję!! Urzekający Epos. To Twoje zdjęcie czy TIK TAKa?Dzięki. Zdjęcie moje - TIK TAK to profesjonalista, nie pozwoliłby sobie na kawałek kaloryfera na takiej fotce. :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6993 Napisano 2 Marca 2008 Dzięki Tryton - w Twoich ustach to wielka pochwała - jesteś przecież znanym ekspertem w dekonspiracji wszelkich dzonka edyszyn. Teraz mogę spać spokojnie - wiem, że nie mam podróby. :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6994 Napisano 2 Marca 2008 Piotrkrakow Gratulacje Airmana - co to za wersja bo na 46 to nie wyglada , 38 ? czy 36 ? pokaż dekiel jeśli mozesz - tak czy inaczej doskonały wybór ! Dobra juz doczytałem że to w zasadzie sprawa "zawodowa" - ale i tak powiedz jaki to model albo zapodaj fotę dekla .Dobra już wiem to wersja 46mm - Otrzymalem juz info z linkiem do allegro od Hemiga - wszystko jasne . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #6995 Napisano 2 Marca 2008 Piotrkrakow Gratulacje Airmana - co to za wersja bo na 46 to nie wyglada , 38 ? czy 36 ? pokaż dekiel jeśli mozesz - tak czy inaczej doskonały wybór ! Dobra juz doczytałem że to w zasadzie sprawa "zawodowa" - ale i tak powiedz jaki to model albo zapodaj fotę dekla .Dobra już wiem to wersja 46mm - Otrzymalem juz info z linkiem do allegro od Hemiga - wszystko jasne .To się przy niedzieli spóźniłem. Dla formalności to 46 tka 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #6996 Napisano 2 Marca 2008 Dziś ten :mrgreen: Twoja dzisiejsza Davosa też niczego sobie... 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #6997 Napisano 2 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #6998 Napisano 2 Marca 2008 Nowy przyjaciel :mrgreen: : Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #6999 Napisano 2 Marca 2008 Marcinie, Zasłużone i szczere gratulacje.RO to klasa sama w sobie. Klaudiusz wspominał coś o klubowej rodzinie RO. Może czas zastanowić się nad jej powiększeniem :wink: Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #7000 Napisano 2 Marca 2008 Marcin, jeszcze raz gratuluję. Liczę na więcej fotek zegarka i mam nadzieję, że za jakiś czas skrobniesz recenzję :cool:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach